Dobrir lo menú principal

Lista dels tèrmes romans

lista d'un projècte Wikimèdia
(Redirigit dempuèi Lista ds tèrmes romans)

AlbaniaModificar

AlemanhaModificar

ArgeriaModificar

ÀustriaModificar

BelgicaModificar

BulgariaModificar

CroàciaModificar

EgipteModificar

EspanhaModificar

FrançaModificar

 
Thermes de Barzan
 
Les Thermes romains d'Aix-les-Bains
 
Cahors : L'Arc de Diane ou frigidarium des thermes romains
 
Les vestiges des thermes romains de Cimiez

OccitàniaModificar

EndacòmModificar

GrèciaModificar

OngriaModificar

IsraèlModificar

ItàliaModificar

AbruçModificar

  • Atri : los tèrmes romans repausan jos la catedrala romanicogotica (bastida dins una piscina)[57]
  • Vasto, Histonium[58]

CalàbriaModificar

CampàniaModificar

Emília-RomanhaModificar

LaciModificar

 
Tèrmes de la villa d'Adrien. Lo frigidarium que parcialament conserva la vòlta

.

RomaModificar

LombàrdiaModificar

SardenhaModificar

SicíliaModificar

Val d'AosteModificar

JordaniaModificar

LibanModificar

LibiaModificar

LuxemborgModificar

MarròcModificar

  • Banasa : çà que la sièis tèrmes que dos privats
  • Thamusida
  • Volubilis : quatre ensembles termals publics e mai d'autres privats

Païses BassesModificar

PortugalModificar

RomaniaModificar

Reialme UnitModificar

 
Tèrmes de Leicester

SerbiaModificar

SiriaModificar

  • Tèrmes de Sleim (Mohafazat de Souweida) : banhs fórça plan conservés. Se compausan de cinq salas - que tres caufada - en linha. Sens dobte son precoces , benleu lo primièr sègle[69]

SoïssaModificar

 
Tèrmes romans de Schleitheim

TunisiaModificar

TurquiaModificar

ReferénciasModificar

  1. [1]
  2. "Fevrier" p. 70
  3. [2]
  4. site Internet de l'Unesco
  5. site touristic del Luxemborg belga
  6. site de là a vila de Dinant
  7. voir un site sus Vervoz
  8. [3]
  9. site de tourisme
  10. (fr)Jean-Yves Empereur, "Fouilles et découvertes récentes (à Alexandrie)" in Dossiers d'Archéologie n° 201, març de 1995, pp. 82 à 87
  11. site del musée
  12. site de la ville
  13. (fr)article de "le monde" 9 de junh de 2006
  14. [4]
  15. "Clébert"p. 100
  16. "Clébert"> p. 199
  17. Site Internet de Caors
  18. [5]
  19. (fr)Ofici del torisme de Dacs
  20. "Segard">p. 67
  21. Ofici del torisme de Frejús
  22. site Internet dels vilatges del val de Verdon
  23. "Clébert" p. 247
  24. "Clébert"p. 116
  25. "Clébert"p. 151
  26. (fr)Marie-Odile Lavendhomme, Carte archéologique de la Loire, París 1997, pp. 136 à 140
  27. group="Clébert" p. 177
  28. Ofixci del torisme de Royat
  29. "Clébert"p. 105
  30. voir un site
  31. "Clébert">p. 239
  32. "Segard" p. 55
  33. voir
  34. "Segard" p. 51
  35. "Clébert"p. 223
  36. (fr)« Les thermes gallo-romains de Châteauneuf » in Archéologia n° 131, juin 1979, pp. 10 à 15
  37. [6]
  38. Ofici du torisme de Grand
  39. site oficiel de la vila
  40. Ofici del torisme de Metz
  41. [7]
  42. [8]
  43. [9]
  44. site de la commune sur le site
  45. Ofice du torisme de Santas
  46. site dels monuments nationals francés
  47. [10]
  48. site oficial de la vila
  49. l’Eclaireur du Gâtinais, n° 2780 du 8 janvier 1999 sur un site personal
  50. site de la vila
  51. [11]
  52. [12]
  53. (en) Voir un site
  54. Voir un site
  55. (fr)site del musèu
  56. candidatura de Masada
  57. [13]
  58. un site de torisme
  59. [14]
  60. [15]
  61. [16]
  62. "Lyon2"[17]
  63. [18]
  64. [19]
  65. [20]
  66. "MNIR"[21]
  67. [22]
  68. [23]
  69. Voir Rapòrt arqueologic
  70. voir un site
  71. voir un site
  72. voir la page sur Wikipédia
  73. site d'Arte television
  74. [24]
  • (fr)Les Alpes occidentales romaines, Maxence Segard, 2009, Ais de Provença, Errance, ISBN 2877723879
  • (fr)Provence antique. Tome 2 : L'époque gallo-romaine, Jean-Paul Clébert, 1970, ed: Robert Laffont
  • (fr)tApproches du Maghreb romain, Paul-Albert Fevrier 1989


Error de citacion : La balisa <ref> existís per un grop nomenat « Segard », mas cap de balisa <references group="Segard"/> correspondenta pas trobada