Lista dels cantons franceses

lista d'un projècte Wikimèdia
Aqueste modèl es pertinent ? Clicatz per ne veire d'autres.
L’ortografia, la gramatica, lo vocabulari o la sintaxi d'aqueste article son de verificar.
Venètz de demandar una traduccion de Lista dels cantons franceses.

Creatz (exemple detalhat) la sospagina qu'assegurarà lo seguiment del processús de traduccion en clicant sus Projècte:Traduccion/Lista dels cantons franceses.

AlsàciaModificar

Bas Ren (67)Modificar

BarrBenfeldBischheimBischwillerBouxwillerBrumathDrulingenErsteinGeispolsheimHaguenauHochfeldenIllkirch-GraffenstadenLauterborgMarckolsheimMarmoutierMolsheimMundolsheimNiederbronn-les-BainsObernai • La Petite-PierreRosheimSaalesSarre-UnionSaverneSchiltigheimSchirmeckSélestatSeltzSoultz-jos-ForêtsEstrasborg 1èr cantonEstrasborg 2nd cantonEstrasborg 3en cantonEstrasborg 4en cantonEstrasborg 5en cantonEstrasborg 6en cantonEstrasborg 7en cantonEstrasborg 8en cantonEstrasborg 9en cantonEstrasborg 10en cantonTruchtersheimVilléWasselonneWissemborgWœrth

Naut Ren (68)Modificar

AltkirchAndolsheimCernayColmar NòrdColmar SudDannemariaEnsisheimFerretteGuebwillerHabsheimHirsingueHuningueIllzachKaysersbergLapoutroieMasevauxMulhouse ÈstMulhouse NòrdMulhouse OèstMulhouse SudMunsterNeuf-BrisachRibeauvilléRouffachSant AmarinSanta Maria-aux-MinesSierentzSoultz-Haut-RhinThannWintzenheimWittenheim

AquitàniaModificar

Dordonha (24)Modificar

Bèlmont de PerigòrdBèlvés1èr canton, 2nd cantonBrantòsme • Al Buga • Lo Boisson de CadonhBussiera BadiuCarluçChampanhacDomaEissiduelhAimetAutafòrtSijacJumilhac lu Grand • La FòrçaLa LindaLa NoalhaMaruelhMont PasièrMont AgrierMontinhacMont Paun e MenestairòuMoissídanNuòu VicNontronhPerigüers CentrePerigüers Nòrd EstPerigüers OestRabairacSenta AlvèraSench AstierSenta EulàliaSent CibranSent Pardol de RibieraSent Peir de ChinhacSalanhac e AivigasSarlat e La CanedaSavinhac de las Gleisas • Lo SigolésTerrasson e La Vila DiuTenonTivierVelinaVernVertelhacVila AmblardVilafrancha de LopchacVilafranca de Perigòrd

Gironda (33)Modificar

ArcaishonAudenjaAuròsVasatsBeglaBelin e BelietBlanquehòrtBlaiaBordèu[ 1èr canton, 2nd canton, 3au canton, 4au canton, 5au canton, 6au canton, 7au canton, 8au canton]BorgLo BoscatBranaCadilhacCapsiutsCarbon-BlancCastèthnau dau MedòcCastilhon de DordonhaSenonCotrasCreonHloiracFronçacGradinhanGranhòsGuîtresLa BrèdaLengonL'EsparraLibornaLarmontLussacMerinhac 1èr cantonMerinhac 2nd cantonMonsegurPaulhacPelagruaPeçac 1èr cantonPeçac 2nd cantonPodençacPujòusLa RèulaSent Andriu de CubzacSent Ciers sus GirondeSenta Fe la GrandaSent Laurenç dau MedòcSent MacariSent Medard en JalasSent SavinSent SefrianSent Vivian de MedòcSauvatèrra de GuianaTalençaTargonLa Tèsta de BucVilandrautVilanava d'Ornon

Lanas (40)Modificar

AiraAmorCastèthsDacs NòrdDacs SudGavarretGèunaGranadaHagetLabritMamisanLo Mont NòrdLo Mont SudMonthòrtMorcensMugronParentísPeirahoradaPiçòsPolhonRocahòrtSabresSent Martin de SenhansSent SeverSent Vincenç de TiròssaSòraSostonTartàs ÈstTartàs OèstVilanava de Marsan

Òlt e Garona (47)Modificar

Agen : Centre, Nòrd, Nòrd Èst, Oèst, Sud Èst ]AstaffortBòuvilaBouglonCanconCasteljalouxCastelmoron de LotCastillonnèsDamazanDurasFrancescasFumelHoueillèsLaplumeLarròca-TimbautLauzunLavardacMarmanda ÈstMarmanda Oèst • Lo Mas d'AgenésMeilhan de GaronaMézinMonclarMonflanquinNeracPena d'AgenésPòrt Senta MariaPrayssasPuymirolSenta Liurada d'ÒltSeychesTonneinsTornon d'AgenésVilanuèva d'Òlt NòrdVilanuèva d'Òlt SudVilleréal

Pirenèus Atlantics (64)Modificar

AcósAnglet[ Nòrd, Sud]AràmitsArtésArudiArsac-ArrasiguetBaiona[Èst, Nòrd, Oèst]Biàrrits[ Èst, Oèst]BidaisheVilhèraEspeletaGarlinHasparrenHendaiaIhòldiLa Bastida de ClarençaLagòrLaruntzLa SeuvaLenvejaLescarMaulion-LisharreMonenhMontanèrMorlansNavarrencsNai ÈstNai OèstAuloron Senta Maria ÈstAuloron Senta Maria OèstOrtèsJuransonPau-CentrePau ÈstPau NòrdPau OèstPau SudPontacBaigòrriSent Joan de LutzSent Joan deu Pè deu PòrtSent PelaiSent Pèr d'IrúberSaliasSauvatèrraTardets-SorholusTèsaUstarits

AuvèrnheModificar

Alèir (03)Modificar

Bourbon l'ArchanbautCérlheiChantelaChevanhaComentriCucet [ Cucet NòrdCucet Sud ]Domérat-Montluçon Nòrd OèstDonpeira de Besbre • Lo DonjonEbruelhEscuròlasGatnatEriçonHurielJalinhi de BesbreLa PaliçaLurci-LévisMarcillat-en-CombrailleLo Maiet de MontanhaLo MontetMontluçon [ Nòrd Èst (1èr canton)Oèst (2nd canton)Sud (3en canton)Èst (4en canton) ]MontmarautMoulins [ OèstSud ]Neulhi-lo-RéalSant PorçanhSovinhiVarena de AlèirVichei [ NòrdSud ]Yseure

Cantal (15)Modificar

AlanchaArpajon de CeraOrlhac [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton ]Camps de Tarentaine-MarchalChaldasaigasCondatJussacLaròcabrauMassiacMauriacMaurçMontsauviMuratPèirafortPleauxRiom ès MontanhasRuèinas de MarjaridaSanhasSant SarninSant Flor [ NòrdSud ]Sant Mamet-la-SalvetatSalèrnVic de Cera

Naut Léger (43)Modificar

AlègreAurec de LèireAusonBas de BassetBlelaBriude [ Nòrd, Sud ]CairesLa Chasa-DieuCrapona de ArsonFai de LinhonLanjacLa Vòuta-ChilhacLodesLo Monestier de GaselhaMonistròu de LèirMontfaucon de VelaiPaulhaguetPinòusPradèlasLo Puèi de Velai [ÈstNòrdOèstSud ÈstSud Oèst ]RetornacSant Didèir de VelaiSant Julian-ChaptuèlhSant PaulianSanta SigolenaSaugSolanhac de LèirTençaVorèiSinjau

Puèi Domat (63)Modificar

AigapersaEmbèrtArdasArlanAubeiraBèlmontBessa-e-Sant AnastasíaBilhomBorg-LasticChamaleiraCampelsCasteldonClarmont d'Auvernha o Clarmont-Ferrand [ CentreÈstNòrdOèstOèstSudSud ÈstSud OèstMontferrand ]CombrondeCournon-d'AuvernhaCourpeiraCunlhatEnesatGersatErmentSuireJumelsLa Torre-d'AuvernhaLesòuMansatMaringasMenatMontagutOlhèrgasPionçatPontaumurPont-del-CastelPontgibaudRandanRiom [ÈstOèst ]Rochefort-MontagneRoyatSant Amant-Roche-SavineSant Amant-TallendeSant AnthèmeSant Dier-d'AuvergneSant Germain-LembronSant Germain-l'HermSant Gervais-d'AuvergneSant Rémy de DurolleSauxillangesTauvesThiersVertaizonVeyre-MontonVic lo ComteViverols

Bassa NormandiaModificar

Calvadòs (14)Modificar

Aunay de OdonBalleroyBayeux • Lo Bény-BocageBlangy-lo-ChâteauBorguébusBretteville de LaizeCaborgCaen [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton, Hérouville-Sant Clair (Caen 5en canton), Hérouville-Sant Clair (Caen 6en canton), 7en canton, 8en canton, 9en canton, 10en canton ]CambremerCaumont-l'ÉventéCondé de NoireauCreullyDouvres-la-DélivrandeDozuléÉvrecyFalaise NòrdFalaise SudHonfleurIsigny de MarLisieux 1èr cantonLisieux 2nd cantonLisieux 3en cantonLivarotMézidon-CanonMorteaux-CoulibœufOrbecOuistrehamPont-l'ÉvêqueRyesSant Pèire de DivesSant Sever-CalvadosThury-HarcourtTilly de SeullesTrévièresTroarnTrouville de MarVassyVillers-BocageVire

Marga (50)Modificar

AvranchesBarentonBarneville-CarteretBeaumont-HagueBréceyBréhalBricquebecCanisyCarentanCerisy-la-SalleCherborg-Octeville Nòrd OèstCherborg-Octeville Sud ÈstCherborg-Octeville Sud OèstCoutancesDuceyÉqueurdreville-HainnevilleGavrayGranville • La Haye-del-Puits • La Haye-PesnelIsigny-lo-BuatJuvigny-lo-TertreLessayMarignyMonteborgMontmartin de MarMortainPercyPériers • Los PieuxPontorsonQuettehouSant Clair de l'ElleSant Hilaire-del-HarcouëtSant JamesSant Joan de DayeSant Lô ÈstSant Lô OèstSant Malo de la-LandeSanta Mère-ÉgliseSant Pèire-ÉgliseSant PoisSant Sauveur-LendelinSant Sauveur-lo-VicomteSartillySourdeval • Lo TeilleulTessy de VireTorigni de VireTourlavilleValognesVilledieu-les-Poêles

Orne (61)Modificar

Alençon [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton ]Argentan [ Èst, Oèst ]Athis de l'OrneBazoches de HoëneBellêmeBriouzeCarrougesCourtomerDomfrontÉcouchéExmes • La Ferté-Frênel • La Ferté-MacéFlers NòrdFlers SudGacéJuvigny-jos-Andaine • L'Aigle Èst • L'Aigle OèstLongny-au-Perche • Lo Mêle de Sarthe • Lo MerleraultMesseiMortagne-au-PercheMortréeMoulins-la-MarcheNocéPassaisPervenchèresPutanges-Pont-ÉcrepinRémalardSées • Lo TheilTinchebrayTourouvreTrunVimoutiers

BorgonhaModificar

Còsta d'Aur (21)Modificar

Aignay-lo-DucArnay-lo-DucAuxonneBaigneux-les-JuifsBeaune [ Nòrd, Sud ]Bligny de OucheChâtillon de SeineChenôveDijon-1Dijon-2Dijon-3Dijon-4Dijon-5Dijon-6Dijon-7Dijon-8Fontaine-FrançaiseFontaine-lès-DijonGenlisGevrey-ChambertinGrancey-lo-Château-NeuvelleIs de TilleLaignesLiernaisMirebeau de BèzeMontbardMontigny de AubeNolayNuits-Sant GeorgesPontailler de SaônePouilly-en-AuxoisPrécy-jos-ThilRecey de OurceSant Joan de LosneSant Seine-l'AbbayeSaulieuSelongeySemur-en-AuxoisSeurreSombernonVenarey-les-LaumesVitteaux

Nièvre (58)Modificar

Brinon de Beuvron • La Charité de LoireCanton de Château-ChinonChâtillon-en-BazoisClamecyCorbignyCosne-Cours de Loire NòrdCosne-Cours de Loire SudDecizeDonzyDornesFoursGuérignyImphyLormesLuzy • La MachineMontsauche-les-SettonsMoulins-EngilbertNevers-CentreNevers ÈstNevers NòrdNevers SudPougues-les-EauxPouilly de LoirePrémerySant Amand-en-PuisayeSant Benin-d'AzySant Pèire-lo-MoûtierSant SaulgeTannayVarzy

Sòna e Léger (71)Modificar

Autun [ Nòrd, Sud ]Beaurepaire-en-BresseBourbon-LancyBuxyChagnyChalon de Saône-CentreChalon de Saône NòrdChalon de Saône OèstChalon de Saône Sud • La Chapelle de GuinchayCharollesChauffailles • La ClayetteClunhicCouches • Lo Creusot Èst • Lo Creusot OèstCuiseauxCuiseryDigoinÉpinacGivryGueugnon • La GuicheIssy-l'ÉvêqueLouhansLucenay-l'ÉvêqueLugnyMâcon-CentreMâcon NòrdMâcon SudMarcignyMatourMesvresMontceau-les-Mines NòrdMontceau-les-Mines SudMontcenisMontchaninMontpont-en-BresseMontretMont-Sant VincentPalingesParay-lo-MonialPèire de BresseSant Bonnet de JouxSant Gengoux-lo-NationalSant Germain-del-BoisSant Germain-del-PlainSant Léger-jos-BeuvraySant Martin-en-BresseSemur-en-BrionnaisSennecey-lo-GrandTolon de ArrouxTournusTramayesVerdun de lo-Doubs

Yonne (89)Modificar

Aillant de TholonAncy-lo-FrancAussèrra [ Èst, Nòrd, Nòrd-Oèst, Sud, Sud-Oèst ]AvallonBléneauBrienon de ArmançonCerisiersChablisCharnyChéroyCoulanges-la-VineuseCoulanges de YonneCourson-les-CarrièresCruzy-lo-ChâtelFlogny-la-ChapelleGuillon • L'Isle de SereinJoignyLigny-lo-ChâtelMigennesNoyersPont de YonneQuarré-les-TombesSant FargeauSant FlorentinSant Julian-del-SaultSant Sauveur-en-PuisayeSeignelaySens Nòrd ÈstSens OèstSens Sud ÈstSerginesTonnerreToucyVermentonVerzelaiVilanòva-l'ArchevêqueVilanòva de Yonne

BretanhaModificar

Còstas d'Arvòr (22)Modificar

BégardBelle-Isle-en-TerreBourbriacBroonsCallacCaulnesChâtelaudren • La ChèzeCollinéeCorlayDinan [ Èst, Oèst ]Étables de MarÉvranGouarecGuingampJugon-les-LacsLamballeLangueuxLannionLanvollonLézardrieuxLoudéacMaël-CarhaixMatignonMerdrignacMoncontourMûr de BretagnePaimpolPerros-GuirecPlancoëtPlélan-lo-PetitPléneuf-Val-AndrieuPlérinPlestin-les-GrèvesPlœuc de LiéPlouagatPlouaretPloubalayPloufraganPlouguenastPlouhaPontrieuxQuintin • La Roche-DerrienRostrenenSant Brieuc [ Nòrd, Oèst, Sud ]Sant Nicolas-del-PélemTréguierUzel

Finistèrra (29)Modificar

ArzanoBannalecBrest [ Bellevue, Cavale-Blanche-Bohars-Guilers, Centre, Kerichen, Lambezellec, L'Hermitage-Gouesnou, Plouzané, Recouvrance, Sant Marc, Sant Pèire ]BriecCarhaix-PlouguerChâteaulinChâteauneuf-del-FaouConcarneauCrozonDaoulasDouarnenez • Lo FaouFouesnantGuilvinecGuipavasHuelgoatLanderneauLandivisiauLanmeurLannilisLesnevenMorlaixOuessantPlabennecPleybenPlogastel-Sant GermainPloudalmézeauPloudiryPlouescatPlouigneauPlouzévédéPont-AvenPont-CroixPont-l'AbbéQuimper [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton ]QuimperléRospordenSant Pol de LéonSant RenanSant ThégonnecScaërSizunTaulé

Ille et Vilaine (35)Modificar

AntrainArgentré-del-PlessisBain de BretagneBécherelBettonBruzCancaleCesson-SévignéChâteauborgChâteaugironChâteauneuf-d'Ille-et-VilaineComborgDinardDol de BretagneFougères [ Nòrd, Sud ]Grand-Fougeray • La Guerche de BretagneGuichenHédéJanzéLiffréLouvigné-del-DésertMaure de BretagneMontalban de BretagneMontfort de MeuMordellesPipriacPleine-FougèresPlélan-lo-GrandRedonRennes [ Brequigny, Centre, Centre Oèst, Centre Sud, Èst, le-Blosne, Nòrd, Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud Èst, Sud Oèst ]RetiersSant Aubin-d'AubignéSant Aubin-del-CormierSant Brice-en-CoglèsSant Malo [ Nòrd, Sud ]Sant Méen-lo-Grand • Lo Sel de BretagneTinténiacVitré [ Èst, Oèst ]

Morbihan (56)Modificar

AllaireAurayBaudBelzCléguérecElven • Lo Faouët • La GacillyGourinGrand-ChampGroixGuémené de ScorffGuerHennebontJosselinLanesterLocminéLorient-CentreLorient NòrdLorient SudMalestroitMauronMuzillacBelle-ÎlePloemeurPloërmelPlouayPluvignerPontivyPont-ScorffPòrt-LoísQoèstembertQuiberon • La Roche-BernardRochefort-en-TerreRohanSant Joan-BrévelaySarzeau • La Trinité-PorhoëtVannes [ Centre, Èst, Oèst ]

CentreModificar

Char (18)Modificar

Los Aix-d'AngillonArgent de SauldreAubigny de NèreBaugyBorges [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton, 5en canton ] • La Chapelle-d'AngillonCharenton-del-CherChârostChâteaumeillantChâteauneuf de Cher • Lo ChâteletDun de AuronGraçay • La Guerche de l'AuboisHenrichemontLéréLevetLignièresLury de ArnonMehun de YèvreNérondesSant Amand MontrondSant DoulchardSant Martin-d'AuxignySancerguesSancerreSancoinsSaulzais-lo-PotierVailly de SauldreVierzon [ 1èr canton, 2nd canton ]

Eure et Loir (28)Modificar

AnetAuneauAuthon-del-PercheBonnevalBrezollesBrouChartres Nòrd ÈstChartres Sud ÈstChartres Sud OèstChâteaudunChâteauneuf-en-ThymeraisCloyes de lo-LoirCourville de EureDreux ÈstDreux OèstDreux Sud • La Ferté-VidameIlliers-CombrayJanville • La LoupeLucéMaintenonMainvilliersNogent-lo-RoiNogent-lo-RotrouOrgères-en-BeauceSenonchesThiron-GardaisVoves

Indre (36)Modificar

AigurandeArdentesArgenton de CreuseBélâbre • Lo BlancBuzançaisChâteauroux-CentreChâteauroux ÈstChâteauroux OèstChâteauroux SudChâtillon de Indre • La ChâtreÉcueilléÉguzon-ChantômeIssoudun NòrdIssoudun SudLevrouxMézières-en-BrenneNeuvy-Sant SépulchreSant Benoît-del-SaultSant Christophe-en-BazelleSant GaultierSanta Sévère de IndreTournon-Sant MartinValençayVatan

Indre e Léger (37)Modificar

AmboiseAzay-lo-RideauBallan-MiréBléréBorgueilChambray-lès-ToursChâteau-la-VallièreChâteau-RenaultChinon • Lo Grand-PressignyDescartes • L'Île-BouchardJoué-lès-Tours NòrdJoué-lès-Tours SudLangeaisLigueilLochesLuynesMontbazonMontlouis de LoireMontrésorNeuillé-Pont-PierreNeuvy-lo-RoiPreuilly de ClaiseRichelieuSant AvertinSant Cyr de LoireSanta Maure de TouraineSant Pèire-des-CorpsTors-CentreTors ÈstTors Nòrd ÈstTors Nòrd OèstTors OèstTors SudTors-Val del CherVouvray

Loir e Char (41)Modificar

Bles [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton, 5en canton ]BracieuxContresDrouéHerbaultLamotte-BeuvronMarchenoirMennetou de CherMarMondoubleauMontoire de lo-LoirMontrichardMoréeNeung de BeuvronOuzouer-lo-MarchéRomorantin-Lanthenay NòrdRomorantin-Lanthenay SudSant AignanSant Amand-LongpréSalbrisSavigny de BrayeSelles de CherSelommesVendôme 1èr cantonVendôme 2nd cantonVineuil

Loiret (45)Modificar

AmillyArtenayBeaugencyBeaune-la-RolandeBellegardeBriareChâlette de LoingChâteauneuf de LoireChâteau-RenardChâtillon-ColignyChâtillon de LoireChécyCléry-Sant AndrieuCourtenayFerrières-en-Gâtinais • La Ferté-Sant AubinFleury-les-AubraisGienIngréJargeauLorrisMalesherbesMeung de LoireMontargisNeuville-aux-BoisOlivetOrléans-BannierOrléans-BorgogneOrléans-CarmesOrléans-La SourceOrléans-Sant Marc-ArgonneOrléans-Sant MarceauOutarvilleOuzouer de LoirePatayPithiviersPuiseauxSant Joan de BrayeSant Joan de la-RuelleSant Joan-lo-BlancSully de Loire

Champanha-ArdenaModificar

Las Ardenas (08)Modificar

AsfeldAttignyBuzancyCarignanCharleville-CentreCharleville-La HouillèreMézières-Centre OèstMézières ÈstChâteau-PorcienChaumont-Porcien • Lo ChesneFlizeFumayGivetGrandpréJunivilleMachaultMontherméMonthoisMouzonNouzonvilleNovion-PorcienOmontRaucourt-et-FlabaRenwezRethelRevinRocroiRumignySedan ÈstSedan NòrdSedan OèstSigny-l'AbbayeSigny-lo-PetitTourteronVillers-SemeuseVouziers

Auba (10)Modificar

Aix-en-OtheArcis de AubeBar de AubeBar de SeineBouillyBrienne-lo-ChâteauChaource • La Chapelle-Sant LucChavangesErvy-lo-ChâtelEssoyesEstissacLusigny de BarseMarcilly-lo-HayerMéry de SeineMussy de SeineNogent de SeinePineyRamerupt • Los RiceysRomilly de Seine 1èr cantonRomilly de Seine 2nd cantonSanta SavineSoulaines-DhuysTroyes 1èr cantonTroyes 2nd cantonTroyes 3en cantonTroyes 4en cantonTroyes 5en cantonTroyes 6en cantonTroyes 7en cantonVendeuvre de BarseVillenauxe-la-Grande

Marna (51)Modificar

AnglureAvizeAyBeine-NauroyBorgogneChâlons-en-Champagne 1èr cantonChâlons-en-Champagne 2nd cantonChâlons-en-Champagne 3en cantonChâlons-en-Champagne 4en cantonChâtillon de MarneDormansÉcury de CooleÉpernay 1èr cantonÉpernay 2nd cantonEsternayFère-ChampenoiseFismesGivry-en-ArgonneHeiltz-lo-MauruptMarsonMontmirailMontmort-LucyReims 1èr cantonReims 2nd cantonReims 3en cantonReims 4en cantonReims 5en cantonReims 6en cantonReims 7en cantonReims 8en cantonReims 9en cantonReims 10en cantonSanta MenehouldSant Remy-en-Bouzemont-Sant Genest-et-IssonSézanneSompuisSuippesThiéblemont-FarémontVertusVerzyVille-en-TardenoisVille de TourbeVitry-lo-Francés ÈstVitry-lo-Francés Oèst

Nauta Marna (52)Modificar

Andelot-BlanchevilleArc-en-BarroisAuberiveBourbonne-les-BainsBourmontChâteauvillainChaumont NòrdChaumont SudChevillonClefmontDoulaincourt-SaucourtDoulevant-lo-ChâteauSant Dizier OèstFayl-BillotJoinvilleJuzennecourtLaferté de AmanceLangresLongeau-PerceyMontier-en-DerVal de MeuseNeuilly-l'ÉvêqueNogentPoissonsPrauthoySant BlinSant Dizier-CentreSant Dizier Nòrd ÈstSant Dizier Sud ÈstTerre-NataleVignoryWassy

CorsegaModificar

Corsega del Sud (2A)Modificar

Ajaccio [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton, 5en canton, 6en canton, 7en canton ]BastelicaCelavo-MezzanaBonifacioFigariLevieOlmetoPetreto-Bicchisano • Los Deux-SeviPorto-VecchioCruzini-CinarcaSartèneTallano-ScopamèneSanta Maria-Siché • Los Deux-SorruZicavo

Nauta Corsega (2B)Modificar

Bastia [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton, 5en canton (Lupino), 6en canton (Furiani-Montésoro) ]BelgodèreBorgoSagro-di-Santa GiuliaNiolu-OmessaCalenzanaCalviAlto-di-CasaconiCampoloro-di-MorianiCorteGhisoni • L'Île-RousseMoïta-VerdeCastifao-Morosaglia • Lo Haut-Nebbio • La Conca-d'OroOrezza-AlesaniFiumalto-d'AmpugnaniPrunelli-di-FiumorboCapobiancoBustanicoSan-Martino-di-LotaVenacoVescovatoVezzani

Franca ComtatModificar

Doubs (25)Modificar

AmanceyAudeuxAudincourtBaume-les-DamesBesançon [ Èst, Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Oèst, Planoise, Sud ]BoussièresClervalÉtupesHérimoncourt • L'Isle de lo-DoubsLevierMaîcheMarchauxMontbéliard ÈstMontbéliard OèstMontbenoîtMorteauMoutheOrnansPierrefontaine-les-VaransPontarlierPont de RoideQuingeyRougemontRoulans • Lo RusseySant HippolyteSochaux-Grand-CharmontValentigneyVercel-Villedieu-lo-Camp

Jura (39)Modificar

ArboisArinthodBeaufortBletteransLes BouchouxChampagnoleChaumergyChaussinCheminClairvaux-les-LacsConliègeDampierreDole Nòrd ÈstDole Sud OèstGendreyLons-lo-Saunier NòrdLons-lo-Saunier SudMoirans-en-MontagneMontbarreyMontmirey-lo-ChâteauMorezNozeroyOrgeletLes Planches-en-MontagnePolignyRochefort de NenonSant AmourSant ClaudeSant JulianSant Laurenç-en-GrandvauxSalins-les-BainsSellièresVillers-FarlayVoiteur

Nauta Sòna (70)Modificar

AmanceAutrey-lès-GrayChampagneyChamplitteCombeaufontaineDampierre de SalonFaucogney-et-la-MarFresne-Sant MamèsGrayGyHéricourt ÈstHéricourt OèstJusseyLure NòrdLure SudLuxeuil-les-BainsMarnayMéliseyMontbozonNoroy-lo-BorgPesmesPòrt de SaôneRiozSant Loup de SemouseSant SauveurSaulxScey de Saône-et-Sant AlbinVauvillersVesoul ÈstVesoul OèstVillersexelVitrey de Mance

Territòri de Belfòrt (90)Modificar

BeaucourtBelfòrt [ Centre, Èst, Nòrd, Oèst, Sud ]Châtenois-les-ForgesDanjoutinDelleFontaineGiromagnyGrandvillarsOffemontRougemont-lo-ChâteauValdoie

Illa de FrançaModificar

Sèina e Marna (77)Modificar

CoulommiersCrécy-la-ChapelleDammartin-en-GoëleDonnemaria-Dontilly La Ferté-jos-JouarreLizy de OurcqMeaux [ Nòrd, Sud ]Mitry-MoryRebaisBrie-Comte-Robert • Lo Châtelet-en-BrieCombs-la-Ville • Lo Mée de SeineMelun [ Nòrd, Sud ]MormantPerthesRozay-en-BrieSavigny-lo-TempleTournan-en-BrieBray de SeineDonnemaria-Dontilly • La Ferté-GaucherMontereau-Fault-YonneNangisProvinsVilliers-Sant Georges • La Chapelle-la-ReineChâteau-LandonFontainebleauLorrez-lo-Bocage-PréauxMoret de LoingNemoursChamps de MarneChellesClaye-SouillyLagny de MarneNoisielPontault-CombaultRoissy-en-BrieThorigny de MarneTorcyVaires de Marne

Yvelines (78)Modificar

AubergenvilleBonnières de SeineGuervilleHoudanLimayMantes-la-JolieMantes-la-VilleMeulanChevreuseMaurepasMontfort-l'AmauryRambouilletSant Arnoult-en-YvelinesAndrésy • La Celle-Sant CloudChatouConflans-Santa HonorineHouillesMaisons-LaffitteMarly-lo-Roi • Lo PecqPoissy [ Nòrd, Sud ]Sant Germain-en-Laye [ Nòrd, Sud ]Sant Nom-la-BretècheSartrouvilleTriel de Seine • Lo Vésinet • Lo ChesnayMontigny-lo-BretonneuxPlaisirSant Cyr-l'ÉcoleTrappesVélizy-VillacoublayVersalhas [ Nòrd, Nòrd-Oèst, Sud ]Viroflay

Essonne (91)Modificar

DourdanÉtampesÉtréchyLa Ferté-AlaisMérévilleSant ChéronBrunoyCorbeil-Essonnes [ Oèst, Èst ]DraveilÉpinay-jos-SénartÉvry [ Sud, Nòrd ]GrignyMennecyMilly-la-ForêtMontgeronMorsang de OrgeRis-OrangisSant Germain-lès-CorbeilVigneux de SeineViry-ChâtillonYerresArpajonAthis-MonsBièvresBrétigny de OrgeChilly-MazarinGif de YvetteJuvisy de OrgeLimoursLongjumeauMassy [ Oèst, Èst ]MontlhéryOrsayPalaiseauSainte-Geneviève-des-BoisSant Michel de OrgeSavigny de OrgeVillebon de YvetteLes Ulis

Nauts de Sèina (92)Modificar

AntonyBagneuxBorg-la-ReineCastenai-MalabriCastilhonClamartFontenay-aux-RosesMalakoffMontrogeLo Plessi-RobinsonSceauxVanvesAnieres de Sèina [ Nòrd, Sud ]Bois-ColombesClichyColombes [ Nòrd-Oèst, Sud, Nòrd-Èst ]Courbevoie [ Nòrd, Sud ]GarchesLa Garena-ColombesGennevilliers [ Nòrd, Sud ]Levallois-Perret [ Nòrd, Sud ]Nantera [ Nòrd, Sud-Èst, Sud-Oèst ]Neuilly de Sèina [ Nòrd, Sud ]PutèuRueil-MalmaisonSusenaVilanòva-la-GarenneBolonha-Bilhancort [ Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud ]ChavilleIssei-los-Molinèu [ Èst, Oèst ] • MeudonSant CloudSevres

Sèina Saint Denis (93)Modificar

BagnoletBobignyBondy [ Sud Èst, Nòrd Oèst ] • Lo BorgetDrancy • Los LilasMontreuil [ Èst, Oèst, Nòrd ]Noisy-lo-SecPantin [ Èst, Oèst ] • Los Pavillons-jos-BoisRomainvilleRosny-jos-BoisVillemombleAulnay-jos-Bois [ Nòrd, Sud ] • Lo Blanc-MesnilGagnyLivry-GarganMontfermeilNeuilly-PlaisanceNeuilly de MarneNoisy-lo-Grand • Lo RaincySevranTremblay-en-FrançaVillepinteAubervilliers [ Èst, Oèst ] • La CourneuveÉpinay de SeinePierrefitte de SeineSant Denis [ Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud ]Sant OuenStains

Val de Marna (94)Modificar

Alfortville [ Nòrd, Sud ]Boissy-Sant LégerBonneuil de MarneCharenton-lo-PontChoisy-lo-RoiCréteil [ Nòrd, Sud, Oèst ]Ivry de Seine [ Èst, Oèst ]Maisons-Alfort [ Nòrd, Sud ]OrlySant Maur-des-Fossés [ Centre, Oèst, La Varenne ]Sucy-en-BrieValentonVillecresnesVilanòva-lo-RoiVilanòva-Sant GeorgesVitry de Seine [ Èst, Oèst, Nòrd ]Bry de MarneChampigny de Marne [ Oèst, Èst, Centre ]Chennevières de MarneFontenay-jos-Bois [ Èst, Oèst ]Joinville-lo-PontNogent de MarneOrmesson de Marne • Lo Perreux de MarneSant MandéVilliers de MarneVincennes [ Oèst, Èst ]ArcueilCachanChevilly-LarueFresnes • L'Haÿ-les-Roses • Lo Kremlin-BicêtreThiaisVillejuif [ Èst, Oèst ]

Val d'Oise (95)Modificar

Argenteuil [ Nòrd, Èst, Oèst ]BezonsCormeilles-en-ParisisHerblaySannoisDomontÉcouenEnghien-les-BainsGarges-lès-Gonesse [ Oèst, Èst ]GonesseGoussainvilleLuzarchesMontmorencySant GratienSarcelles [ Nòrd Èst, Sud Oèst ]Soisy-jos-MontmorencyViarmesVilliers-lo-Bel • La Vallée-del-SausseronBeauchampBeaumont de OiseCergy [ Nòrd, Sud ]EaubonneErmontFranconville • L'Isle-Adam • L'HautilMagny-en-VexinMarinesPontoiseSant Leu-la-ForêtSant Ouen-l'AumôneTavernyVigny

LemosinModificar

Corresa (19)Modificar

ArgentatAyenBeaulieu de DordogneBeynatBort-les-OrguesBriva [ Centre, Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud Èst, Sud Oèst ]BugeatCorresaDonzenacÉgletonsEygurandeJuillacTula-Campagne SudLapleauLarcheLubersacMalemort de CorresaMercœurMeymacMeyssacTula-Campagne NòrdNeuvic • La Roche-CanillacSant PrivatSeilhacSornacTreignacTula-Urban NòrdTula-Urban SudUssèl ÈstUssèl OèstUzercheVigeois

Cruesa (23)Modificar

AhunAubussonAuzancesBellegarde-en-MarcheBénévent-l'AbbayeBonnatBorganeufBoussacChambon de VoueizeChâtelus-MalvaleixChénérailles • La CourtineCrocqDun-lo-PalestelÉvaux-les-BainsFelletinGentioux-Pigerolles • Lo Grand-BorgGueret NòrdGueret Sud ÈstGueret Sud OèstJarnagesPontarionRoyère de Vassivière • La SouterraineSant Sulpice-les-ChampsSant Vaury

Nauta Vinhana (87)Modificar

Aixe de VienneAmbazacBellacBessines de GartempeChâlusChâteauneuf-la-ForêtChâteauponsac • Lo DoratEymoutiersLaurièreLimòtges-BeaupuyLimòtges-CarnotLimòtges-CentreLimòtges-CiutatLimòtges-CondatLimòtges-CorgnacLimòtges-CouzeixLimòtges-ÉmailleursLimòtges-Grand-TreuilLimòtges-IsleLimòtges-La BastideLimòtges-LandougeLimòtges-Le PalaisLimòtges-PanazolLimòtges-Puy-las-RodasLimòtges-VigenalMagnac-LavalMézières de IssoireNantiatNexonNieulOradour de VayresPierre-BuffièreRochechouartSant Germain-les-BellesSant Junien ÈstSant Junien OèstSant Laurenç de GorreSant Léonard de NoblatSant MatieuSant Sulpice-les-FeuillesSant Yrieix-la-Perche

Lengadoc-RosselhonModificar

Aude (11)Modificar

AlanhaAlzonaAtzatBelcaireBelpuegCapendutCarcassona [ 1èr canton2nd canton Nòrd2nd canton Sud3en canton ]Castèlnau d’Arri NòrdCastèlnau d’Arri SudEissalabraConcas de OrbielCoisanCorsanDurban de las-CorbièrasFanjausGinestarsLa GrassaLesinhan de las CorbièrasLimòsLo Mas-CabardèsMontrealMotometNarbona [ ÈstOèstSud ]Peiriac de MenerbésQuilhanSant IlariSaissacSalas de l'HerçSijanTuishan

Gard (30)Modificar

Aigas MòrtasRhôny-VidourleAlès [ Nòrd Èst, Oèst, Sud Èst ]AlzonAndusaAramonBanhòus de CéserBarjacBèucaireBessejaLa VistrencaGenolhacLa Grand CombaLasalaLedinhanLussanMargaridaNimes [ 1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton ]Lo Pònt Sant EsperitQuissacRemolinsRòcamauraSant AmbruèisSant Andrieu de ValbornhaSant ChateSant GeliSant Ipolite del FòrtSant Joan del GardSant Mamet del GardSauveSomèireSumènaTrèveUsèsValeraugaVauverdVesenòbreLo ViganVilanòva d'Avinhon

Erau (34)Modificar

AgdeAnianaBedariusBesièrs [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton ]CapestanhCastèlnòu de LesCàstriasLo CailarClaretClarmont d'ErauFlorensacFrontinhanGangeGinhacLatasLodevaLunasLunèlLas MatèlasMauguòuMesaMontanhacMontpelhièr [ 1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton7en canton8en canton9en canton10en canton ]Murvièlh de BesièrsOlarguesOlonzacPesenàsPinhanRojanSanch InhanSant Gervais de MaraSant Martin de LondrasSant Ponç de TomièirasLa Salvetat d'AgotServian Seta [ 1èr canton2nd canton ]

Losera (48)Modificar

Autmont d'AubracBarra de las-CevenasLo BlumardLa CanorgaChanacChastelnòu de RandonFloracFornelsGrandrieuLangonhaLo Malasiu-VilaMaruèjolsLe MassegrosMende [ NòrdSud ]MarueisNasbinalsLo Pònt de MontvèrdSant Alban sus LimanholaSant AmansSant Cheli d'AchièrSanta EnimiaSant German de CalbèrtaSant German del TelhVilafòrt

Pirenèus Orientals (66)Modificar

Argelès de MarArles de TechCanet-en-RosselhonCéretElneLatour de FrançaMillasMont-LoísOlettePerpinhan [ 1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton7en canton8en canton9en canton ]Côte VermeillePradasPrats de Molló i la PrestaRivasaltasSalhagòsaCôte RadieuseSant EstèveSant Laurenç de la-SalanqueSant Pau de FenolhetSorniaThuirToulougesVinça

LorenaModificar

Meurthe e Mosèla (54)Modificar

ArracourtAudun-lo-RomanBaccaratBadonvillerBayonBlâmontBrieyChambley-BussièresCirey de VezouzeColombey-les-BellesConflans-en-JarnisyDieulouardDomèvre-en-HayeGerbévillerHarouéHerserangeHomécourtJarville-la-MalgrangeLaxouLonguyonLongwyLunéville NòrdLunéville SudMalzévilleMont-Sant MartinNancy ÈstNancy NòrdNancy OèstNancy SudNeuves-MaisonsNomenyPompeyPont-à-MoussonSant MaxSant Nicolas de PòrtSeichampsThiaucourt-RegniévilleTomblaineToul NòrdToul SudVandœuvre-lès-Nancy ÈstVandœuvre-lès-Nancy OèstVézeliseVillerupt

Mòsa (55)Modificar

AncervilleBar-lo-Duc [ Nòrd, Sud ]Charny de MeuseClermont-en-ArgonneCommercyDamvillersDun de MeuseÉtainFresnes-en-WoëvreGondrecourt-lo-ChâteauLigny-en-BarroisMontfaucon-d'ArgonneMontiers de SaulxMontmédyPierrefitte de AireRevigny de OrnainSant MihielSouillySpincourtStenaySeuil-d'ArgonneVarennes-en-ArgonneVaubecourtVaucouleursVavincourtVerdun-CentreVerdun ÈstVerdun OèstVigneulles-lès-HattonchâtelVoid-Vacon

Mosèla (57)Modificar

AlbestroffAlgrangeArs de MoselleBehren-lès-ForbachBitcheBoulay-MoselleBouzonvilleCattenomChâteau-SalinsDelmeDieuzeFameckFaulquemontFénétrangeFlorangeFontoyForbachFreyming-MerlebachGrostenquinHayangeLorquinMaizières-lès-MetzMarange-SilvangeMetz-Ville 1èr cantonMetz-Ville 2nd cantonMetz-Ville 3en cantonMetz-Ville 4en cantonMetzervisseMontigny-lès-MetzMoyeuvre-GrandePangePhalsborgRéchicourt-lo-ChâteauRohrbach-lès-BitcheRombasSant Avold 1èr cantonSant Avold 2nd cantonSarralbeSarreborgSarregueminesSarreguemines-CampagneSierck-les-BainsStiring-WendelThionville ÈstThionville OèstVernyVic de SeilleVigyVolmunsterWoippyYutz

Vòges (88)Modificar

Bains-les-BainsBrouvelieuresBruyèresBulgnévilleCharmesChâtel de MoselleChâtenoisCorcieuxCousseyDarneyDompaireÉpinal ÈstÉpinal OèstFraizeGérardmerLamarcheMirecourtMonthureux de SaôneNeufchâteauPlombières-les-BainsProvenchères de FaveRambervillersRaon-l'ÉtapeRemiremontSant Dié-des-Vosges ÈstSant Dié-des-Vosges OèstSaulxures de MoselotteSenonesLe ThillotVittelXertigny

Miègjorn-PirenèusModificar

Arièja (09)Modificar

La Vila d'Ax • La Bastida de Seron • Las CabanasCastilhon de CoseransFois-Vila • Lo FossatL'Avelhanet • Lo Mas d'AsilhMassatMirapeisFois-RuralOstPàmias ÈstPàmias OèstQuerigutSenta Crotz de VolvèstreSent GuironçSent LíserSaverdunTarascon d' ArièjaVarilhasVic de Sos

Avairon (12)Modificar

AubinhBelmont sus RanceBozoulsCamarèsCampagnacCapdenac GaraBaraqueville-SauveterreCassagnes-BégonhèsConcasCornusLa Sala (Decazeville)Entraygues de TruyèreEspalionEstaingLaguioleLaissacMarcillac-VallonMilhau ÈstMilhau OèstMontbasensMur de BarrèsNajacNantNaucèlaPeiralèuPont de SalarsRequistarRiupeirósRinhacRodés ÈstRodés NòrdRodés OèstSant AffriqueSant Amans-des-CotsSent BausèliSant Chély-d'AubracSanta Geneviève de ArgenceSant Geniez-d'OltSant Rome de TarnSant Sernin de RanceLas Salas (Salles-Curan)La Salvetat-PeyralèsSeveracVézins de LévézouVilafrancaVilanòva

Nauta Garona (31)Modificar

AspetAurignacAutaribaBanhèras de LuishonBarbazanBlagnacBoulogne de GesseCadoursCaramanCarbonneCastanet-TolosanCazèresCintegabelle • Lo FousseretFrontonGrenade • L'Isle-en-DodonLantaLéguevinMontastruc-la-ConseillèreMontesquieu-VolvestreMontgiscardMontréjeauMurèthNalhósPortèth de GaronaRevelRieumesRieuxSent BeathSent GaudençSant LysSant MartorySalies-del-SalatTolosa [ 1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton7en canton8en canton9en canton10en canton11e canton12nd canton13en canton14en canton15en canton]TournefeuilleVerfeilVillefranche de LauragaisVillemur de Tarn

Gers (32)Modificar

AinhanAush [ Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud Èst Seissan, Sud Oèst ]CasaubonColonhaCondomEusaFlorençaGimontL'Isla de BaishJigunLeitoraLombersMarciacMasseuvaMauvesinMielanMiradorsMirandaMontesquiuMontrejau de GersNogaròPlasençaRisclaSent ClarSamatanSaramonValença de BaïsaVic en Fesensac

Òlt (46)Modificar

BretenouxCahors [ Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud ]CajarcCastelnau-MontratierCatusCazalsFigeac ÈstFigeac OèstGourdonGramatLabastide-MuratLacapelle-MarivalLalbenqueLatronquièreLauzèsLimogne-en-QuercyLivernonLuzechMartelMontcuqPayracPuy-l'ÉvêqueSant CéréSant Germain-del-Bel-AirSant GérySalviacSouillacJosceyracVayrac

Nauts Pirenèus (65)Modificar

Argelès-GazostArreauAucunAureilhanBanhèras de Bigòrra • La Barthe de NesteBordères-LouronBordères de l'ÉchezCampanCastelnau-MagnoacCastelnau-Rivière-BasseGalanLaloubèreLannemezanLorda ÈstLorda OèstLuz-Sant SauveurMauborguetMauléon-BarousseOssunPouyastrucRabastens de BigòrraSant Laurenç de NesteSant Pé de BigòrraSéméacTarba 1èr cantonTarba 2nd cantonTarba 3en cantonTarba 4en cantonTarba 5en cantonTournayTrie de BaïseVic-en-BigòrraVielle-Aure

Tarn (81)Modificar

AlbanAlbi [ Centre, Èst, Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Oèst, Sud ]AnglèsBraçacCadalenCarmaus NòrdCarmaus SudCastèlnòu de MontmiralhCastras ÈstCastras NòrdCastras OèstCastras SudCòrdasCuq-ToulzaDornhaGalhacGraulhetLa BruguièraLa CaunaLautrecLa VaurL'Illa de TarnMasamet Nòrd-ÈstMasamet Sud-OèstMonestièrsMontredond La BeçoniáMurat de VèbrePampalonaPuèglaurençRabastensRealmontRòcacorbaSant Amans-SoultSant Pau del Cabal JòusSalvanhacVabreValderièsValença d'AlbigésVaurVielhmur d'AgotVilafranca

Tarn e Garona (82)Modificar

AuvillarBeaumont de LomagneBorg de VisaCastelsarrasin 1èr cantonCastelsarrasin 2nd cantonCaussadaCaylusGrisollesLafrançaiseLauzerteLavitMoissac 1èr cantonMoissac 2nd cantonMolièresMonclar de QuercyMontaigu de QuercyMontalban 1èr cantonMontalban 2nd cantonMontalban 3en cantonMontalban 4en cantonMontalban 5en cantonMontalban 6en cantonMontechMontpezat de QuercyNègrepelisseSant Antonin-Noble-ValSant Nicolas de la-GraveValença d'AgenVerdun de GaronaVillebrumier

Nauta NormandiaModificar

Eure (27)Modificar

Amfreville-la-Campagne • Los AndelysBeaumesnilBeaumont-lo-RogerBernay [ Èst, Oèst ]BeuzevilleBorgtheroulde-InfrevilleBreteuilBrionneBroglieConches-en-OucheCormeillesDamvilleÉcosÉtrépagnyÉvreux ÈstÉvreux NòrdÉvreux OèstÉvreux SudFleury de AndelleGaillonGaillon-CampagneGisorsLouviers NòrdLouviers SudLions-la-ForêtMontfort de Risle • Lo NeuborgNonancourtPacy de EurePont-AudemerPont de l'ArcheQuillebeuf de SeineRoutotRuglesSant Andrieu de l'EureSant Georges-del-VièvreThibervilleVerneuil de AvreVernon NòrdVernon SudVal de Reuil

Sèina Maritima (76)Modificar

ArgueilAumaleBacqueville-en-CauxBellencombreBlangy de BresleBois-GuillaumeBolbecBoosBuchyCany-BarvilleCaudebec-en-CauxCaudebec-lès-ElbeufClèresCriquetot-l'EsnevalDarnétal Dièpa Èst Dièpa OèstDoudevilleDuclairElbeufEnvermeuEuFauville-en-CauxFécampFontaine-lo-DunForges-les-EauxGodervilleGonfreville-l'OrcherGournay-en-BrayGrand-Couronne • Lo Grand-Quevilly • Lo Havre 1èr canton • Lo Havre 2nd canton • Lo Havre 3en canton • Lo Havre 4en canton • Lo Havre 5en canton • Lo Havre 6en canton • Lo Havre 7en canton • Lo Havre 8en canton • Lo Havre 9en cantonLillebonneLondinièresLongueville de ScieMarommeMontivilliersMont-Sant AignanNeufchâtel-en-BrayNotre-Dame de BondevilleOffranvilleOurville-en-CauxPavilly • Lo Petit-QuevillyRouen 1èr cantonRouen 2nd cantonRouen 3en cantonRouen 4en cantonRouen 5en cantonRouen 6en cantonRouen 7en cantonSant Esteve-del-RouvraySant Romain de ColboscSant SaënsSant Valery-en-CauxSotteville-lès-Rouen ÈstSotteville-lès-Rouen OèstTôtesValmontYervilleYvetot

Nòrd-Pas de CalaisModificar

Nòrd (59)Modificar

Vilanòva-d'Ascq NòrdVilanòva-d'Ascq SudAnzinArleuxArmentièresAvesnes de Helpe [ Nòrd, Sud ]Bailleul [ Nòrd Èst, Sud Oèst ] • La BasséeBavayBerguesBerlaimontBouchainBourborgCambrai [ Èst, Oèst ]CarnièresCassel • Lo Cateau-CambrésisClaryCondé de l'EscautCoudekerque-BrancheCysoingDenainDouai NòrdDouai Nòrd ÈstDouai SudDouai Sud OèstDunquèrca ÈstDunquèrca OèstGrande-SyntheGravelinesHaubourdinHautmontHazebrouck NòrdHazebrouck SudHondschooteLandreciesLannoyLilla-CentreLilla ÈstLilla NòrdLilla Nòrd ÈstLilla OèstLilla SudLilla Sud ÈstLilla Sud OèstLommeMarchiennesMarcoingMarcq-en-BarœulMaubeuge NòrdMaubeuge SudMervilleOrchiesPont-à-Marcq • Lo Quesnoy Èst • Lo Quesnoy OèstQuesnoy de DeûleRoubaix-CentreRoubaix ÈstRoubaix NòrdRoubaix OèstSant Amand-les-Eaux-Rive droiteSant Amand-les-Eaux-Rive gaucheSeclin NòrdSeclin SudSolesmesSolre-lo-ChâteauSteenvoordeTourcoing NòrdTourcoing Nòrd ÈstTourcoing SudTrélonValencianas ÈstValencianas NòrdValencianas SudWormhout

Pas de Calais (62)Modificar

Aire de la-LysArdresArquesArras [ Nòrd, Oèst, Sud ]Aubigny-en-ArtoisAuchelAudruicqAuxi-lo-ChâteauAvesnes-lo-ComteAvionBapaumeBarlinBeaumetz-lès-LogesBerckBertincourtBéthune [ Èst, Nòrd, Sud ]Boulogne de Mar [ Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud ]Bruay-la-BuissièreBully-les-MinesCalais [ Centre, Èst, Nòrd Oèst, Sud Èst ]CambrinCampagne-lès-HesdinCarvinCourrièresCroisillesDainvilleDesvresDivionDouvrinÉtaplesFauquemberguesFrugesGuînesHarnesHénin-BeaumontHesdinHeuchinHoudainHucqueliersLaventieLeforestLens ÈstLens Nòrd ÈstLens Nòrd OèstLiévin NòrdLiévin SudLillersLumbresMarquionMarquiseMontigny-en-GohelleMontreuilNœux-les-MinesNorrent-FontesNoyelles-jos-LensOutreau • Lo ParcqPas-en-Artois • Lo PortelRouvroySains-en-GohelleSant Omer NòrdSant Omer SudSant Pol de TernoiseSamerVimyVitry-en-ArtoisWingles

Païses de LégerModificar

Léger Atlantic (44)Modificar

Agrafuèlha de MenaAncenisVertou-VinhobleBlanBouàiBorgnòu-en-RetzCarquefouLa Capèla de ErdreCastelbriantCliçonLo CroisicDervalLa Baula-EscoblacGuemene-PenfaoGuerandaErbinhacLejéLinhéLo Loros-BotereuMachecoulMoadon-la-RibièraMontor de BretanhaNantas [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton, 4en canton, 5en canton, 6en canton, 7en canton, 8en canton, 9en canton, 10en canton, 11e canton ]Nort de ErdreNoseiOrvautPinbuòuLo PelerinPòntcastelPornicResèRialhéRogéSant Estève de MontlucSant Gildas-dels-BoisSant Herblan [ Èst, Oèst-Indre ]Sant Julian de VouvantesSant Mars-la-JalhaSant Nazarí [ Centre, Èst, Oèst ]Sant Nicolas de RedonSant Paire-en-RetzSant Filbert de Grand-LuecSaveneiValetVaradeVertou

Maine e Léger (49)Modificar

AlonesAngieus [ Centre, Èst, Nòrd, Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Oèst, Sud, Trélazé ]BèugéBelfort-en-ValBelpréauCandéChalona de LégerCamptoçauChâteauneuf de SartheChemilhéChòlet [ 1èr canton, 2nd canton, 3en canton ]Doué-la-FontDurtalGenes • Lo Lion-d'AngieusLongué-Jumelas • Lo Loros-BeconaiMontfalcon-MontinhéMontreuil-BellayMontrevaultNoyant • Los Ponts de CéPouancéSant Florent-lo-VieilSant Georges de LoireSaumur [ Nòrd, Sud ]SegréSeiches de lo-LoirThouarcéTiercéVihiers

Mayenne (53)Modificar

Ambrièra-los-ValsArgentréBaisBiernéChalhandCastel-Gontier [ Èst, Oèst ]Coçé-lo-VivienCòptrinCraonErnetEvronGoronGrez-en-BoeraLo HorpsLandiveiLassei-los-CastelsLaval [ Èst, Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sant Nicolas, Sud Oèst ]LoironMayena [ ÈstOèst ]Meslay-del-MaineMontsursPrat-en-PalhSant Anhan de RoëSant BertevinSanta SusannaVilhènas-la-Juhel

Sarthe (72)Modificar

AlonesBalonBèlmont de SartheBona-establaBoloireBrulonChartre de lo-LoirChâteau-del-LoirConlieÉcommoy • La Ferté-Bernard • La Fresnaye de ChédouetFresnay de Sarthe • Lo Grand-Lucé • La FlècheLoué • Lo LudeMalicorne de SartheMamerLo Mans [ Centre, Èst-Campagne, Nòrd-Campagne, Nòrd Oèst, Nòrd-Ville, Oèst, Sud Èst, Sud Oèst, Ville Èst ]Marolas-los-BrautsMaietMontmiralhMontfort-lo-GenoisPontvalinSablé de SartheSant CalaisSant PaterneSillé-lo-GuilhèmLa Susa de SartheTuféVibraia

Vendèa (85)Modificar

Belvist de MarChalhet-los-BadiàsChalanCantonaiLa CastanheríaLos EssartsFontenai-lo-ComteLos ErbiersL'ErmenautL'Illa-d'IèuLuçonMalhesaisMareulh de Lay-DissaisMontaguMortanha de SevraLa Mota-AchardMostiers-los-MalfaitsNegremostier-en-l'IllaPaluauLo Poiré de ViaPosaugesRocaservièraLa Roca de Yon [ Nòrd, Sud ]Las Arenas-d'OlonaSant FulgentSant Giles-Crotz de VidaSanta HerminaSant Ilari-dels-LogesSant Joan de MontsTalmont-Sant Ilari

Peitau-CharantaModificar

Charanta (16)Modificar

AigreEngoleime [ Èst, Nòrd, Oèst ]Aubeterre de DronneBaignes-Santa RadegondeBarbezieux-Sant HilaireBlanzac-PorcheresseBrossacChabanaisChalaisChampagne-MoutonChâteauneuf de CharenteConhac NòrdConhac SudConfolens NòrdConfolens Sud • La CouronneGond-PontouvreHiersacJarnacMansleMontbronMontembœufMontmoreau-Sant Cybard • La RochefoucauldRouillacRuelle de TouvreRuffecSant Amant de BoixeSant ClaudSegonzacSoyauxVillebois-LavaletteVillefagnan

Charanta Maritima (17)Modificar

Aigrefeuille-d'AunisArchiacArs-en-RéAulnayAytréBurie • Lo Château-d'OléronCourçonCozesGémozac • La JarrieJonzacLoulayMaransMarennesMathaMirambeauMontendreMontguyonMontlieu-la-GardePonsRochefort-CentreRochefort NòrdRochefort Sud • La Rochèla 1èr canton • La Rochèla 2nd canton • La Rochèla 3en canton • La Rochèla 4en canton • La Rochèla 5en canton • La Rochèla 6en canton • La Rochèla 7en canton • La Rochèla 8en canton • La Rochèla 9en cantonRoyan ÈstRoyan OèstSant AgnantSant Genis de SantongeSant Hilaire de VillefrancheSant Joan-d'AngélySant Martin de RéSant Pèire-d'OléronSant PorchaireSant SavinienSantas ÈstSantas NòrdSantas OèstSaujonSusgèresTonnay-BoutonneTonnay-CharenteLa Tremblade

Doas Sèvras (79)Modificar

AirvaultArgenton-ChâteauBeauvoir de NiortBressuireBrioux de BoutonneCelles de BelleCerizayChampdeniers-Sant DenisMauléonChef-BoutonneCoulonges de l'AutizeFrontenay-Rohan-RohanLezayMauzé de lo-MignonMazières-en-GâtineMelleMénigouteMoncoutant • La Mothe-Sant HérayNiort ÈstNiort NòrdNiort OèstParthenayPrahecqSant Loup-LamairéSant Maixent-l'École 1èr cantonSant Maixent-l'École 2nd cantonSant VarentSauzé-VaussaisSecondignyThénezayThouars 1èr cantonThouars 2nd canton

Vinhana (86)Modificar

Availles-LimouzineCharrouxChâtellerault NòrdChâtellerault OèstChâtellerault SudChauvignyCivrayCouhéDangé-Sant RomainGençay • L'Isle-JourdainLencloîtreLoudunLusignanLussac-les-ChâteauxMirebeauMoncontourMontmorillonMonts de GuesnesNeuville de PoitouPleumartinPeitieus 1èr cantonPeitieus 2nd cantonPeitieus 3en cantonPeitieus 4en cantonPeitieus 5en cantonPeitieus 6en cantonPeitieus 7en cantonSant Georges-lès-BaillargeauxSant Gervais-les-Trois-ClochersSant Julian-l'ArsSant Savin • La Trimouille • Los Trois-Moutiers • La Villedieu-del-ClainVivonneVouilléVouneuil de Vienne

PicardiaModificar

Aisne (02)Modificar

Anizy-lo-ChâteauAubentonBohain-en-VermandoisBraine • La Capelle • Lo CateletCharly de MarneChâteau-ThierryChaunyCondé-en-BrieCoucy-lo-Château-AuffriqueCraonneCrécy de Serre • La FèreFère-en-TardenoisGuiseHirsonLaon NòrdLaon SudMarleMoÿ de l'AisneNeufchâtel de AisneNeuilly-Sant Front • Lo Nouvion-en-ThiéracheOulchy-lo-ChâteauRibemontRozoy de SerreSains-RichaumontSant Quentin-CentreSant Quentin NòrdSant Quentin SudSant SimonSissonneSoissons NòrdSoissons SudTergnierVailly de AisneVermandVervinsVic de AisneVillers-CotterêtsWassigny

Oise (60)Modificar

AttichyAuneuilBeauvais [ Nòrd Èst, Nòrd Oèst, Sud Oèst ]BetzBreteuilChantillyChaumont-en-VexinClermontCompenha NòrdCompenha Sud-ÈstCompenha Sud-OèstCoudray-Sant GermerCreil SudCrépy-en-ValoisCrèvecœur-lo-GrandEstrées-Sant DenisFormerieFroissyGrandvilliersGuiscardLassignyLiancourtMaignelay-MontignyMarseille-en-BeauvaisisMéruMontataireMouyNanteuil-lo-HaudouinNeuilly-en-ThelleNivillersNoaillesCreil-Nogent de OiseNoyonPont-Santa MaxenceRessons de MatzRibécourt-DreslincourtSant Just-en-ChausséeSenlisSongeons

Somme (80)Modificar

Abbeville : Nòrd, Sud ]Acheux-en-AmiénoisAilly-lo-Haut-ClocherAilly de NoyeAlbertAmians [ 1èr (Oèst), 2nd (Nòrd-Oèst), 3en (Nòrd-Èst), 4en (Èst), 5en (Sud-Èst), 6en (Sud), 7en (Sud-Oèst), 8en (Nòrd) ]AultBernavilleBovesBray de SommeChaulnesComblesContyCorbieCrécy-en-PonthieuDomart-en-PonthieuDoullensFriville-EscarbotinGamachesHallencourtHamHornoy-lo-BorgMolliens-DreuilMontdidierMoreuilMoyennevilleNesleNouvionOisemontPéronnePicquignyPoix de PicardieRoiselRosières-en-SanterreRoyeRueSant Valery de SommeVillers-Bocage

Provença-Aups-Còsta d'AzurModificar

Aups d'Auta Provença (04)Modificar

AnòtBanonBarcilonetaBarèmaCastelanaAlòs-CormarçDinha [ÈstOèst]EntrevausForcauquierLa JàviaLo Lauset UbaiaManòsca [NòrdSud ÈstSud Oèst]Lei MeasMesèuLa Mòta dau CaireMostiers Santa MariaNoièrs de JabronPeiruísRalhanaRiésSant Andrieu leis AupsSant Estève leis OrgasSanhaSisteronTurriésValençòlaVolona

Auts Aups (05)Modificar

AgulhaL'ArgentièraAspres de BuechBarcilhonetaLa Basia NòvaBriançon [ Nòrd, Sud ]ChorgeAmbrunGap [CampanhaCentreNòrd ÈstNòrd OèstSud ÈstSud Oèst]La GravaGuilhèstraL'Aranha Montaiglin • Lo Lo MonetierOrsieraOrpèiraRibiésRosanSant Bonet de ChampsaurSant Estève en DevoroíSant FerminSavina lo LacSerresTalardVèina

Aups Maritims (06)Modificar

Antíbol [BiotCentre]Lo Barn de LopBèusoleuBrelh de RoyaCanha de Mar[ CentreOèst]Canas [ CentreÈst]Lo CanetCarròsCòntesCorsegolasL'EscarenaGrassa [ NòrdSud]GuilhermeLantoscaLevensMandaluec-Canas OèstMenton [ ÈstOèst]MoginsNiça [1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton7en canton8en canton9en canton10en canton11e canton12nd canton13en canton14en canton]Lo PugetRòcabilieraRòcasteronSant AubanSant Estève de TinèaSant Laurenç de Var-Canha de Mar ÈstSant Martin VesubiaSant Sauvaire de TinèaSant ValierSospèuValàuria-Antíbol OèstVençaVilar de VarVilafranca de MarTenda

Bocas de Ròse (13)Modificar

Ais de Provença [ Centre, Nòrd Èst, Sud Oèst ]AlaugArle [ Èst, Oèst ]Aubanha [ Èst, Oèst ]Bèrra de l'EstanhCastelnòu-Còsta-BluCastèurainardLa CiutatAiguieraGardanaIstre NòrdIstre SudLambescMarinhanaMarselha [ BelsunceLa Bèla de MaiLa BlancardaLa CapeletaLa Poncha RojaLa PomaLa RòsaLo CamàsLei Cinc AvengudasLei Grands CarmesLeis OlivasLei Tres LutzMasargasMontolivetNòstra Dama dau MòntNòstra Dama LimitSant BartomieuSanta MargalidaSant GiniésSant JustSant LambertSant MacèuSant MauronVaubanVerduron ]Lo Martegue ÈstLo Martegue OèstOrgonPeliçanaLei Penas de MirabèuPeiròla de ProvençaPòrt Sant Loís de RòseRòcavaireLei Santei Marias de la MarSant Romieg de ProvençaSelon de ProvençaTarasconTretzVitròla

Var (83)Modificar

AupsBarjòuslo BaucetBessa d'IçòlaBrinhòlaCalàsColobrièraComps de ArtubíCotinhacla CrauCuersDraguinhanFayençaFrejúsla GardaGrimaudIeras [ÈstOèst]LorgasLo LucLo MueiOliulasRiansLa RòcabrussanaSant Maissemin la Santa BaumaSant RafèuSant TropetzSalèrna La Sanha de MarSiéis Forn lei PlaiasSoliers PòntTavèrnaTolon [1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton7en canton8en canton9en canton]La ValetaSant Mandrier de Mar

Vauclusa (84)Modificar

AteAvinhon [ Èst, Nòrd, Oèst, Sud ]Baumas de VenisaBedarridaBolenaBoniusCadenetCarpentràs [ NòrdSud ]CavalhonGòrdal'Illa de SòrgaMalaucenaMormeironAurenja [ ÈstOèst ]Pernas lei FòntsPertúsSautVaisonVauriàs

Ròse-AupsModificar

Ain (01)Modificar

Amberièu de BugeiBâgé-lo-ChâtelBellegarde de ValserineBelleyBorg-en-Bresse [ Èst, Nòrd-Centre, Sud ]BrénodCeizeriatChalamontChampanha-en-ValromeyCastilhon de ChalaronaColignyColongeFerney-VoltaireGexHauteville-LompnesIzernoreLagnieuLhuisMeximièuMiribelMontluelMontrevel-en-BresseNantuaOyonax [ Oyonax NòrdOyonax Sud ]PéronnasPoncinPont-d'AinPont de VauxPont de VeileReyrieuxSant Rambert-en-BugeiSant Trivier de CourtesSant Trivier de MoignansSeisselThoisseyTreffort-CuisiatTrévouxVilars-la-DombaViriatVirieu-lo-Grand

Ardecha (07)Modificar

Anonai [ Nòrd, Sud ]Antraigas de VolanaAubenàsBorg Sant AndeolBurzetLo ChailarChaumairacCocoronJuèsaLamastraL'ArgentièiraMontpesat-jos-BauzonPrivàsRòchamauraSant AgreveSant Estève de LugdarésSant FelicianSant Martin de ValamàsSant PéraySant PierrevilleSatillieuSerieraTuèisTornon de RòseVaugòrjaValonVals daus BanhsLos VansVernous-en-VivarésVilanòva de BergVivièrsLa Volta de Ròse

Droma (26)Modificar

BourdeauxBorg de PeageBorg-lès-ValençaBuis-las-BaroniásChabeuil • La Chapelle-en-VercorsCastilhon-en-DiésCrest NòrdCrest SudDiáDiéulofit • Lo Grand-SerreGrinhanLoriol de DromaLuc-en-DiésMarsanneMontelaimar [ 1èr canton2nd canton ]• La Motte-ChalanconNyonsPierrelattePortes-lès-ValençaRemusatRomans de Isèra [ 1èr canton2nd canton ]SailhanSant Donat de l'ErbasaSant Joan-en-RòianSant Pau-Tres-CastelsSant ValherSederonTain-l'HermitageValença [ 1èr canton2nd canton3en canton4en canton ]

Isèra (38)Modificar

AlevardBeaurepaire • Lo Borg-d'OisansBorgonh-Jalieu [ Nòrd, Sud ]ClelasCorpsLa Costa-Sant AndrieuCrémieuDomèneEchirolas [ ÈstÒest ]EybensFontaine-SasenageFontaine-SeisinetGoncelinLo Grand-LempsGrenòble [ 1èr canton2nd canton3en canton4en canton5en canton6en canton ]HerieuMensMeilanMonestiér de ClarmontMorestelLa Mura • Lo Pont de BéuvoisinPont de CheruiPont-en-RoyansRivasRoselhonRoibonSant EgreveSant Esteve de Sant GeoirsSant Geoire-en-ValdaineSant IsmierSant Joan de BournaySant Laurenç-del-PontSant MarcelinSant Martin-d'Hères NòrdSant Martin-d'Hères Sud • La Tour-del-Pin • Lo TouvetTullinsValbonnaisLa VerpilheraViena [ NòrdSud ]VifVilard de LansL'Isla-d'AbèuVinaiVirieuVisihaVoiron .

Léger (42)Modificar

Belmont de la-LoireBoënBorg-ArgentalLo Cambon-FeugerolasCharlieuChazelles de LionFeursFirminiLa Grand-CròsMontbrisonNerondeNegretablaLa PacaudieraPelusinPerèuRiva de GierRoanea [ NòrdSud ]Sant Bonnet-lo-CastelSant Chamond [ Sant Chamond NòrdSant Chamond Sud ]Sant Estève [ Nòrd Èst-1Nòrd Èst-2Nòrd Oèst-1Nòrd Oèst-2Sud Èst-1Sud Èst-2Sud Èst-3Sud Oèst-1Sud Oèst-2 ]Sant GalmièrSant Genest-MalifauSant Jòrdi-en-CouzanSant Germain-LavalSant Haon-lo-CastelSant HéandSant Joan-SoleimieuSant Just-en-ChevaletSant Just-Sant RambertSant Symphorien de Lay

Ròse (69)Modificar

AmplapuisAnseL'ArbrelaBèujeuBelavilaLo Bois-d'OingtBronCalura-e-CuraCondrieuEculeiGivorsGleizéIrigniLamure de AzergaLimonestLion [ Lion-ILion-IILion-IIILion-IVLion-VLion-VILion-VIILion-VIIILion-IXLion-XLion-XILion-XIILion-XIIILion-XIV ]MonsolsMornantNeuville de SonaOulinsSant FonsSanta Foi-lès-LionSant Genis-LavalSant Laurenç de ChamosetSant Simforian de CoisaTararaTasin-la-Demi-LunaTisíVaugheraiVaux-en-VelinVenisièu [ NòrdSud ]Vilafranca de SònaVilerbana [ CentreNòrdSud ]Décines-CharpieuMeisièuRilheu-la-PapaSant PriestSant Sinforian-d'Ozon

Savòia (73)Modificar

AigabelaAimeAis-los-Banhs-CentreAlbensAlbertvila [ Nòrd, Sud ]BèufortBorg-Sant MauriceBozelChamberí [ ÈstNòrdCSudSud Oèst • La ChambreChamoux de GelonLo CastelardConhinAis-los-Banhs Sud • Los ÉchellesAix-les-Bains Nòrd-GrésyGrésy de IsèreLansleborg-Mont-CenisModaneMontmélian • La Motte-ServolexMoûtiers • Lo Pont de Beauvoisin • La Ravoire • La RochetteRuffieuxSant Alban-LeysseSant Genix de GuiersSant Joan de MaurienneSant Michel de MaurienneSant Pierre-d'AlbignyUgineYenne

Nauta Savòia (74)Modificar

AbondanceAlby de ChéranAnecí [ Centre, Nòrd Èst, Nòrd Oèst ]Anecí-lo-ViechAnemasa [ Nòrd, Sud ] • Lo BiotBoëgeBonnevilleChamonix-Mont-BlancClusesCruseillesDouvaineÉvian-les-BainsFavergesFrangyReignier • La Roche de ForonRumillySant Gervais-los-BanhsSant JoireSant Julian-en-GenèvanSallanchesSamoënsScionzierSeinodSeysselTaningesTônasThonon-Los-Banhs [ÈstOèst ]Thorens-Glières

Departaments d'Otra-MarModificar

Guadalope (971)Modificar

Les Abymes-1Les Abymes-2Les Abymes-3Les Abymes-4Les Abymes-5Anse-BertrandBaie-MahaultBasse-Terre-1Basse-Terre-2BouillanteCapesterre-Belle-Eau-1Capesterre-Belle-Eau-2Capesterre de Maria-GalanteGourbeyre • La DésiradeGrand-BorgLe Gosier-1Le Gosier-2GoyaveLamentinMorne-à-l'Eau-1Morne-à-l'Eau-2Le Moule-1Le Moule-2Petit-BorgPetit-CanalPointe-à-Pitre-1Pointe-à-Pitre-2Pointe-à-Pitre-3Pointe-NoireSant BarthélemySant ClaudeSant FrancésSant LoísSant Martin-1Sant Martin-2Santa Anna-1Santa Anna-2Santa Rosa-1Santa Rosa-2Les SantasTrois-RivièresVieux-Habitants

Martinica (972)Modificar

L'Ajoupa-Bouillon • Los Anses-d'ArletBasse-Pointe • Lo CarbetCase-Pilote-Bellefontaine • Lo DiamantDucosFòrt de França 1èr cantonFòrt de França 2nd cantonFòrt de França 3en cantonFòrt de França 4en cantonFòrt de França 5en cantonFòrt de França 6en cantonFòrt de França 7en cantonFòrt de França 8en cantonFòrt de França 9en cantonFòrt de França 10en canton • Lo Francés 1èr canton Nòrd • Lo Francés 2nd canton SudGros-Morne • Lo Lamentin 1èr canton Sud-Borg • Lo Lamentin 2nd canton Nòrd • Lo Lamentin 3en canton Èst • Lo LorrainMacouba • Lo Marigot • Lo Marin • Lo Morne-Rouge • Lo PrêcheurRivière-PiloteRivière-Salée • Lo Robert 1èr canton Sud • Lo Robert 2nd canton NòrdSant EspritSant JosèpSant PèireSanta AnnaSanta LuceSanta Maria 1èr canton NòrdSanta Maria 2nd canton SudSchœlcher 1èr cantonSchœlcher 2nd canton • La Trinité • Los Trois-Îlets • Lo Vauclin

Guaiana (973)Modificar

Canton d'Approuague-Kaw, Canton de Caiena Nòrd Oèst, Canton de Caiena Nòrd Èst, Canton de Caiena Sud Oèst, Canton de Caiena-centre, Canton de Caiena Sud, Canton de Caiena Sud Èst, Canton d'Iracoubo, canton de Kourou, Canton de Macouria, Canton de Mana, Canton de Maripasoula, Canton de Matoury, Canton de Montsinéry-Tonnegrande, canton de Remire-Montjoly, Canton de Roura, Canton de Sant Georges de l'Oyapock, Canton de Sant Laurenç-del-Maroni, Canton de Sinnamary

La Reünion (974)Modificar

Los AvironsBras-PanonEntre-Deux • L'Étang-SaléPetite-Île • La Plaine-des-Palmistes • Lo Pòrt 1èr canton Nòrd • Lo Pòrt 2nd canton Sud • La PossessionSant Andrieu 1èr cantonSant Andrieu 2nd cantonSant Andrieu 3en cantonSant Benoît 1èr cantonSant Benoît 2nd cantonSant Denis 1èr cantonSant Denis 2nd cantonSant Denis 3en cantonSant Denis 4en cantonSant Denis 5en cantonSant Denis 6en cantonSant Denis 7en cantonSant Denis 8en cantonSant Denis 9en cantonSant Josèp 1èr cantonSant Josèp 2nd cantonSant Leu 1èr cantonSant Leu 2nd cantonSant Loís 1èr cantonSant Loís 2nd cantonSant Loís 3en cantonSant Pau 1èr cantonSant Pau 2nd cantonSant Pau 3en cantonSant Pau 4en cantonSant Pau 5en cantonSant Pèire 1èr cantonSant Pèire 2nd cantonSant Pèire 3en cantonSant Pèire 4en cantonSant FelipSanta MariaSanta RosaSanta SusannaSalazie • Lo Tampon 1èr canton • Lo Tampon 2nd canton • Lo Tampon 3en canton • Lo Tampon 4en canton • Los Trois-Bassins