Dobrir lo menú principal

Lista dels municipis de Catalonha

lista d'un projècte Wikimèdia

Aquestas son las 947 municipis (comunas) de la comunautat autonòma de Catalonha ordonadas alfabeticament:

Nom Comarca Població

(2011)[1]

Abella de la Conca Palhars Jusan 181
Abrera Bas Llobregat 11611
Àger Noguera 590
Agramunt Urgèl 5653
Aguilar de Segarra Bages 245
Agullana Aut Empordan 839
Aiguafreda Valés Oriental 2481
Aiguamúrcia Alt Camp 917
Aiguaviva Gironés 754
Aitona Segrià 2405
Els Alamús Segrià 748
Alàs i Cerc Aut Urgèl 366
L'Albagés Garrigues 449
Albanyà Aut Empordan 150
Albatàrrec Segrià 2040
Albesa Noguera 1656
L'Albi Garrigues 860
Albinyana Bas Penedés 2347
L'Albiol Bas Camp 451
Albons Bas Empordan 709
Alcanar Montsià 10601
Alcanó Segrià 233
Alcarràs Segrià 8350
Alcoletge Segrià 3015
Alcover Alt Camp 5140
L'Aldea Bas Èbre 4513
Aldover Bas Èbre 978
L'Aleixar Bas Camp 914
Alella Maresme 9570
Alfara de Carles Bas Èbre 400
Alfarràs Segrià 3107
Alfés Segrià 331
Alforja Bas Camp 1866
Algerri Noguera 450
Alguaire Segrià 3097
Alins Palhars Sobeiran 305
Alió Alt Camp 380
Almacelles Segrià 6662
Almatret Segrià 378
Almenar Segrià 3605
Almoster Bas Camp 1362
Alòs de Balaguer Noguera 138
Alp Cerdanha 1743
Alpens Osona 302
Alpicat Segrià 6190
Alt Àneu Palhars Sobeiran 450
Altafulla Tarragonés 4776
Amer Selva 2277
L'Ametlla de Mar Bas Èbre 7649
L'Ametlla del Vallès Valés Oriental 8111
L'Ampolla Bas Èbre 3529
Amposta Montsià 21445
Anglès Selva 5637
Anglesola Urgèl 1389
Arbeca Garrigues 2493
L'Arboç Bas Penedés 5548
Arbolí Bas Camp 114
Arbúcies Selva 6713
Arenys de Mar Maresme 14863
Arenys de Munt Maresme 8500
Argelaguer Garrotxa 424
Argençola Anoia 238
L'Argentera Bas Camp 159
Argentona Maresme 11776
L'Armentera Aut Empordan 863
Arnes Tèrra Auta 496
Arres Val d'Aran 64
Arsèguel Aut Urgèl 100
Artés Bages 5575
Artesa de Lleida Segrià 1524
Artesa de Segre Noguera 3828
Ascó Ribera d'Èbre 1665
Aspa Segrià 224
Les Avellanes i Santa Linya Noguera 470
Avià Berguedà 2245
Avinyó Bages 2321
Avinyonet de Puigventós Aut Empordan 1509
Avinyonet del Penedès Aut Penedés 1710
Badalona Barcelonés 219786
Badia del Vallès Vallès Occidental 13643
Bagà Berguedà 2372
Baix Pallars Palhars Sobeiran 382
Balaguer Noguera 16877
Balenyà Osona 3695
Balsareny Bages 3494
Banyeres del Penedès Bas Penedés 2995
Banyoles Plan de l'Estanh 19159
Barbens Plan d'Urgèl 896
Barberà de la Conca Conca de Barberà 540
Barberà del Vallès Vallès Occidental 32033
Barcelona Barcelonés 1619337
La Baronia de Rialb Noguera 257
Bàscara Aut Empordan 985
Bassella Aut Urgèl 255
Batea Tèrra Auta 2150
Bausen Val d'Aran 59
Begues Bas Llobregat 6426
Begur Bas Empordan 4219
Belianes Urgèl 578
Bellaguarda Garrigues 325
Bellcaire d'Empordà Bas Empordan 664
Bellcaire d'Urgell Noguera 1356
Bell-lloc d'Urgell Plan d'Urgèl 2446
Bellmunt del Priorat Priorat 337
Bellmunt d'Urgell Noguera 202
Bellprat Anoia 91
Bellpuig Urgèl 5000
Bellvei Bas Penedés 2082
Bellver de Cerdanha Cerdanha 2260
Bellvís Plan d'Urgèl 2404
Benavent de Segrià Segrià 1553
Benifallet Bas Èbre 803
Benissanet Ribera d'Èbre 1249
Berga Berguedà 17018
Besalú Garrotxa 2372
Bescanó Gironés 4601
Beuda Garrotxa 170
Bigues i Riells Valés Oriental 8755
Biosca Segarra 222
La Bisbal de Falset Priorat 225
La Bisbal del Penedès Bas Penedés 3373
La Bisbal d'Empordà Bas Empordan 10435
Biure Aut Empordan 248
Blancafort Conca de Barberà 415
Blanes Selva 39834
Boadella i les Escaules Aut Empordan 253
Bolvir Cerdanha 393
Bonastre Bas Penedés 642
Es Bòrdes Val d'Aran 242
Bordils Gironés 1736
Les Borges Blanques Garrigues 6034
Les Borges del Camp Bas Camp 2146
Borrassà Aut Empordan 709
Borredà Berguedà 595
Bossòst Val d'Aran 1168
Bot Tèrra Auta 693
Botarell Bas Camp 1109
Bovera Garrigues 332
Bràfim Alt Camp 670
Breda Selva 3781
El Bruc Anoia 1992
El Brull Osona 249
Brunyola Selva 388
Cabacés Priorat 340
Cabanabona Noguera 112
Cabanelles Aut Empordan 247
Cabanes Aut Empordan 912
Les Cabanyes Aut Penedés 927
Cabó Aut Urgèl 94
Cabra del Camp Alt Camp 1152
Cabrera d'Anoia Anoia 1355
Cabrera de Mar Maresme 4528
Cabrils Maresme 7196
Cadaqués Aut Empordan 2902
Calaf Anoia 3522
Calafell Bas Penedés 24984
Calders Bages 955
Caldes de Malavella Selva 6998
Caldes de Montbui Valés Oriental 17186
Caldes d'Estrac Maresme 2776
Calella Maresme 18694
Calldetenes Osona 2426
Callús Bages 1940
Calonge Bas Empordan 10761
Calonge de Segarra Anoia 198
Camarasa Noguera 949
Camarles Bas Èbre 3600
Cambrils Bas Camp 33008
Camós Plan de l'Estanh 684
Campdevànol Ripollès 3477
Campelles Ripollès 136
Campins Valés Oriental 480
Campllong Gironés 497
Camprodon Ripollès 2450
Canejan Val d'Aran 104
Canet d'Adri Gironés 609
Canet de Mar Maresme 14072
La Canonja Tarragonés 5673
Canovelles Valés Oriental 15851
Cànoves i Samalús Valés Oriental 2818
Cantallops Aut Empordan 326
Canyelles Garraf 4282
Capafonts Bas Camp 123
Capçanes Priorat 420
Capellades Anoia 5494
Capmany Aut Empordan 623
Capolat Berguedà 85
Cardedeu Valés Oriental 17241
Cardona Bages 5116
Carme Anoia 836
Caseres Tèrra Auta 292
Cassà de la Selva Gironés 9789
Casserres Berguedà 1595
Castell de l'Areny Berguedà 70
Castell de Mur Palhars Jusan 186
Castellar de la Ribera Solsonés 156
Castellar de n'Hug Berguedà 169
Castellar del Riu Berguedà 174
Castellar del Vallès Vallès Occidental 23238
Castellbell i el Vilar Bages 3711
Castellbisbal Vallès Occidental 12267
Castellcir Valés Oriental 665
Castelldans Garrigues 1006
Castelldefels Bas Llobregat 63139
Castellet i la Gornal Aut Penedés 2223
Castellfollit de la Roca Garrotxa 1002
Castellfollit de Riubregós Anoia 190
Castellfollit del Boix Bages 409
Castellgalí Bages 1966
Castellnou de Bages Bages 1091
Castellnou de Seana Plan d'Urgèl 745
Castelló de Farfanya Noguera 559
Castelló d'Empúries Aut Empordan 11885
Castellolí Anoia 550
Castell-Platja d'Aro Bas Empordan 10420
Castellserà Urgèl 1116
Castellterçol Valés Oriental 2376
Castellvell del Camp Bas Camp 2792
Castellví de la Marca Aut Penedés 1649
Castellví de Rosanes Bas Llobregat 1792
El Catllar Tarragonés 4148
Cava Aut Urgèl 61
La Cellera de Ter Selva 2105
Celrà Gironés 4772
Centelles Osona 7360
Cercs Berguedà 1303
Cerdanyola del Vallès Vallès Occidental 58247
Cervelló Bas Llobregat 8651
Cervera Segarra 9390
Cervià de les Garrigues Garrigues 808
Cervià de Ter Gironés 895
Cistella Aut Empordan 272
Ciutadilla Urgèl 210
Clariana de Cardener Solsonés 157
El Cogul Garrigues 188
Colera Aut Empordan 593
Coll de Nargó Aut Urgèl 607
Collbató Bas Llobregat 4242
Colldejou Bas Camp 181
Collsuspina Osona 347
Colomers Bas Empordan 196
La Coma i la Pedra Solsonés 275
Conca de Dalt Palhars Jusan 420
Conesa Conca de Barberà 129
Constantí Tarragonés 6592
Copons Anoia 332
Corbera de Llobregat Bas Llobregat 14064
Corbera d'Ebre Tèrra Auta 1180
Corbins Segrià 1377
Corçà Bas Empordan 1317
Cornellà de Llobregat Bas Llobregat 87243
Cornellà del Terri Plan de l'Estanh 2233
Cornudella de Montsant Priorat 1026
Creixell Tarragonés 3386
Crespià Plan de l'Estanh 260
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura Bas Empordan 1282
Cubelles Garraf 14293
Cubells Noguera 400
Cunit Bas Penedés 12551
Darnius Aut Empordan 528
Das Cerdanha 219
Deltebre Bas Èbre 12302
Dosrius Maresme 5123
Duesaigües Bas Camp 236
L'Escala Aut Empordan 10554
Esparreguera Bas Llobregat 21986
Espinelves Osona 199
L'Espluga Calba Garrigues 430
L'Espluga de Francolí Conca de Barberà 3923
Esplugues de Llobregat Bas Llobregat 46687
Espolla Aut Empordan 417
Esponellà Plan de l'Estanh 451
Espot Palhars Sobeiran 350
L'Espunyola Berguedà 268
Estamariu Aut Urgèl 123
L'Estany Bages 393
Estaràs Segarra 170
Esterri d'Àneu Palhars Sobeiran 924
Esterri de Cardós Palhars Sobeiran 77
Falset Priorat 2952
El Far d'Empordà Aut Empordan 555
Farrera Palhars Sobeiran 140
La Fatarella Tèrra Auta 1111
La Febró Bas Camp 51
Figaró-Montmany Valés Oriental 1112
Fígols Berguedà 52
Fígols i Alinyà Aut Urgèl 282
La Figuera Priorat 133
Figueres Aut Empordan 44765
Figuerola del Camp Alt Camp 349
Flaçà Gironés 1059
Flix Ribera d'Èbre 3969
La Floresta Garrigues 168
Fogars de la Selva Selva 1498
Fogars de Montclús Valés Oriental 453
Foixà Bas Empordan 318
Folgueroles Osona 2229
Fondarella Plan d'Urgèl 834
Fonollosa Bages 1417
Fontanals de Cerdanha Cerdanha 465
Fontanilles Bas Empordan 167
Fontcoberta Plan de l'Estanh 1349
Font-rubí Aut Penedés 1466
Foradada Noguera 183
Forallac Bas Empordan 1785
Forès Conca de Barberà 59
Fornells de la Selva Gironés 2380
Fortià Aut Empordan 658
Les Franqueses del Vallès Valés Oriental 18693
Freginals Montsià 464
La Fuliola Urgèl 1286
Fulleda Garrigues 105
Gaià Bages 172
La Galera Montsià 846
Gallifa Vallès Occidental 204
Gandesa Tèrra Auta 3219
Garcia Ribera d'Èbre 580
Els Garidells Alt Camp 191
La Garriga Valés Oriental 15236
Garrigàs Aut Empordan 386
Garrigoles Bas Empordan 164
Garriguella Aut Empordan 863
Gavà Bas Llobregat 46250
Gavet de la Conca Palhars Jusan 302
Gelida Aut Penedés 7085
Ger Cerdanha 467
Gimenells i el Pla de la Font Segrià 1179
Ginestar Ribera d'Èbre 986
Girona Gironés 96722
Gironella Berguedà 5083
Gisclareny Berguedà 31
Godall Montsià 822
Golmés Plan d'Urgèl 1691
Gombrèn Ripollès 209
Gósol Berguedà 230
La Granada Aut Penedés 1995
La Granadella Garrigues 759
Granera Valés Oriental 80
La Granja d'Escarp Segrià 968
Granollers Valés Oriental 60658
Granyanella Segarra 149
Granyena de les Garrigues Garrigues 172
Granyena de Segarra Segarra 137
Gratallops Priorat 264
Gualba Valés Oriental 1312
Gualta Bas Empordan 358
Guardiola de Berguedà Berguedà 1027
Els Guiamets Priorat 322
Guils de Cerdanha Cerdanha 565
Guimerà Urgèl 320
La Guingueta d'Àneu Palhars Sobeiran 347
Guissona Segarra 6552
Guixers Solsonés 134
Gurb Osona 2538
Horta de Sant Joan Tèrra Auta 1295
L'Hospitalet de Llobregat Barcelonés 258642
Els Hostalets de Pierola Anoia 2827
Hostalric Selva 4030
Igualada Anoia 39191
Isona i Conca Dellà Palhars Jusan 1100
Isòvol Cerdanha 322
Ivars de Noguera Noguera 357
Ivars d'Urgell Plan d'Urgèl 1702
Ivorra Segarra 120
Jafre Bas Empordan 413
La Jonquera Aut Empordan 3094
Jorba Anoia 820
Josa i Tuixén Aut Urgèl 136
Juià Gironés 338
Juncosa Garrigues 470
Juneda Garrigues 3482
Les Val d'Aran 1005
Linyola Plan d'Urgèl 2712
La Llacuna Anoia 935
Lladó Aut Empordan 713
Lladorre Palhars Sobeiran 244
Lladurs Solsonés 197
La Llagosta Valés Oriental 13721
Llagostera Gironés 8105
Llambilles Gironés 717
Llanars Ripollès 561
Llançà Aut Empordan 5140
Llardecans Segrià 515
Llavorsí Palhars Sobeiran 373
Lleida Segrià 138416
Llers Aut Empordan 1193
Lles de Cerdanha Cerdanha 268
Lliçà d'Amunt Valés Oriental 14456
Lliçà de Vall Valés Oriental 6404
Llimiana Palhars Jusan 183
Llinars del Vallès Valés Oriental 9293
Llívia Cerdanha 1665
El Lloar Priorat 119
Llobera Solsonés 210
Llorac Conca de Barberà 112
Llorenç del Penedès Bas Penedés 2245
Lloret de Mar Selva 40282
Les Llosses Ripollès 221
Lluçà Osona 254
Maçanet de Cabrenys Aut Empordan 735
Maçanet de la Selva Selva 7099
Madremanya Gironés 260
Maià de Montcal Garrotxa 432
Maials Segrià 969
Maldà Urgèl 250
Malgrat de Mar Maresme 18444
Malla Osona 259
Manlleu Osona 20445
Manresa Bages 76589
Marçà Priorat 638
Margalef Priorat 115
Marganell Bages 311
Martorell Bas Llobregat 27457
Martorelles Valés Oriental 4922
Mas de Barberans Montsià 635
Masarac Aut Empordan 296
Masdenverge Montsià 1131
Les Masies de Roda Osona 763
Les Masies de Voltregà Osona 3174
Masllorenç Bas Penedés 538
El Masnou Maresme 22523
La Masó Alt Camp 293
Maspujols Bas Camp 730
Masquefa Anoia 8310
El Masroig Priorat 562
Massalcoreig Segrià 581
Massanes Selva 700
Massoteres Segarra 205
Matadepera Vallès Occidental 8584
Mataró Maresme 123868
Mediona Aut Penedés 2347
Menàrguens Noguera 903
Meranges Cerdanha 96
Mieres Garrotxa 335
El Milà Alt Camp 183
Miralcamp Plan d'Urgèl 1429
Miravet Ribera d'Èbre 770
Moià Bages 5730
El Molar Priorat 305
Molins de Rei Bas Llobregat 24572
Mollerussa Plan d'Urgèl 14705
Mollet de Peralada Aut Empordan 178
Mollet del Vallès Valés Oriental 52484
Molló Ripollès 358
La Molsosa Solsonés 116
Monistrol de Calders Bages 689
Monistrol de Montserrat Bages 3009
Montagut i Oix Garrotxa 983
Montblanc Conca de Barberà 7354
Montbrió del Camp Bas Camp 2461
Montcada i Reixac Vallès Occidental 34232
Montclar Berguedà 112
Montellà i Martinet Cerdanha 683
Montesquiu Osona 901
Montferrer i Castellbò Aut Urgèl 1083
Montferri Alt Camp 405
Montgai Noguera 720
Montgat Maresme 10739
Montmajor Berguedà 475
Montmaneu Anoia 196
El Montmell Bas Penedés 1509
Montmeló Valés Oriental 8913
Montoliu de Lleida Segrià 505
Montoliu de Segarra Segarra 196
Montornès de Segarra Segarra 98
Montornès del Vallès Valés Oriental 16042
Mont-ral Alt Camp 175
Mont-ras Bas Empordan 1833
Mont-roig del Camp Bas Camp 12476
Montseny Valés Oriental 314
Móra d'Ebre Ribera d'Èbre 5699
Móra la Nova Ribera d'Èbre 3289
El Morell Tarragonés 3445
La Morera de Montsant Priorat 164
Muntanyola Osona 568
Mura Bages 230
Nalec Urgèl 99
Naut Aran Val d'Aran 1760
Navarcles Bages 5965
Navàs Bages 6171
Navata Aut Empordan 1227
Navès Solsonés 277
La Nou de Berguedà Berguedà 147
La Nou de Gaià Tarragonés 535
Nulles Alt Camp 461
Odèn Solsonés 273
Òdena Anoia 3469
Ogassa Ripollès 251
Olèrdola Aut Penedés 3584
Olesa de Bonesvalls Aut Penedés 1762
Olesa de Montserrat Bas Llobregat 23924
Oliana Aut Urgèl 1942
Oliola Noguera 230
Olius Solsonés 870
Olivella Garraf 3589
Olost Osona 1191
Olot Garrotxa 33725
Les Oluges Segarra 174
Olvan Berguedà 908
Els Omellons Garrigues 241
Els Omells de na Gaia Urgèl 146
Ordis Aut Empordan 379
Organyà Aut Urgèl 929
Orís Osona 291
Oristà Osona 569
Orpí Anoia 172
Òrrius Maresme 644
Os de Balaguer Noguera 987
Osor Selva 456
Ossó de Sió Urgèl 218
Pacs del Penedès Aut Penedés 872
Palafolls Maresme 8966
Palafrugell Bas Empordan 22816
Palamós Bas Empordan 17918
El Palau d'Anglesola Plan d'Urgèl 2172
Palau de Santa Eulàlia Aut Empordan 104
Palau-sator Bas Empordan 294
Palau-saverdera Aut Empordan 1488
Palau-solità i Plegamans Vallès Occidental 14352
Els Pallaresos Tarragonés 4265
Pallejà Bas Llobregat 11272
La Palma de Cervelló Bas Llobregat 3019
La Palma d'Ebre Ribera d'Èbre 417
Palol de Revardit Plan de l'Estanh 471
Pals Bas Empordan 2725
El Papiol Bas Llobregat 3941
Pardines Ripollès 159
Parets del Vallès Valés Oriental 18113
Parlavà Bas Empordan 383
Passanant i Belltall Conca de Barberà 168
Pau Aut Empordan 589
Paüls Bas Èbre 605
Pedret i Marzà Aut Empordan 175
Penelles Noguera 505
La Pera Bas Empordan 435
Perafita Osona 400
Perafort Tarragonés 1230
Peralada Aut Empordan 1846
Peramola Aut Urgèl 384
El Perelló Bas Èbre 3336
Piera Anoia 14867
Les Piles Conca de Barberà 219
Pineda de Mar Maresme 26040
El Pinell de Brai Tèrra Auta 1133
Pinell de Solsonés Solsonés 217
Pinós Solsonés 307
Pira Conca de Barberà 500
El Pla de Santa Maria Alt Camp 2385
El Pla del Penedès Aut Penedés 1145
Les Planes d'Hostoles Garrotxa 1708
Planoles Ripollès 309
Els Plans de Sió Segarra 559
El Poal Plan d'Urgèl 645
La Pobla de Cérvoles Garrigues 245
La Pobla de Claramunt Anoia 2269
La Pobla de Lillet Berguedà 1295
La Pobla de Mafumet Tarragonés 2810
La Pobla de Massaluca Tèrra Auta 377
La Pobla de Montornès Tarragonés 2902
La Pobla de Segur Palhars Jusan 3246
Poboleda Priorat 383
Polinyà Vallès Occidental 7984
El Pont d'Armentera Alt Camp 583
El Pont de Bar Aut Urgèl 190
Pont de Molins Aut Empordan 509
El Pont de Suert Alta Ribagorça 2517
El Pont de Vilomara i Rocafort Bages 3741
Pontils Conca de Barberà 134
Pontons Aut Penedés 572
Pontós Aut Empordan 233
Ponts Noguera 2714
Porqueres Plan de l'Estanh 4431
Porrera Priorat 468
El Port de la Selva Aut Empordan 1009
Portbou Aut Empordan 1290
La Portella Segrià 754
Pradell de la Teixeta Priorat 204
Prades Bas Camp 662
Prat de Comte Tèrra Auta 190
El Prat de Llobregat Bas Llobregat 63499
Pratdip Bas Camp 848
Prats de Lluçanès Osona 2676
Els Prats de Rei Anoia 532
Prats i Sansor Cerdanha 284
Preixana Urgèl 426
Preixens Noguera 477
Premià de Dalt Maresme 10168
Premià de Mar Maresme 28310
Les Preses Garrotxa 1745
Prullans Cerdanha 234
Puigcerdà Cerdanha 8802
Puigdàlber Aut Penedés 525
Puiggròs Garrigues 314
Puigpelat Alt Camp 1022
Puig-reig Berguedà 4347
Puigverd d'Agramunt Urgèl 281
Puigverd de Lleida Segrià 1422
Pujalt Anoia 208
La Quar Berguedà 66
Quart Gironés 3150
Queralbs Ripollès 186
Querol Alt Camp 544
Rabós Aut Empordan 196
Rajadell Bages 524
Rasquera Ribera d'Èbre 962
Regencós Bas Empordan 301
Rellinars Vallès Occidental 738
Renau Tarragonés 138
Reus Bas Camp 106709
Rialp Palhars Sobeiran 664
La Riba Alt Camp 681
Riba-roja d'Ebre Ribera d'Èbre 1321
Ribera d'Ondara Segarra 459
Ribera d'Urgellet Aut Urgèl 975
Ribes de Freser Ripollès 1941
Riells i Viabrea Selva 3993
La Riera de Gaià Tarragonés 1677
Riner Solsonés 283
Ripoll Ripollès 10913
Ripollet Vallès Occidental 37348
Riu de Cerdanha Cerdanha 113
Riudarenes Selva 2183
Riudaura Garrotxa 439
Riudecanyes Bas Camp 1154
Riudecols Bas Camp 1294
Riudellots de la Selva Selva 2022
Riudoms Bas Camp 6466
Riumors Aut Empordan 247
La Roca del Vallès Valés Oriental 10303
Rocafort de Queralt Conca de Barberà 244
Roda de Barà Tarragonés 6284
Roda de Ter Osona 6151
Rodonyà Alt Camp 500
Roquetes Bas Èbre 8280
Roses Aut Empordan 19731
Rosselló Segrià 3030
El Rourell Alt Camp 386
Rubí Vallès Occidental 73979
Rubió Anoia 222
Rupià Bas Empordan 241
Rupit i Pruit Osona 309
Sabadell Vallès Occidental 207721
Sagàs Berguedà 140
Salàs de Pallars Palhars Jusan 353
Saldes Berguedà 324
Sales de Llierca Garrotxa 144
Sallent Bages 6892
Salomó Tarragonés 525
Salou Tarragonés 26193
Salt Gironés 30389
Sanaüja Segarra 460
Sant Adrià de Besòs Barcelonés 34157
Sant Agustí de Lluçanès Osona 96
Sant Andreu de la Barca Bas Llobregat 27094
Sant Andreu de Llavaneres Maresme 10406
Sant Andreu Salou Gironés 152
Sant Aniol de Finestres Garrotxa 345
Sant Antoni de Vilamajor Valés Oriental 5555
Sant Bartomeu del Grau Osona 963
Sant Boi de Llobregat Bas Llobregat 82860
Sant Boi de Lluçanès Osona 523
Sant Carles de la Ràpita Montsià 15338
Sant Cebrià de Vallalta Maresme 3426
Sant Celoni Valés Oriental 16949
Sant Climent de Llobregat Bas Llobregat 3907
Sant Climent Sescebes Aut Empordan 545
Sant Cugat del Vallès Vallès Occidental 83337
Sant Cugat Sesgarrigues Aut Penedés 992
Sant Esteve de la Sarga Palhars Jusan 138
Sant Esteve de Palautordera Valés Oriental 2516
Sant Esteve Sesrovires Bas Llobregat 7439
Sant Feliu de Buixalleu Selva 768
Sant Feliu de Codines Valés Oriental 5990
Sant Feliu de Guíxols Bas Empordan 21814
Sant Feliu de Llobregat Bas Llobregat 43096
Sant Feliu de Pallerols Garrotxa 1330
Sant Feliu Sasserra Bages 669
Sant Ferriol Garrotxa 228
Sant Fost de Campsentelles Valés Oriental 8421
Sant Fruitós de Bages Bages 8198
Sant Gregori Gironés 3280
Sant Guim de Freixenet Segarra 1111
Sant Guim de la Plana Segarra 195
Sant Hilari Sacalm Selva 5724
Sant Hipòlit de Voltregà Osona 3547
Sant Iscle de Vallalta Maresme 1281
Sant Jaume de Frontanyà Berguedà 19
Sant Jaume de Llierca Garrotxa 774
Sant Jaume dels Domenys Bas Penedés 2505
Sant Jaume d'Enveja Montsià 3541
Sant Joan de les Abadesses Ripollès 3492
Sant Joan de Mollet Gironés 522
Sant Joan de Vilatorrada Bages 10767
Sant Joan Despí Bas Llobregat 32406
Sant Joan les Fonts Garrotxa 2877
Sant Jordi Desvalls Gironés 667
Sant Julià de Cerdanyola Berguedà 263
Sant Julià de Ramis Gironés 3348
Sant Julià de Vilatorta Osona 2984
Sant Julià del Llor i Bonmatí Selva 1271
Sant Just Desvern Bas Llobregat 16253
Sant Llorenç de la Muga Aut Empordan 227
Sant Llorenç de Morunys Solsonés 1032
Sant Llorenç d'Hortons Aut Penedés 2492
Sant Llorenç Savall Vallès Occidental 2412
Sant Martí d'Albars Osona 109
Sant Martí de Centelles Osona 1080
Sant Martí de Llémena Gironés 591
Sant Martí de Riucorb Urgèl 683
Sant Martí de Tous Anoia 1167
Sant Martí Sarroca Aut Penedés 3197
Sant Martí Sesgueioles Anoia 376
Sant Martí Vell Gironés 258
Sant Mateu de Bages Bages 642
Sant Miquel de Campmajor Plan de l'Estanh 234
Sant Miquel de Fluvià Aut Empordan 764
Sant Mori Aut Empordan 193
Sant Pau de Segúries Ripollès 694
Sant Pere de Ribes Garraf 28783
Sant Pere de Riudebitlles Aut Penedés 2382
Sant Pere de Torelló Osona 2423
Sant Pere de Vilamajor Valés Oriental 4256
Sant Pere Pescador Aut Empordan 2108
Sant Pere Sallavinera Anoia 164
Sant Pol de Mar Maresme 5070
Sant Quintí de Mediona Aut Penedés 2147
Sant Quirze de Besora Osona 2201
Sant Quirze del Vallès Vallès Occidental 19051
Sant Quirze Safaja Valés Oriental 661
Sant Ramon Segarra 552
Sant Sadurní d'Anoia Aut Penedés 12345
Sant Sadurní d'Osormort Osona 95
Sant Salvador de Guardiola Bages 3146
Sant Vicenç de Castellet Bages 9126
Sant Vicenç de Montalt Maresme 5854
Sant Vicenç de Torelló Osona 2049
Sant Vicenç dels Horts Bas Llobregat 28137
Santa Bàrbara Montsià 3989
Santa Cecília de Voltregà Osona 182
Santa Coloma de Cervelló Bas Llobregat 7931
Santa Coloma de Farners Selva 12305
Santa Coloma de Gramenet Barcelonés 120824
Santa Coloma de Queralt Conca de Barberà 3092
Santa Cristina d'Aro Bas Empordan 5066
Santa Eugènia de Berga Osona 2294
Santa Eulàlia de Riuprimer Osona 1123
Santa Eulàlia de Ronçana Valés Oriental 6921
Santa Fe del Penedès Aut Penedés 408
Santa Llogaia d'Àlguema Aut Empordan 342
Santa Margarida de Montbui Anoia 9812
Santa Margarida i els Monjos Aut Penedés 7030
Santa Maria de Besora Osona 160
Santa Maria de Corcó Osona 2216
Santa Maria de Martorelles Valés Oriental 850
Santa Maria de Merlès Berguedà 171
Santa Maria de Miralles Anoia 140
Santa Maria de Palautordera Valés Oriental 9097
Santa Maria d'Oló Bages 1066
Santa Oliva Bas Penedés 3343
Santa Pau Garrotxa 1601
Santa Perpètua de Mogoda Vallès Occidental 25331
Santa Susanna Maresme 3317
Santpedor Bages 7185
Sarral Conca de Barberà 1703
Sarrià de Ter Gironés 4714
Sarroca de Bellera Palhars Jusan 127
Sarroca de Lleida Segrià 433
Saus, Camallera i Llampaies Aut Empordan 780
Savallà del Comtat Conca de Barberà 69
La Secuita Tarragonés 1582
La Selva de Mar Aut Empordan 209
La Selva del Camp Bas Camp 5576
Senan Conca de Barberà 55
La Sénia Montsià 6045
Senterada Palhars Jusan 135
La Sentiu de Sió Noguera 488
Sentmenat Vallès Occidental 8407
Serinyà Plan de l'Estanh 1117
Seròs Segrià 1910
Serra de Daró Bas Empordan 209
Setcases Ripollès 176
La Seu d'Urgell Aut Urgèl 13009
Seva Osona 3412
Sidamon Plan d'Urgèl 739
Sils Selva 5492
Sitges Garraf 28617
Siurana Aut Empordan 181
Sobremunt Osona 88
El Soleràs Garrigues 369
Solivella Conca de Barberà 687
Solsona Solsonés 9304
Sora Osona 179
Soriguera Palhars Sobeiran 368
Sort Palhars Sobeiran 2360
Soses Segrià 1764
Subirats Aut Penedés 3075
Sudanell Segrià 885
Sunyer Segrià 305
Súria Bages 6255
Susqueda Selva 115
Tagamanent Valés Oriental 314
Talamanca Bages 155
Talarn Palhars Jusan 523
Talavera Segarra 290
La Tallada d'Empordà Bas Empordan 449
Taradell Osona 6181
Tarragona Tarragonés 140184
Tàrrega Urgèl 17129
Tarrés Garrigues 108
Tarroja de Segarra Segarra 175
Tavèrnoles Osona 307
Tavertet Osona 142
Teià Maresme 6162
Térmens Noguera 1521
Terrades Aut Empordan 311
Terrassa Vallès Occidental 213697
Tiana Maresme 7973
Tírvia Palhars Sobeiran 160
Tiurana Noguera 83
Tivenys Bas Èbre 910
Tivissa Ribera d'Èbre 1824
Tona Osona 8119
Torà Segarra 1343
Tordera Maresme 15974
Torelló Osona 13931
Els Torms Garrigues 171
Tornabous Urgèl 871
La Torre de Cabdella Palhars Jusan 769
La Torre de Claramunt Anoia 3796
La Torre de Fontaubella Priorat 140
La Torre de l'Espanyol Ribera d'Èbre 698
Torrebesses Segrià 300
Torredembarra Tarragonés 15461
Torrefarrera Segrià 4309
Torrefeta i Florejacs Segarra 634
Torregrossa Plan d'Urgèl 2241
Torrelameu Noguera 714
Torrelavit Aut Penedés 1398
Torrelles de Foix Aut Penedés 2454
Torrelles de Llobregat Bas Llobregat 5661
Torrent Bas Empordan 189
Torres de Segre Segrià 2146
Torre-serona Segrià 348
Torroella de Fluvià Aut Empordan 699
Torroella de Montgrí Bas Empordan 11385
Torroja del Priorat Priorat 171
Tortellà Garrotxa 760
Tortosa Bas Èbre 34432
Toses Ripollès 161
Tossa de Mar Selva 5917
Tremp Palhars Jusan 6711
Ullà Bas Empordan 1075
Ullastrell Vallès Occidental 1904
Ullastret Bas Empordan 268
Ulldecona Montsià 7404
Ulldemolins Priorat 449
Ultramort Bas Empordan 211
Urús Cerdanha 204
Vacarisses Vallès Occidental 6175
La Vajol Aut Empordan 101
La Vall de Bianya Garrotxa 1315
La Vall de Boí Alta Ribagorça 1076
Vall de Cardós Palhars Sobeiran 404
La Vall d'en Bas Garrotxa 2888
Vallbona d'Anoia Anoia 1433
Vallbona de les Monges Urgèl 264
Vallcebre Berguedà 269
Vallclara Conca de Barberà 125
Vallfogona de Balaguer Noguera 1847
Vallfogona de Ripollès Ripollès 223
Vallfogona de Riucorb Conca de Barberà 115
Vallgorguina Valés Oriental 2617
Vallirana Bas Llobregat 14409
Vall-llobrega Bas Empordan 877
Vallmoll Alt Camp 1651
Vallromanes Valés Oriental 2396
Valls Alt Camp 25016
Les Valls d'Aguilar Aut Urgèl 305
Les Valls de Valira Aut Urgèl 953
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Bas Camp 5941
La Vansa i Fórnols Aut Urgèl 214
Veciana Anoia 173
El Vendrell Bas Penedés 36453
Ventalló Aut Empordan 800
Verdú Urgèl 1006
Verges Bas Empordan 1207
Vespella de Gaià Tarragonés 415
Vic Osona 40900
Vidrà Osona 167
Vidreres Selva 7661
Vielha e Mijaran Val d'Aran 5601
Vilabella Alt Camp 826
Vilabertran Aut Empordan 902
Vilablareix Gironés 2401
Vilada Berguedà 509
Viladamat Aut Empordan 458
Viladasens Gironés 210
Viladecans Bas Llobregat 64737
Viladecavalls Vallès Occidental 7376
Vilademuls Plan de l'Estanh 780
Viladrau Osona 1102
Vilafant Aut Empordan 5465
Vilafranca del Penedès Aut Penedés 38785
Vilagrassa Urgèl 471
Vilajuïga Aut Empordan 1166
Vilalba dels Arcs Tèrra Auta 711
Vilalba Sasserra Valés Oriental 670
Vilaller Alta Ribagorça 691
Vilallonga de Ter Ripollès 476
Vilallonga del Camp Tarragonés 2181
Vilamacolum Aut Empordan 299
Vilamalla Aut Empordan 1115
Vilamaniscle Aut Empordan 171
Vilamòs Val d'Aran 189
Vilanant Aut Empordan 373
Vilanova de Bellpuig Plan d'Urgèl 1206
Vilanova de la Barca Segrià 1185
Vilanova de l'Aguda Noguera 236
Vilanova de Meià Noguera 422
Vilanova de Prades Conca de Barberà 133
Vilanova de Sau Osona 335
Vilanova de Segrià Segrià 870
Vilanova del Camí Anoia 12632
Vilanova del Vallès Valés Oriental 4975
Vilanova d'Escornalbou Bas Camp 568
Vilanova i la Geltrú Garraf 66905
Vilaplana Bas Camp 639
Vila-rodona Alt Camp 1279
Vila-sacra Aut Empordan 656
Vila-sana Plan d'Urgèl 698
Vila-seca Tarragonés 21839
Vilassar de Dalt Maresme 8794
Vilassar de Mar Maresme 19840
Vilaür Aut Empordan 149
Vilaverd Conca de Barberà 504
La Vilella Alta Priorat 140
La Vilella Baixa Priorat 210
Vilobí del Penedès Aut Penedés 1103
Vilobí d'Onyar Selva 3031
Vilopriu Bas Empordan 212
El Vilosell Garrigues 203
Vimbodí i Poblet Conca de Barberà 1010
Vinaixa Garrigues 574
Vinebre Ribera d'Èbre 460
Vinyols i els Arcs Bas Camp 1911
Viver i Serrateix Berguedà 178
Xerta Bas Èbre 1297

NòtassModificar