BENVENGUTS A LA MIÁ PAGINA D'UTILIZAIRE. ME SONI ADRIÀ, E SOI UTILIZAIRE DE WIKIPEDIA DEMPUÈI LO 22 DE NOVEMBRE DE 2007.

Los tèmas que li presti a el atencion son en general fòrça variats, e mai se preferissi la sciéncia, l'istòria i la politica mondiala.

TOTES ES QUAUS DESIREN REVIRAR QUALQUARREN DE MANIÈRA PAS LITERAL DE L'OCCITAN AL CASTELHAN (O VICEVERSA) CONSULTATZ AICÍ. MERCÉS.

Dades del Wikipedista modificar

M'enregistrèri en Wikipedia lo passat 22 de novembre de 2007 en la Wikipedia espanhòla, e mai se fasiá ja pro temps qu'editava, consultava e cercava en d'articles ailà. M'enregistrèri en la Wikipedia occitana lo 8 de novembre de 2008, en essent lo quatren projècte Wikimedia que me comprometi amb el a trabalhar seriosament.

Envolopa ieu modificar

Nasquèri en 1994 en Espanha (o, segontes Will vm, dins l'Estat Plurinacional d'Autonomias Autonòmas e Taifas Associadas de las Espanhas Ibericas). S'eth quau lieg aquò a de besonh ajuda per qualque prètzfach de Wikipedia, la me pòt demandar a ieu o a d'autre utilizaire mai experimentat coma pòt èsser èst, èst, benlèu aqueste o, probablament, aqueste autre.

Dich aquò, prosigo en disent que la miá intencion en aquesta enciclopèdia es redigir d'articles (mai que mai es quaus tractan de Biologia o Istòria) e los revirar d'autres idiòmas, coma francés o catalan. Ai tanben una pagina d'usatgièr en la Wikipedia catalana e en la ladina, mas a on trabalh amb mai activitat es en l'espanhòla. Per quin dobte que siá, consulta o afar a parlar, daissatz-me de messatges aicí. E, abans que brica, ai d'avertir tanben que sofrissi la temuda malautiá del Wikipedista.