Dobrir lo menú principal
Pierre Vassiliu en 2004

Pierre Vassiliu (Villecresne, França, 23 d'octobre de 1937 - Seta, 17 d'agost de 2014) foguèt un cantaire francés. Venguèt famós tre 1962 gràcias al succès de sa cançon "Armand".

DiscografiaModificar

  • Amour, amitié (1970)
  • Attends (1972)
  • Voyage (1975)
  • Pierre Vassiliu (1976)
  • Déménagements (1978)
  • Pierre Vassiliu "Bokassa"' (1979)
  • Le cadeau (1981)
  • Roulé... boulé (1983)
  • L'amour qui passe (1987)
  • La vie ça va (1993)
  • Parler aux anges (1998)
  • Pierres précieuses (2003)

Ligams extèrnsModificar