Mauresca Fracàs Dub

Aqueste article es un esbòs.

Podètz partejar vòstras coneissenças en lo melhorant (cossí ?).

Los Mauresca Fracàs Dub (MFD) son un grop de raggamuffin-rap occitan, originari de la region de Montpelhièr creat en 1998. Los maurescas an tanben cantat la vila de Seta. Ara an sortit amb lo rapaire Yellow un album hip-hop Doctor de Trobar

Mauresca Fracas Dub
Mauresca Fracàs Dub

Membres del gropModificar

  • Benezet
  • Chab
  • Drac
  • Inti
  • Massimo

DiscografiaModificar

  •  
    Mauresca Fracas Dub - Nuit du trad (Sent Guirons)
    Francament (2001)
  • Contèsta (2005)
  • Bartàs (2008)
  • Cooperativa (2010)
  • Riòta (2014)
  • Best of/L'essencial (2017)
  • Big Sur (2018)

Ligams extèrnesModificar