Luíza Tomé
Luíza Tomé
Profession: actritz
País: Brasil
Data de naissença: 10 de mai de 1961
Luòc de naissença: Amontada, Ceará

Luíza Francineide Coutinho Tomé (nascuda lo 10 de mai de 1961) es una actritz brasilièra.

FilmografiaModificar

TelevisionModificar

  • 1984 - Corpo a Corpo .... Alice Gouveia
  • 1989 - Tieta .... Carolina (Carol)
  • 1990 - Riacho Doce .... Francisca
  • 1992 - Pedra sobre Pedra .... Vida
  • 1993 - Fera Ferida .... Maria dos Remédios
  • 1995 - Pátria Minha .... Isabel Nogueira
  • 1996 - Quem É Você? .... Cíntia Tavares
  • 1997 - A Indomada .... Scarleth Williams Mackenzie Pitiguary
  • 1999 - Vila Madalena .... Raquel
  • 2001 - Porto dos Milagres .... Rosa Palmeirão
  • 2004 - Começar de Novo .... Lúcia Borges
  • 2006 - Cidadão Brasileiro .... Tereza Castro
  • 2007 - Luz do Sol .... Maria Stella Alcântara Diniz
  • 2009 - Bela, a Feia .... Samantha di Freitas
  • 2012 - Máscaras .... Geraldine Aidan
  • 2013 - Dona Xepa .... Meg Pantaleão
  • 2016 - Escrava Mãe .... Rosalinda Pavão
  • 2017 - Apocalipse .... Letícia Santero