Lista de personatges galeses

lista d'un projècte Wikimèdia

Aquela lista es eissida de las donadas de Wikidata e periodicament mesa a jorn per un bòt.
Las edicions fachas al dintre de la lista seràn escafadas a la mesa a jorn seguenta!

homo sapiensModificar

# imatge nom nascut en defuntat en luòc de naissença
1 Elen 340 Q428829
2 Cystennin I 361 Q1309657
3 Saint Patrick 385 461 Q3398615
4 Wenna 470 544 Q954585
5 Carantoc 470 Q217829
6 Saint Armel 482 570 Q870815
7 Samson of Dol 490 565 Q870815
8 Tudwal 490 564 País de Galas
9 Paul Aurelian 492 573 País de Galas
Q870815
10 Padarn 500 510 País de Galas
11 Non 500 600 Q213361
12 Saint David 512 601 Q213361
13 Gwenfyl 530 Q954585
14 Saint Cadfan 530 590 País de Galas
15 Cwyllog 550 Q168159
16 Peithien 560 Q168159
17 Callwen 570 Q5251744
18 Elystan Glodrydd 965 1010 País de Galas
19 Rhys ap Tewdwr 997 1093 Q217840
20 Cadwgan ap Bleddyn 1051 1111 Q156150
21 Nest Bloet 1085 1135 Q837136
22 Gwenllian ferch Gruffydd 1097 1136 Q319576
23 Geoffroy de Monmouth 1100 1155 Monmouth
24 Gerald of Wales 1146 1223 Q1508342
25 Hugh de Kevelioc, 5th Earl of Chester 1147 1181 Q207176
26 Rhys Gryg 1160 1234 País de Galas
27 Isabel de Clare, 4th Countess of Pembroke 1172 1220 Q213361
28 Ranulph de Blondeville 1172 1232 Montgomeryshire
29 Llywelyn le Grand 1173 1240 Q5289699
30 John of Monmouth 1182 1248 Monmouth
31 Raymond FitzGerald 1200 1182 País de Galas
32 Mathilde de Briouze 1224 1301 País de Galas
33 Jacques de Saint-Georges 1230 1309 País de Galas
34 Dafydd ap Gruffudd 1238 1283 Gwynedd
35 Alice de Lacy 1282 1348 Q1186888
36 Gwenllian ferch Llywelyn 1282 1337 Q234178
37 Elizabeth de Rhuddlan 1282 1316 Q1585938
38 Édouard II 1284 1327 Q275128
39 Hawys Gadarn 1291 1353 Q156150
40 Éléonore de Clare 1292 1337 Q909119
41 Jean de Galles 1300 1285 País de Galas
42 Henry de Grosmont 1310 1361 Q731439
43 Marged ferch Tomos 1340 Q217829
44 Dafydd ap Gwilym 1340 1350 Q217829
45 Gruffydd Young 1370 1435 Fflint
46 Roger Mortimer 1374 1398 Q573757
47 Enric V d'Anglatèrra 1386 1422 Monmouth
48 Anne de Beauchamp 1444 1449 Cardiff
49 Henry Stafford 1455 1483 Q609161
50 George Nevill, 5th Baron Bergavenny 1469 1535 Q609161
51 Edward Stafford 1478 1521 Q904472
52 John de Vere, 15th Earl of Oxford 1488 1540 Swansea
53 Elizabeth Howard 1497 1558 Q609161
54 Robert Recorde 1512 1558 Q558878
55 Edward Stanley 1513 1564 Q1428848
56 Alis Wen 1520 País de Galas
Q548248
57 David Lewis 1520 1584 Q609161
58 Humphrey Lhuyd 1527 1568 Q1186888
59 John Perrot 1528 1592 Hwlffordd
60 William Aubrey 1529 1595 Q547052
61 Katheryn of Berain 1534 1591 Q650682
62 Richard Gwyn 1537 1584 Q2741834
63 Huw Arwystli 1542 1578 Q7837767
64 William Morgan 1545 1604 Q14478006
65 Gwen ferch Ellis 1550 1594 Q2796209
66 George Owen 1552 1613 Q1936328
67 Barbara Sidney, comtesse de Leicester 1563 1621 Q1107288
68 John Penry 1563 1593 Q547052
69 Thomas Salisbury 1564 1586 Q1186888
70 Lewis Bayly 1565 1631 Q835835
71 John Davies 1567 1644 Q650682
72 Hugh Holland 1569 1633 Q1186888
73 Thomas Tomkins 1572 1656 Q648732
74 Robert Mansell 1573 1656 Q6759079
75 Hugh Owen of Gwenynog 1575 1642 Q16033793
76 John Roberts 1577 1610 Q3398853
77 David Jenkins 1582 1663 Q7162500
78 George Herbert 1593 1633 Q1311946
79 Lewes Roberts 1596 1640 Q1992389
80 John Ellis 1598 1665 Q6729249
81 Robert Lougher 1600 1585 Q213361
82 John Vaughan 1603 1674 Q217829
83 John Edwards 1605 1656 Q722585
84 John Cutt 1613 1681 País de Galas
85 David Lewis 1616 1679 Q609161
86 Henry Somerset of Beaufort 1629 1700 Q835835
87 Lucy Walter 1630 1658 Roch Castle
88 David Lloyd 1635 1692 Q3398853
89 Nathan Rogers 1638 Q6661829
90 John Langford 1640 1715 Q1013633
91 Thomas Lloyd 1640 1694 Montgomeryshire
92 Daniel Williams 1643 1716 Q496368
93 Owen Gruffydd 1643 1730 Q1866857
94 Philip Evans 1645 1679 Monmouth
95 George Jeffreys 1645 1689 Q496368
96 John Lloyd 1649 1679 Q547052
97 David Lloyd 1656 1731 Montgomeryshire
98 Thomas Dominic Williams 1660 1740 Q207176
99 Matthew Henry 1662 1714 Fflint
100 John Vaughan, 1st Viscount Lisburne 1667 1721 Q217829
101 Beau Nash 1674 1761 Swansea
102 William Jones 1676 1725 Q3395358
103 Thomas Mathews 1676 1751 Q870815
104 Angharad James 1677 1749 Q3404501
105 Bartholomew Roberts 1682 1722 Q213361
106 Jane Brereton 1685 1740 Fflint
107 Siôn Llewelyn 1690 1776 Q5057243
108 Silvanus Bevan 1691 1765 Swansea
109 Robert Williams 1695 1763 Q5385173
110 Bridget Bevan 1698 1779 Q6661653
111 David Evans 1705 1788 Q6661589
112 William Morris 1705 1763 Q168159
113 Anna Williams 1706 1783 Q7368291
114 Richard Rees 1707 1749 Q5302695
115 Griffith Hughes 1707 1758 Q2272941
116 Francis Geary 1709 1796 Q217829
117 Daniel Rowland 1713 1790 País de Galas
118 Francis Lewis 1713 1802 Llandaff
119 Richard Wilson 1713 1782 Q3404986
120 Howell Harris 1714 1773 Q631340
121 Henry Owen 1716 1795 Q1235510
122 Morgan Rhys 1716 1779 Q13127117
123 William Williams Pantycelyn 1717 1791 Q3403140
124 William Edwards 1719 1789 Q5348100
Q870815
125 John Breynton 1719 1799 Q7837767
126 Henry Lloyd 1720 1783 Q496368
127 Richard Price 1723 1791 Q870815
128 Daniel Jones 1725 1806 Q1770481
129 Thomas Williams 1725 Q631340
130 William Jones 1726 1795 Q6661409
131 Thomas Pennant 1726 1798 Fflint
132 Sarah Wesley 1726 1822 Q547052
133 Elizabeth Griffith 1727 1793 Q870815
134 Thomas Henry 1734 1816 Q496368
135 Mari'r Fantell Wen 1735 1789 Q168159
136 John Price 1735 1813 Q3107398
137 Thomas Roberts 1735 1804 Q5566589
138 David Jones 1736 1810 Q6661644
139 John Thomas 1736 1769 Q731669
140 Hester Thrale 1741 1821 Q731669
141 Thomas Jones 1742 1803 País de Galas
142 Abraham Rees 1743 1825 Llanbrynmair
143 Robert Hughes 1744 1785 Q3400990
144 Dafydd Morris 1744 1791 Q13644947
145 Iolo Morganwg 1747 1826 Q1027137
146 John Ingleby 1749 1808 Fflint
Helygain
147 Jane Cave 1750 1812 País de Galas
148 John Downman 1750 1824 Q1770481
149 William Morgan 1750 1833 Q6497774
150 David Richards 1751 1827 Q7830339
151 Richard Llwyd 1752 1835 Q1992389
152 Dafydd Siencyn Morgan 1752 1844 Q927739
153 John Lloyd 1754 Q13644944
154 Lewis Evans 1755 1827 Q4868001
155 Sarah Siddons 1755 1831 Q904472
156 Thomas Charles 1755 1814 Q217840
157 William Jones 1755 1821 Q609161
158 Thomas Jones 1756 1807 Q3309484
159 Thomas Picton 1758 1815 Hwlffordd
160 John Rice Jones 1759 1824 Q6744334
161 William Owen Pughe 1759 1835 Q3400119
162 Charles Peart 1759 1798 Monmouth
163 Agnès Maria Bennett 1760 1808 Q752762
164 David Lewis 1760 1850 Q4667107
165 Evan Evans 1765 1844 País de Galas
166 Christmas Evans 1766 1838 Q2193617
167 Robert Williams 1766 1850 Q731669
168 William Ouseley 1767 1842 Q1245075
169 Robert Mends 1767 1823 Q213361
170 John Evans 1767 1827 Q573757
171 Thomas Barker 1769 1847 Q1021164
172 Sydenham Edwards 1769 1819 Q207176
173 Griffith Williams 1769 1838 Q2983932
174 John Evans 1770 1799 Q428829
175 Daniel Jones 1771 1810 Q6661456
176 Robert Owen 1771 1858 Q669171
177 William Jenkins Rees 1772 1855 Q20593537
178 Catherine Davies 1773 1840 Q1992389
179 Stapleton Cotton, 1st Viscount Combermere 1773 1865 Q6662131
180 John Elias 1774 1841 Q319538
181 John Roberts 1775 1829 Q650682
182 Peter Jones 1775 1845 Q3398962
183 Charles Kemble 1775 1854 Q904472
184 Thomas Thomas 1776 1847 Q16248463
185 David Evans 1778 1866 Q5200192
186 Thomas Williams 1778 1835 Q19799831
187 Lucy Thomas 1781 1847 Q752762
188 John Davies 1783 1855 Llanbrynmair
189 John Frost 1784 1877 Newport
190 David Owen 1784 1841 Q1866857
191 William Owen 1785 1864 Q1992389
192 John Josiah Guest 1785 1852 Q5302695
193 Thomas Tudor 1785 1885 Monmouth
194 Samuel Augustus Perry 1787 1854 País de Galas
195 Taliesin Williams 1787 1847 Cardiff
196 Mary Morgan 1788 1805 Q5566706
197 William Williams 1788 1865 Q3272480
198 Daniel Jones 1788 1862 Q651733
199 Betsi Cadwaladr 1789 1860 Gwynedd
200 Richard Roberts 1789 1864 País de Galas
201 John Breese 1789 1842 Llanbrynmair
202 David Price 1790 1854 País de Galas
203 Hugh Hughes 1790 1863 Q996492
204 Owen Williams 1790 1874 Q2983932
205 John Gibson 1790 1866 Q634054
206 George Everest 1790 1866 País de Galas
207 Maria James 1793 1868 País de Galas
Q835835
208 Richard Hughes 1794 1871 País de Galas
209 David Thomas 1794 1882 Q5016593
210 Zephaniah Williams 1795 1874 Q378738
211 John Jones 1796 1857 Q5289699
212 Robert Thomas 1796 1866 Q203387
213 David Howell 1797 1873 Q217840
214 Rees Jones 1797 1844 Q7679437
215 Daniel Davies 1797 1876 Q3403140
216 Santiago Jorge Bynnon 1798 1883 Swansea
217 William Ick 1800 1844 Newport
218 William Price 1800 1893 Q7377542
219 David Griffith 1800 1894 Q1186888
220 William Williams 1801 1869 Q1186888
221 Elizabeth Randles 1801 1829 Q496368
222 Penry Williams 1802 1885 Q752762
223 James Allen 1802 1897 Q5000782
224 Hugh Pugh 1803 1868 Q7830339
225 Charles Octavius Swinnerton Morgan 1803 1888 Newport
226 William Prytherch 1804 1888 Q5200191
227 William Milbourne James 1807 1881 Q752762
228 Evan James 1809 1878 Q909119
229 John Gwyn Jeffreys 1809 1885 Swansea
230 David Williams 1809 Q8059810
231 Thomas Jones 1810 1875 Q6759079
232 John Phillips 1810 1867 Q3401544
233 Thomas Jones 1810 1849 Montgomeryshire
234 John Dillwyn Llewelyn 1810 1882 Swansea
235 John Evan Thomas 1810 1873 Q904472
236 Jane Hughes 1811 1878 Q3403463
237 Mary Pendrill Llewelyn 1811 1874 Q2145305
238 John Williams 1811 1862 Q16540181
239 William Grove 1811 1896 Swansea
240 Henry Jones 1812 1891 Monmouth
241 John Lort Stokes 1812 1885 Hwlffordd
242 Owen Thomas 1812 1891 Q257446
243 John Parry 1812 1874 Q4894927
244 Henry Richard 1812 1888 Q2487253
245 Ellis Owen Ellis 1813 1861 Q319538
246 Mary Anne Edmunds 1813 1858 Q835835
247 William Dyke 1813 1880 Monmouth
248 David Thomas 1813 1894 Q558878
249 William Ambrose 1813 1873 Q234178
250 John Hughes 1814 1889 Q752762
251 David Lewis 1814 1884 Q217829
252 William Davies 1814 1891 Q3050619
253 John Evans 1814 1875 Q817971
254 Robert Isaac Jones 1815 1905 Q13130719
255 John Pughe 1815 1874 Q6661152
256 Bartle Frere 1815 1884 Clydach
257 Henry Bruce 1815 1895 Q319369
258 R. K. Penson 1815 1885 Q7114024
259 Edward Edwards 1816 1897 Q213154
260 John Ross 1817 1903 Q6497774
261 Henry Brinley Richards 1817 1885 Q835835
262 William Williams 1817 1900 Q870815
263 John Jones 1818 1898 Q5318367
264 Daniel Silvan Evans 1818 1903 Q3401566
265 Alexander Rolls 1818 1882 Swansea
266 William Howells 1818 1888 Q2145305
267 David Davies 1818 1890 Q6661212
268 Leofric Temple 1819 1891 Q13644930
269 John Cambrian Rowland 1819 1890 Q13644947
270 David Davies 1820 1930 Q217840
271 Robert Owen 1820 1902 Q1235510
272 Morgan Lloyd 1820 1893 Q3398853
273 Thomas Jones 1820 1876 Q1866857
274 Thomas Lewis 1821 1897 Q752762
275 John Thomas 1821 1892 Q257446
276 Joshua T. Owen 1821 1887 Q835835
277 Jennette Fothergill 1821 1921 Q6176372
278 Thomas Stephens 1821 1875 Q870815
279 Henry Vivian 1821 1894 Swansea
280 James Stephens 1821 1889 Cas-gwent
281 John Jenkins 1821 Q2741834
282 Thomas Jones 1822 1854 Q1235510
283 Alfred Russel Wallace 1823 1913 Q573757
284 Rowland Williams 1823 1905 Q7837762
285 Charles Hughes 1823 1886 País de Galas
286 Griffith Williams 1824 1881 Q5289699
287 John Rowlands 1824 1891 Q3405897
288 Thomas Evans 1824 1866 País de Galas
289 Isaac D. Seyburn 1824 1895 País de Galas
290 John Basson Humffray 1824 1891 Q669171
291 Eleazar Roberts 1825 1912 Q1025821
292 Walter David Jeremy 1825 1893 Q7162296
293 John Jones 1825 1889 Q3398294
294 George Lewis 1826 1858 Q217840
295 William Davies 1826 1901 Q752762
296 John Thomas 1826 1913 Q697126
297 David Charles Davies 1826 1891 Q213154
298 Robert Shields 1827 1864 Cardiff
299 Evan William Evans 1827 Q13129647
300 Daniel Rowlands 1827 1917 Q1002817
301 Emily Pfeiffer 1827 1890 Montgomeryshire
302 Griffith Parry 1827 1901 Q428829
303 Hugh Rowlands 1828 1909 Q3401562
304 Alcwyn Caryni Evans 1828 1902 Q835835
305 David Thomas 1828 1909 Q15963885
306 William Jones 1829 1903 Q791811
307 Richard Bates 1829 País de Galas
308 Isaac Roberts 1829 1904 Q650682
309 Samuel Thomas George Evans 1829 1904 País de Galas
310 David Thomas 1829 1905 Q728477
311 David Evans 1830 1910 Q13644939
312 William Roberts 1830 1899 Q3399236
313 John Rogers Thomas 1830 1896 País de Galas
314 Robert Williams 1830 1877 Q13129672
315 Lewis William Lewis 1831 1901 Q168159
316 George Nares 1831 1915 País de Galas
317 Griffith John 1831 1912 Swansea
318 William Williams 1832 1900 Q23727092
319 William Robert Ambrose 1832 1878 Q3398974
320 John Ceiriog Hughes 1832 1887 Q13129603
321 Thomas McKenny Hughes 1832 1917 Q213154
322 Jacob Thomas 1833 1911 Q6661877
323 David Thomas 1833 1916 Q6661359
324 Richard Davies 1833 1877 Llanbrynmair
325 John Clough Williams-Ellis 1833 1913 Q234178
326 Thomas Monaghan 1833 1895 Q609161
327 D. H. Jones 1833 1869 Q1638504
328 John Hugh Evans 1833 1886 Q8059699
329 Walter Clopton Wingfield 1833 1912 Q1770481
330 Elias Owen 1833 1899 Montgomeryshire
331 Thereza Dillwyn Llewelyn 1834 1926 Swansea
332 John Cargill Brough 1834 1872 Q1021164
333 William Henry Preece 1834 1913 Q428829
334 Hugh Owen Thomas 1834 1891 Q168159
335 Pryce Pryce-Jones 1834 1920 Q13129664
336 Griffith Rhys Jones 1834 1897 Q7837453
337 Griffith Evans 1835 1935 Q2272941
338 John Griffiths 1835 País de Galas
339 Edward Moore 1835 1916 Cardiff
340 Augustus Anson 1835 1877 Hwlffordd
341 Frances Elizabeth Wynne 1835 1907 Q17738626
342 William Evans 1836 1900 Q3400083
343 John Jones 1836 1921 Q3404510
344 Owen Morgan 1836 1921 Q1859627
345 Lewis Jones 1836 1904 Q428829
346 Robert Vaughn 1836 1918 Montgomeryshire
347 Robert Llugwy Owen 1836 1906 Q203387
348 Daniel Owen 1836 1895 Q1191195
349 Tomos Efans 1837 1908 Q5566589
350 Owen Harris 1837 1905 Q6661154
351 William Lewis, 1st Baron Merthyr 1837 1914 Q752762
352 Thomas Charles Edwards 1837 1900 Q14508553
353 Thomas Davis 1837 1919 Hwlffordd
354 William Boyd Dawkins 1838 1929 Q1024911
355 John Thomas 1838 1905 Q728477
356 Joseph Davis 1838 Monmouth
357 John Oliver 1838 1866 Q770818
358 Gwilym Williams 1839 1906 Q319369
359 Thomas Henry Thomas 1839 1915 Q1021164
360 Walter Horatio Wilson 1839 1902 Q7321514
361 Charles Warren 1840 1927 Q234178
362 John Robert Pryse 1840 1862 Q16247317
363 John Rhys 1840 1915 Q3399417
364 John Williams 1840 1926 Q13128899
365 Rhoda Broughton 1840 1920 Q1186888
366 John Edward Jones 1840 1896 Montgomeryshire
367 John Thomas Burton Wollaston 1841 1911 Montgomeryshire
368 Henry Morton Stanley 1841 1904 Q1186888
369 Robert Rees 1841 1892 Q5302695
370 Francis Grenfell, 1st Baron Grenfell 1841 1925 Swansea
371 Joseph Parry 1841 1903 Q23540859
372 Charlotte Mason 1842 1923 Q234178
373 Megan Watts Hughes 1842 1907 Q5302695
374 William Abraham 1842 1922 Q5197219
375 Catherine Prichard 1842 1909 Q16247317
376 John Graham Chambers 1843 1883 Q6661303
377 James Milo Griffith 1843 1897 Q213361
378 Alfred Lawrence 1843 1936 Q1021164
379 Frances Hoggan 1843 1927 Q904472
380 Teresa Helena Higginson 1844 1905 Q3050619
381 John Phillips 1844 1887 Q5119942
382 Alfred Lewis Jones 1845 1909 Q217840
383 Fanny Mary Katherine Bulkeley-Owen 1845 1927 Fflint
384 Amy Dillwyn 1845 1935 Q7534773
385 Samuel Griffith 1845 1920 Q752762
386 David Adams 1845 1922 Q3398810
387 Timothy Richard 1845 1919 Q217840
388 Rachel Davies 1846 1915 Q168159
389 Gethin Davies 1846 1896 Q4667051
390 William Frederick Frost 1846 1891 Q752762
391 Thomas Williams 1847 1913 Q15265478
392 Beriah Gwynfe Evans 1848 1927 Q6964399
393 William James 1848 1907 Q2193617
394 William George Trice 1848 1920 Cardiff
395 Thomas Williams 1848 1927 Q3365170
396 John Griffith 1848 1938 Q257446
397 Walter W. Thomas 1849 1912 Hwlffordd
398 Charles James Jackson 1849 1923 Monmouth
399 William Cadwaladr Davies 1849 1905 Q234178
400 Griffith J. Griffith 1850 1919 Q4898674
401 Alf Morgans 1850 1933 Q6723489
402 Richard Mullock 1851 1920 Newport
403 Ernest Howard Griffiths 1851 1932 Q904472
404 Frederick Green 1851 1928 Q496368
405 Elizabeth Hughes 1851 1925 Q835835
406 Anthony George Lyster 1852 1920 Q257446
407 Ann Harriet Hughes 1852 1910 Q7680325
408 Alice Jones 1852 1943 Q3399289
409 Gwenllian Elizabeth Fanny Morgan 1852 1939 Q5251744
410 Mary Jane Innes 1852 1941 Q6661829
411 John Roberts 1853 1949 Q5319397
412 William Evans 1853 1919 Q573757
413 Abraham Garrod Thomas 1853 1931 Q217829
414 David Randell 1854 1912 Q990125
415 John Price 1854 1907 Q496368
416 John Owen 1854 1926 Q731669
417 John Hughes 1855 1914 Q3405897
418 Charles St John David 1855 1924 Cas-gwent
419 Arthur James Herbert 1855 1921 Q609161
420 David Ffrangcon-Davies 1855 1918 Q1883524
421 William Williams 1856 Q1770481
422 John Viriamu Jones 1856 1901 Q13130712
423 E. M. Bruce Vaughan 1856 1919 Cardiff
424 Lovick Friend 1856 1944 Q881062
425 George Frederick Harris 1856 1924 Q752762
426 Charles Newman 1857 1922 Newport
427 John Williams 1857 1932 Q609161
428 Robert Jones 1857 1933 Q2020203
429 Martha Hughes Cannon 1857 1932 Q996492
430 Robert Jones 1857 1898 Q1245075
431 William Napier Bruce 1858 1936 Q319369
432 Edgeworth David 1858 1934 Q390036
433 Owen Morgan Edwards 1858 1920 Q3402425
434 Henry English Fulford 1859 1929 Cas-gwent
435 William Roberts 1859 Q1002793
436 William Williams 1859 1892 Q217829
437 T. E. Ellis 1859 1899 Q5057281
438 Bill Roberts 1859 1945 Q496368
439 Richard Bell 1859 1930 Q752762
440 Goscombe John 1860 1952 Cardiff
441 Jack Powell 1860 1947 País de Galas
442 Alfred Pullin 1860 1934 Q4667107
443 Eleanor Mary Reid 1860 1953 Q1186888
444 William Pierce Owen 1860 1937 País de Galas
445 Horace Lyne 1860 1949 Newport
446 Buller Stadden 1861 1906 Cardiff
447 Robert Davies 1861 Q496368
448 Pencerddes Morgannwg, 1861 1943 Cardiff
449 Evan Roberts 1861 1927 Q990125
450 Sir Watkin Williams-Wynn, 9th Baronet 1862 1951 País de Galas
451 Job Wilding 1862 1947 Q496368
452 Ivor Bowen 1862 1934 Q6497774
453 Tom Burke 1862 1914 Q496368
454 John Price Davies 1862 1955 Q1770481
455 Thomas Jenkins-Price 1862 1922 Q835835
456 Phil Tanner 1862 1950 Q6661467
457 William Rice Edwards 1862 1923 Q1009261
458 William Tudor Howell 1862 1911 Q1025821
459 Humphrey Jones 1862 1946 Q234178
460 Bob Roberts 1863 1950 Q496368
461 William Roberts 1863 Q2020203
462 Bob Gould 1863 1931 Newport
463 George Bowen 1863 1919 Swansea
464 Robert Davies 1863 Q3399883
465 James Trainer 1863 1915 Q496368
466 Arthur Machen 1863 1947 Q1009261
467 Lewis Davies 1863 1951 Q5771888
468 William Douglas 1863 1943 Barry
469 Daniel Lleufer Thomas 1863 1940 Q7680110
470 Rosina Davies 1863 1949 Q7837902
471 William Davies 1863 1935 Q7680110
472 Jim Hannan 1864 1905 Newport
473 Billy Lewis 1864 1935 Q234178
474 Phoebe Davies 1864 1912 Q779813
475 Harry Bowen 1864 1913 Q990125
476 Robert Roberts 1864 1932 Q7165398
477 Joe Davies 1864 1943 Q3399883
478 Charles Alfred Howell Green 1864 1944 Q990125
479 Arthur Gould 1864 1919 Newport
480 John Morris-Jones 1864 1929 Q20593558
481 Albert de Belleroche 1864 1944 Swansea
482 Dickie Garrett 1865 1908 Cardiff
483 Robert Roberts 1865 1945 Q616452
484 Arthur Symons 1865 1945 Q991055
485 John William Watson Stephens 1865 1946 Q5445551
486 Richard Bagnall-Oakeley 1865 1947 Monmouth
487 Richard Ellis 1865 1928 Q213154
488 Jack Owen 1866 Q2316216
489 David Hamer 1866 Q1681386
490 Ormonde Maddock Dalton 1866 1945 Cardiff
491 Frank Spiller Locke 1866 1949 Cardiff
492 Frank Hill 1866 1927 Cardiff
493 W. Aubrey Thomas 1866 1951 Q990125
494 Caesar Jenkyns 1866 1941 Q1003123
495 Arthur Lea 1866 1945 Q496368
496 Ada Vachell 1866 1923 Cardiff
497 Mia Arnesby Brown 1867 1931 Q990153
498 Fred Jones 1867 1910 Q996492
499 Robert Jones 1868 1939 Q496368
500 Robert Lee Roberts 1868 1943 Q1992389
501 John Samuel 1868 1947 Swansea
502 Evan James 1869 1901 Swansea
503 Jack L. Jones 1869 1931 Q1807193
504 David Samuel 1869 1943 Swansea
505 Robert Davies 1869 1930 Q2483466
506 R. G. Berry 1869 1945 Q2233618
507 Daniel Gooch 1869 1926 Q1186888
508 Ivor Atkins 1869 1953 Cardiff
509 Charlie Parry 1870 1922 Q6661768
510 J. Tywi Jones 1870 1948 Q217840
511 George Tuxford 1870 1942 Q13130691
512 Bert Gould 1870 1913 Newport
513 Stephen Dewar Holden 1870 1918 Q2304575
514 Norman Biggs 1870 1908 Cardiff
515 David Davies 1870 1958 Q2487253
516 Llewela Davies 1871 1952 Q631340
517 William Bancroft 1871 1959 Swansea
518 David Thomas Gwynne-Vaughan 1871 1915 Q651733
519 Silyn Roberts 1871 1930 Q3399289
520 Walter Cowan 1871 1956 Q2536016
521 Howard Passadoro 1871 1921 Newport
522 Owen Jones 1871 1955 Q234178
523 William Henry Davies 1871 1940 Newport
524 Benedict James 1871 1957 Q804282
525 Owen Badger 1871 1939 Q990125
526 William Egan 1872 1946 Q2316216
527 John Hughes 1872 1914 Q213361
528 Ruby Levick 1872 1940 Llandaff
529 Dai Fitzgerald 1872 1951 Cardiff
530 Selwyn Biggs 1872 1943 Cardiff
531 Hugh Morris 1872 1897 Q2316216
532 Thomas Davies 1872 1950 Q3399883
533 Penvhyn Llewellyn Neville 1872 Swansea
534 Bertrand Russell 1872 1970 Trellech
535 William Robertson 1873 Q1021164
536 Buller Williams 1873 1936 Q7228312
537 Robert Morton Nance 1873 1959 Cardiff
538 George Dobson 1873 1917 Q1024900
539 Will Parker 1873 1955 Swansea
540 John Hughes 1873 1932 Q5302695
541 Christopher Williams 1873 1934 Q2243637
542 David Miall Edwards 1873 1941 Q2588223
543 D. W. Davis 1873 1959 Cardiff
544 Daisy von Pless 1873 1943 Q3403676
Q1013633
545 Fred Griffiths 1873 1917 Q2532363
546 Sam Livesey 1873 1936 Fflint
547 James J. Davis 1873 1947 Q1529978
548 Thomas Bartley 1874 1951 Q1428848
549 David Evans 1874 1948 Q7315716
550 William Davies 1874 1949 Q13129617
551 Billy Meredith 1874 1958 Q2316216
552 Jones Hewson 1874 Swansea
553 Rachel Barrett 1874 1953 Q835835
554 Vulcana 1875 1946 Q609161
555 John Kelt Edwards 1875 1934 Q881062
556 Edith Nepean 1876 1960 Q996492
557 Ethel Lina White 1876 1944 Q609161
558 Carol Ap Rhys Pryce 1876 1955 País de Galas
559 William John Hewlett 1876 1921 Q2272537
560 William Jones 1876 1918 Q7164562
561 Ted Hughes 1876 Q1770481
562 Fanny Winifred Edwards 1876 1959 Penrhyndeudraeth
563 Edgar Evans 1876 1912 Q2148317
564 Gwen John 1876 1939 Hwlffordd
565 Bobby Atherton 1876 1917 Q1883524
566 John Morgan 1876 País de Galas
567 James Henry Howard 1876 1947 Swansea
568 Dicky Owen 1876 1932 Swansea
569 Annie Foulkes 1877 1962 Q1638504
570 Llewellyn Lloyd 1877 1957 Newport
571 Dewi Morgan 1877 1971 Q5320352
572 Lloyd Davies 1877 1957 Q3399883
573 Grenville Morris 1877 1959 Q1003123
574 Twyber Travers 1877 1945 Newport
575 Moelona 1877 1953 Q7321606
576 Elizabeth Watkin-Jones 1877 1966 Q1974260
577 Jimmy Michael 1877 1904 Q319369
578 Leigh Richmond Roose 1877 1916 Q5884520
579 Charles Benjamin Redrup 1878 1961 Newport
580 Horace Blew 1878 1957 Q5397307
581 James Roberts 1878 País de Galas
582 Arthur Hughes 1878 1965 Gwynedd
583 Augustus John 1878 1961 Q558878
584 Louis Phillips 1878 1916 Newport
585 Denis Galloway 1878 1957 Cardiff
586 Felix Powell 1878 1942 Q548248
587 William O'Neill 1878 1955 Cardiff
588 Evan Roberts 1878 1951 País de Galas
589 William Trew 1878 1926 Swansea
590 James Williams 1878 1929 Q427792
591 Caradog Roberts 1878 1935 Q616452
592 Dorothea Minola Alice Bate 1878 1951 Q835835
593 Caradoc Evans 1878 1945 Q3404590
594 David Davies 1879 1956 Q631340
595 Ernest Jones 1879 1958 Q3401198
596 Dickie Morris 1879 Q669171
597 Eleanor Vachell 1879 1948 Cardiff
598 John Cayo Evans 1879 1958 Q217840
599 Llewellyn Isaac Gethin Morgan-Owen 1879 1960 Q6661212
600 Edgar Chappell 1879 1949 Q8059797
601 Wyatt Gould 1879 1960 Newport
602 Percy Bush 1879 1955 Cardiff
603 William Berry 1879 1954 Q752762
604 Joseph Edward Crawshay Partridge 1879 1965 Q609161
605 Kenneth Morris 1879 1937 Q217840
606 E. E. Clive 1879 1940 Q804282
607 Thomas Evan Nicholas 1879 1971 Q6661403
608 Jack Bancroft 1879 1942 Swansea
609 Rees Howells 1879 1950 Brynamman
610 Joe Moran 1880 Q234178
611 Edward Tegla Davies 1880 1967 Q3107398
612 John Hughes 1880 Q1428848
613 Jack Jenkins 1880 1971 Q3401149
614 David Davies 1880 1944 Q6661212
615 Isaac Daniel Hooson 1880 1948 Q616452
616 Fred Godfrey 1880 1953 Swansea
617 Justice Lawrence 1880 1971 Q1003123
618 Jim Driscoll 1880 1925 Cardiff
619 George Latham 1881 1939 Q669171
620 Lewis Pugh Evans 1881 1962 Q217829
621 William John Gruffydd 1881 1954 Q3402550
622 Mary Webb 1881 1927 País de Galas
623 David Thomas 1881 1928 Q5197219
624 Edward V. Robertson 1881 1963 Cardiff
625 Bob Evans 1881 1962 Q496368
626 John Lewis 1881 1954 Q213154
627 Sarah Edwards 1881 1965 Q650682
628 Thomas Lewis 1881 1945 Cardiff
629 Gerard H. L. Fitzwilliams 1882 1968 Q10989171
630 Charlie Pritchard 1882 1916 Newport
631 Elizabeth Andrews 1882 1960 Q5771888
632 Ernest Tristram 1882 1952 Q835835
633 Gwendoline Elizabeth Davies 1882 1951 País de Galas
634 William Davies 1882 1966 Q496368
635 Reggie Gibbs 1882 1938 Cardiff
636 Evan Jenkin Evans 1882 1944 Q990125
637 Lot Jones 1882 1941 Q2316216
638 Noah M. Mason 1882 1965 Q870815
639 Rose Davies 1882 1958 Q319369
640 Arthur E. Powell 1882 1969 Q669171
641 Harold Lowe 1882 1944 Q6661729
642 Harry Jarman 1883 1928 Q7680432
643 Billy Davies 1883 1960 Q1681386
644 Haydn Price 1883 1964 Q2051921
645 Laurence Bedford Potter 1883 1943 Monmouth
646 William Evans 1883 1946 Q6964399
647 William Evans 1883 1968 Q6661877
648 Bert Thomas 1883 1966 Newport
649 Max Kennedy Horton 1883 1951 Q7321494
650 Thomas Jones 1884 1958 Q2821566
651 R. Williams Parry 1884 1956 Q3396911
652 William Charles Fuller 1884 1974 Q1965490
653 J.G. Parry-Thomas 1884 1927 Q496368
654 Charles-Harold Dodd 1884 1973 Q496368
655 William Harris 1884 1956 Q5302695
656 Thomas Williams 1884 1954 Newport
657 John Evan Thomas 1884 1941 Q3399272
658 Lionel Rees 1884 1955 Q428829
659 Ivor Morgan 1884 1943 Hwlffordd
660 Trystan Edwards 1884 1973 Q752762
661 Jack Jones 1884 1970 Q752762
662 Margaret Sidney Davies 1884 1963 Q6661212
663 Thomas James Jenkin 1885 1965 Q6729228
664 Mel Baker 1885 Newport
665 Joe Pugsley 1885 1976 Swansea
666 Hugh Hamshaw Thomas 1885 1962 Q496368
667 Alban Davies 1885 1976 Q1765460
668 William Herbert Waring 1885 1918 Q1024911
669 Edwin Hughes 1885 1949 Q496368
670 Olive Wheeler 1886 1963 Q904472
671 Paul Radmilovic 1886 1968 Cardiff
672 Freddie Welsh 1886 1927 Q1024900
673 James Llewellyn Davies 1886 1917 Q7080139
674 John Osborn Williams 1886 1963 Cardiff
675 John Thomas 1886 1933 Q3404644
676 Hywel Hughes 1886 1970 Q1191195
677 John Morgan 1886 1957 Q996492
678 Christopher Jones 1886 1937 Q1024900
679 Billy Spiller 1886 1970 Cardiff
680 Ernest Willows 1886 1926 Cardiff
681 George Prowse 1886 1918 Q3401786
682 Jack Williams 1886 1953 Q6964399
683 Joe Jones 1887 1941 Q7321514
684 Hedd Wyn 1887 1917 País de Galas
685 James Dickson Innes 1887 1914 Q990125
686 Hugh Dalton 1887 1962 Q748078
687 Eric Francis 1887 1976 Cas-gwent
688 Tom Carpenter 1887 Newport
689 T. H. Parry-Williams 1887 1975 Q1899529
690 Grace Wynne Griffith 1888 1963 Q914316
691 Margaret Lindsay Williams 1888 1960 Cardiff
692 Fred Hando 1888 1970 Newport
693 David Jacobs 1888 1976 Cardiff
694 Moses Russell 1888 1946 Q1529978
695 Gordon Macdonald 1888 1966 Q1813948
696 William Jones 1888 1961 Q5530467
697 Thomas Edward Lawrence 1888 1935 Q2035368
698 Walter Davis 1888 1937 Q1191195
699 David Davies 1888 Q3404051
700 Ezer Griffiths 1888 1962 Q319369
701 Howard Spring 1889 1965 Cardiff
702 Percy Mansell Jones 1889 1968 Q835835
703 Elizabeth Jane Louis Jones 1889 Q13129660
704 Ted Vizard 1889 1973 Q5141073
705 Irene Steer 1889 1977 Cardiff
706 Christopher Dawson 1889 1970 Q174734
707 Robert Bye 1889 1962 Q1024900
708 Madoline Thomas 1890 1989 Q609161
709 Nina Hamnett 1890 1956 Q558878
710 Dick Richards 1890 1934 Q5572835
711 T. Ifor Rees 1890 1977 Q7321618
712 Richard Maldwyn Price 1890 1952 Q1024911
713 Llewelyn Wyn Griffith 1890 1977 Q2075495
714 James Griffiths 1890 1975 Q217840
715 William Williams 1890 1965 Q168159
716 Frank Curtis 1890 1957 Q990125
717 Dion Fortune 1890 1946 Q996492
718 Leila Megane 1891 1960 Q1883524
719 James Roberts 1891 Q1191195
720 Frederick Barter 1891 1952 Cardiff
721 Kate Roberts 1891 1985 Q3396925
722 Ellen Evans 1891 Q5530463
723 Arthur Loveridge 1891 1980 País de Galas
724 Franklin Saunders 1891 Swansea
725 Morfydd Llwyn Owen 1891 1918 Q478218
726 Philip Bruce White 1891 1949 Q234178
727 John Wheatley 1892 1955 Q609161
728 Iestyn Rhys Williams 1892 1955 Cardiff
729 Ben Williams 1892 1959 Q870815
730 Homer Burton Adkins 1892 1949 Newport
731 Hilda Vaughan 1892 1985 Q1003123
732 Hugh Llewellyn Glyn Hughes 1892 1973 Swansea
733 Neil McPherson 1892 1957 Cardiff
734 Richard Thomas Evans 1892 1962 Q7165408
735 Evan Walters 1892 1951 Q13129647
736 Cyril Smith 1893 Q2254730
737 Codger Johnson 1893 1948 Cardiff
738 David Hughes Parry 1893 1973 Q3398834
739 Ivor Novello 1893 1951 Cardiff
740 Howard Saint 1893 1976 Q1770481
741 John Russell 1893 1917 Q257446
742 Billy Jennings 1893 1968 Barry
743 Gordon Lang 1893 1981 Monmouth
744 Ernest Norton 1893 1966 Q669171
745 Richard Owen Davies 1894 1962 Q3398868
746 Idloes Owen 1894 1964 Q6820697
747 Arthur Horner 1894 1968 Q752762
748 Perce Blackborow 1894 1949 Newport
749 Vernon Morris 1894 1973 Q1858117
750 Ambrose Bebb 1894 1955 Q15427716
751 Emrys Hughes 1894 1969 Q1537181
752 Ieuan Rees-Davies 1894 1967 Q302872
753 Fred Keenor 1894 1972 Cardiff
754 Ernest Basil Verney 1894 1967 Cardiff
755 Gareth Hughes 1894 1965 Q5208304
756 Herbie Evans 1894 1982 Llandaff
757 Jimmy Evans 1894 1975 Q2020203
758 Frank Hoddinott 1894 1980 Q904472
759 Gwilym Lloyd George 1894 1967 Q1139893
760 Dudley Lloyd-Evans 1895 1972 Newport
761 Richard Maybery 1895 1917 Q904472
762 Albert Evans-Jones 1895 1970 Q1025821
763 Thomas Hughes Jones 1895 1966 País de Galas
764 Mary Glynne 1895 1954 Q427792
765 Walter Monslow 1895 1966 Q496368
766 Mary Dilys Glynne 1895 1991 Q234178
767 John Ainsworth-Davies 1895 1976 Q213154
768 Jack Newnes 1895 1969 Q14477598
769 Ifan ab Owen Edwards 1895 1970 Q3402425
770 Simon Evans 1895 1940 País de Galas
771 Bernard Warburton-Lee 1895 1940 Q496368
772 William Evans 1895 1988 Q2487253
773 Hugh Percy Wilkins 1896 1960 Q835835
774 Ifan Gruffydd 1896 1971 Q3400997
775 Edward Jones 1896 1978 Cardiff
776 James Ira Jones 1896 1960 Q217840
777 Hubert William Lewis 1896 1977 Q991055
778 Mary Jones 1896 1990 Q1681386
779 Pauline Peters 1896 Cardiff
780 Ray Bennion 1896 1968 Q496368
781 Richard William Leslie Wain 1896 1917 Q427792
782 Robert Lambert Gapper 1897 1984 Q3398834
783 Francis Kitto 1897 1926 Q1024900
784 Gwladys Yvonne McKeon 1897 1979 Q990125
785 Miles Thomas 1897 1980 Q496368
786 Harold Day 1897 1918 Q609161
787 Kathleen Freeman 1897 1959 Cardiff
788 Samuel Pearse 1897 1919 Q427792
789 Harry Beadles 1897 1958 Q13129664
790 Aneurin Bevan 1897 1960 Q1529978
791 Geoffrey Conway 1897 Cardiff
792 Susannah Jane Rankin 1897 1989 Montgomeryshire
793 Lewis Jones 1897 1939 Q3400833
794 Rhys Williams 1897 1969 Q577711
795 Abiah Roderick 1898 1977 Q7653726
796 Emlyn Gwynne 1898 1962 Q990125
797 Ernest Turner 1898 1951 Q10970286
798 Gladys Morgan 1898 1983 Swansea
799 Thomas Wynford Rees 1898 1959 Cardiff
800 Tudor Owen 1898 1979 Q427792
801 Jack Nicholls 1898 1970 Cardiff
802 Stan Davies 1898 1972 Q2316216
803 Queenie Thomas 1898 1977 País de Galas
804 William Sarvis 1898 1968 Q752762
805 Dorothy Rees 1898 1987 Barry
806 Wolfgang Wirth 1898 1996 Newport
807 Evan Abraham 1899 Swansea
808 Bob John 1899 1982 Barry
809 Mai Jones 1899 1960 Newport
810 Cyril Radcliffe 1899 1977 Q6661917
811 Len Davies 1899 1945 Cardiff
812 Philip Pedlar 1899 Q752762
813 Ivor Jones 1899 1974 Q752762
814 Idwal Davies 1899 1980 Q3401129
815 Stan Bowsher 1899 1968 Newport
816 Jack Fowler 1899 1975 Cardiff
817 Tom Jones 1899 1978 Q496368
818 Charlie Jones 1899 1966 Q752762
819 David Martyn Lloyd-Jones 1899 1981 Cardiff
820 Willie Davies 1900 1953 Q7844935
821 Tom Ellis Jones 1900 1975 Q616452
822 Bert Gray 1900 1969 Q1529978
823 Ben Williams 1900 1968 Q7164562
824 Tom Macdonald 1900 1980 Q3401728
825 Cameron Wright 1901 1979 País de Galas
826 George Bishop 1901 Q1529978
827 Iorwerth Cyfeiliog Peate 1901 1982 Llanbrynmair
828 Harry Thomas 1901 Swansea
829 Jack Livesey 1901 1961 Barry
830 Naunton Wayne 1901 1970 País de Galas
831 John Pullen 1901 País de Galas
832 Richard Ithamar Aaron 1901 1987 Q7457421
833 Rhys Davies 1901 1978 Q20161307
834 Hilary Marquand 1901 1972 Cardiff
835 Arthur Isaac 1902 Swansea
836 Frank Blew 1902 1968 Q496368
837 Jack Lewis 1902 Newport
838 Dai Evans 1902 1951 Q4666797
839 Hugh Iorys Hughes 1902 1977 Q234178
840 Megan Lloyd George 1902 1966 Q1139893
841 James Kitchener Davies 1902 1952 Q217829
842 Dorothy Edwards 1902 1934 Q7080139
843 Leslie Gilbert Illingworth 1902 1979 Barry
844 Arthur ap Gwynn 1902 1987 Q428829
845 Dan Lewis 1902 1965 Q870815
846 Emlyn Williams 1903 Q2821566
847 Graham Sutton 1903 1977 Q5197235
848 Rhisiart Morgan Davies 1903 1958 Q3398830
849 C. E. Wynn-Williams 1903 1979 Swansea
850 Glyn Simon 1903 1972 Swansea
851 Rae Jenkins 1903 1985 Rhydaman
852 Geraint Goodwin 1903 1942 Q13129664
853 Eynon Evans 1903 1989 Q3403439
854 Len Evans 1903 1977 Llandaff
855 Wilf Lewis 1903 1976 Swansea
856 Billy Thomas 1903 1992 País de Galas
857 Pixie O'Harris 1903 1991 Cardiff
858 Ronald Lockley 1903 2000 Cardiff
859 Bobby Weale 1903 1970 Q7844935
860 David Rees-Williams 1903 1976 Q6497774
861 Jim Sullivan 1903 1977 Cardiff
862 E. D. Jones 1903 1987 Q3397661
863 Trevor Edmunds 1903 1975 Q752762
864 Ronald Noel Walpole 1903 1986 Q207176
865 Daniel Granville West, Baron Granville-West 1904 1984 Newport
866 Angus McBean 1904 1990 Q3401149
867 Ivor Perry 1904 Q8059804
868 Donald Holroyde Hey 1904 1987 Swansea
869 Evan Tom Davies 1904 1973 Q7162285
870 Waldo Williams 1904 1971 Hwlffordd
871 Cecil Smith 1904 1977 Q6757051
872 Caradog Prichard 1904 1980 Q1883524
873 Watkin Williams-Wynn 1904 1988 País de Galas
874 David Davies 1905 Rhydaman
875 Ceinwen Rowlands 1905 1983 Q257446
876 Herbert Bowden 1905 1994 Cardiff
877 Rachel Thomas 1905 1995 Q4733322
878 Glyn Jones 1905 1995 Q752762
879 Bert Williams 1905 1974 Q669171
880 Philip Baxter 1905 1989 Q675460
881 Jack Bassett 1905 1989 Q7837340
882 Gareth Jones 1905 1935 Barry
883 John Wallace Linton 1905 1943 Newport
884 W. F. Grimes 1905 1988 Q213361
885 Tommy Bamford 1905 1967 Q1072019
886 Frank Matson 1905 1985 Cardiff
887 Emlyn Williams 1905 1987 Q2424760
888 Ivor Bulmer-Thomas 1905 1993 Q990153
889 Watcyn Thomas 1906 1977 Q990125
890 Grace Mary Williams 1906 1977 Barry
891 Tom Griffiths 1906 1981 Q496368
892 Jackie Mittell 1906 1976 Q752762
893 Maurice Turnbull 1906 1944 Cardiff
894 Ben Ellis 1906 Q2564732
895 Joyce Bland 1906 1963 Q1009261
896 Roger Livesey 1906 1976 Barry
897 Evan Jenkins 1906 1990 Q8054077
898 Vernon Watkins 1906 1967 Q2243637
899 F. Gwendolen Rees 1906 1994 Q3404663
900 Edmund Davies 1906 1992 Q1191288
901 Dai Richards 1906 1969 Q4666797
902 Monty Lewis 1907 1997 Cardiff
903 William Glynne-Jones 1907 1977 Q990125
904 Nicholas Evans 1907 2004 Q319369
905 Bertie Williams 1907 1968 Q752762
906 Jacques Vaillant de Guélis 1907 1945 Cardiff
907 Gwyn Jones 1907 1999 Q880986
908 Ernie Curtis 1907 1992 Cardiff
909 Les Wilkins 1907 1979 Swansea
910 Meirion Jones 1907 1970 Q285412
911 Albert Fear 1907 2000 Q2272537
912 Tom Evans 1907 1993 Q3399891
913 Emlyn Jones 1907 Q752762
914 Will Roberts 1907 2000 Q1770481
915 Fred Warren 1907 1986 Cardiff
916 Guy Morgan 1907 1973 Garnant
917 Barbara Brooke 1908 2000 Q6661867
918 Peg Entwistle 1908 1932 Q1072019
919 Bertie George Charles 1908 2000 Q7837785
920 Louie Myfanwy Thomas 1908 1968 Q3050619
921 Billy Hough 1908 Q5603927
922 Stephen Halden Beattie 1908 1975 Montgomeryshire
923 Hubert Day 1908 1977 Q5608946
924 Donald Peers 1908 1973 Rhydaman
925 Wynford Vaughan-Thomas 1908 1987 Swansea
926 Reg Spencer 1908 1981 Q2183255
927 Ocker Thomas 1909 Q752762
928 Gwynne Edwards 1909 2000 Q7228399
929 Geoff Charles 1909 2002 Q4980803
930 Burnett Bolloten 1909 1987 Q234178
931 Glyndwr Michael 1909 1943 Q2564732
932 Enid Wyn Jones 1909 1967 Q496368
933 George Thomas 1909 1997 País de Galas
934 Howard Thomas 1909 1986 Q1245075
935 Bill Price 1909 1993 Swansea
936 Tom Walters 1909 1968 Q7836589
937 Bert Turner 1909 1981 Q10970286
938 John Quantick 1909 1972 Q5197175
939 Ossie Jones 1909 2002 Q1770481
940 Roy Evans 1909 1998 Cardiff
941 Dai Astley 1909 1989 Q5302695
942 Frederick Elwyn Jones 1909 1989 Q990125
943 Norrie Alden 1909 1980 Q909119
944 Goronwy Rees 1909 1979 Q213154
945 Tommy Jones 1909 Q1537181
946 Annie Davies 1910 1970 Q2487253
947 Fulke Tyndall 1910 1991 Q496368
948 Len Apsey 1910 1967 Q8054077
949 Anthony Hulme 1910 2007 Q1235510
950 Merlyn Oliver Evans 1910 1973 Cardiff
951 Thomas Richards 1910 1985 País de Galas
952 Wilf Cude 1910 1968 Barry
953 Taffy Davies 1910 1995 Q7844935
954 Alec Templeton 1910 1963 Cardiff
955 Idwal Rees 1910 1991 Swansea
956 Cyril Frank Colebrook 1910 1997 Swansea
957 Jimmy Murphy 1910 1989 Q870815
958 Pat Glover 1910 1971 Swansea
959 Fred Smallwood 1910 1965 Q16963321
960 Emrys Roberts 1910 1990 Q428829
961 Walter Robbins 1910 1979 Cardiff
962 Cennydd Traherne 1910 1995 Q5140546
Q7590820
963 Amy Parry-Williams 1910 1988 Q7228397
964 Tommy Weale 1910 1971 Q752762
965 William David Davies 1911 2001 Q2079042
966 Adrian Dingle 1911 1974 Q672545
967 Ewart Jones 1911 2002 Q496368
968 Jackie Williams 1911 1987 Q319369
969 Arthur Granville 1911 1987 Llwynypia
970 William Michael Berry 1911 2001 Q752762
971 Leslie Jones 1911 1981 Q319369
972 Harry Llewellyn 1911 1999 Q319369
973 John Evans 1911 1943 Newport
974 William Charles Evans 1911 1988 Q3402550
975 Rupert Charles Barneby 1911 2000 Q207176
976 David Thomas 1911 2001 Swansea
977 Sandy Orford 1911 1986 Q1021164
978 John Rae 1912 Q4923162
979 Albert Thompson 1912 Q3398355
980 Bob Weaver 1912 Q7227631
981 Edgar Evans 1912 2007 Q217829
982 Emlyn Williams 1912 1989 Q2243637
983 Harry Parry 1912 1956 Q234178
984 Gwyn Jones 1912 Q7844935
985 Bryn Jones 1912 1985 Q752762
986 Clifford Evans 1912 1985 Q909119
987 Lew Booth 1912 1984 Q752762
988 David Lloyd 1912 1969 Q7838021
989 David Jenkins 1912 2002 Q3400833
990 Hugh Griffith 1912 1980 Q168159
991 Valerie Davies 1912 2001 Cardiff
992 Gwynfor Evans 1912 2005 Barry
993 Arthur Weare 1912 Newport
994 George Ballsom 1912 1983 Q7836589
995 Myfanwy Haycock 1913 1963 Q7228316
996 Seymour Morris 1913 1991 Q8054077
997 Frederick Higginson 1913 2003 Q2741540
998 Tommy Farr 1913 1986 Q1537181
999 Tessie O'Shea 1913 1995 Cardiff
1000 R. S. Thomas 1913 2000 Cardiff
1001 Mervyn Stockwood 1913 1995 Q697126
1002 Gwyn Thomas 1913 1981 Q5199740
1003 George Lewis 1913 1981 Q7844935
1004 Bunner Travers 1913 1998 Newport
1005 Eddie Jones 1914 1984 Q3404663
1006 Wilson Jones 1914 1986 Q496368
1007 Don Dearson 1914 1990 Q3399762
1008 David Jones 1914 1988 Q8054074
1009 Lynne Carol 1914 1990 Q573757
1010 Desmond Llewelyn 1914 1999 Newport
1011 Dylan Thomas 1914 1953 Swansea
1012 Barbara Margaret Trimble 1915 1995 Q257446
1013 Patrick Gibbs 1915 2008 Q427792
1014 Bill Clement 1915 2007 Q990125
1015 Dillwyn Miles 1915 2007 Q914291
1016 Alun Lewis 1915 1944 Q319369
1017 Leslie Harris 1915 1985 Cardiff
1018 George Murphy 1915 1983 Q7975053
1019 Tom Emanuel 1915 1997 Treboeth
1020 Gwyn Manning 1915 2003 Q752762
1021 Trevor Gardner 1915 1963 Cardiff
1022 Lilian de Suède 1915 2013 Swansea
1023 Jet Naessens 1915 2010 Q904472
1024 John Rowlands 1915 2006 Q2398901
1025 T. Llew Jones 1915 2009 Q3400302
1026 Frederick Rosier 1915 1998 Q496368
1027 Idwal Davies 1915 1990 Q990125
1028 Kenneth Glyn Jones 1915 1995 Q1529978
1029 Sydney Chappell 1915 1987 Q6497774
1030 C. Stewart Sheppard 1915 2002 Q909119
1031 Russell Lloyd 1916 2008 Swansea
1032 David Stanley Evans 1916 2004 Cardiff
1033 Joan Curran 1916 1999 Swansea
1034 Eddie Watkins 1916 1995 Q909119
1035 Margaret Delacourt-Smith, Baroness Delacourt-Smith of Alteryn 1916 2010 Newport
1036 Johnny Morris 1916 1999 Newport
1037 Jack Godderis 1916 1971 Q427792
1038 William Davies 1916 Q3381195
1039 Roald Dahl 1916 1990 Llandaff
1040 Cledwyn Hughes, Baron Cledwyn of Penrhos 1916 2001 Q257446
1041 Stan Richards 1917 1987 Cardiff
1042 Desmond Brayley, Baron Brayley 1917 1977 Q1024900
1043 Thomas Dalton-Morgan 1917 2004 Cardiff
1044 Gwyn Jones 1917 2006 Cardiff
1045 Ron Burgess 1917 2005 Q5197175
1046 Leo Abse 1917 2008 Cardiff
1047 Meredith Edwards 1917 1999 Q616452
1048 Reg Pugh 1917 Q2821566
1049 Wilf Walsh 1917 1977 Q7228312
1050 Albert Young 1917 2013 Q1009261
1051 Betty Bartlett-Ambatielos 1917 2011 País de Galas
1052 Thomas George Jones 1917 2004 País de Galas
1053 Bill Waite 1917 1980 Newport
1054 Fred Stansfield 1917 2014 Cardiff
1055 Billy Lucas 1918 1998 Newport
1056 Billy Hughes 1918 1981 Q990125
1057 Aubrey Powell 1918 2009 Q3008014
1058 Kyffin Williams 1918 2006 Q1002817
1059 Jack Edwards 1918 2006 Cardiff
1060 Danny Winter 1918 2004 Q1537181
1061 Ivor Griffiths 1918 1993 Q1072019
1062 Jackie Roberts 1918 2001 Swansea
1063 Dai Woodward 1918 1997 Q7844935
1064 Billy Morris 1918 2002 Q6661173
1065 Richard Pearson 1918 2011 Monmouth
1066 Dilys Elwyn-Edwards 1918 2011 Q1235510
1067 Penelope Mortimer 1918 1999 Q2020203
1068 William Molloy 1918 2001 Swansea
1069 Glyn Williams 1918 2011 Q2243637
1070 Tasker Watkins 1918 2007 Q3403439
1071 Menna Gallie 1919 1990 Q2720261
1072 Archie Hughes 1919 1992 Q527467
1073 Mal Griffiths 1919 1969 Q752762
1074 Ivor Barry 1919 2006 Q752762
1075 Emyr Humphreys 1919 Q1813948
1076 Cyril Trailor 1919 1986 Q752762
1077 Jack Court 1919 1975 Q7809064
1078 Angus Charles Graham 1919 1991 Q427792
1079 Tony James 1919 1981 Q3399762
1080 Roscoe Howells 1919 2014 Q3405190
1081 Alastair Hetherington 1919 1999 Q870815
1082 Harold Bird-Wilson 1919 2000 Q1813948
1083 Meredydd Evans 1919 2015 Q13129617
País de Galas
1084 Daffyd Dyvyr 1919 1991 Q990125
1085 Hugh Evans 1919 2010 Q3399762
1086 George Lowrie 1919 1989 Q1537181
1087 Beriah Moore 1919 2005 Cardiff
1088 Edward Thomas Chapman 1920 2002 Q7228312
1089 Walley Barnes 1920 1975 Q904472
1090 Ron Berry 1920 1997 Q4923806
1091 Harold Lloyd 1920 1984 Q1428848
1092 Arthur Lever 1920 2004 Cardiff
1093 Roy Paul 1920 2002 Q3399891
1094 Glanmor Williams 1920 2005 Q5302695
1095 Aubrey Richards 1920 2000 Swansea
1096 John Mason 1920 2009 Q213361
1097 Don Emery 1920 1993 Cardiff
1098 Jack Matthews 1920 2012 Q6497774
1099 Trevor Morris 1920 2003 Q5586893
1100 Harri Webb 1920 1994 Swansea
1101 Jonathan Rogers 1920 1964 Q1002793
1102 Emlyn Rhoderick 1920 2007 Q1024900
1103 Billy Baker 1920 2005 Q7164562
1104 Stan Morgan 1920 1971 Q4667111
1105 Bill Shortt 1920 2004 Q496368
1106 Dick Francis 1920 2010 País de Galas
1107 Elaine Morgan 1920 2013 Q1024900
1108 Roy Jenkins 1920 2003 País de Galas
1109 Paul Erickson 1920 1991 Cardiff
1110 George Edwards 1920 2008 Q7837902
1111 Frank Cox 1920 Cardiff
1112 Fred Cox 1920 Cardiff
1113 Merlyn Rees 1920 2006 Q1024900
1114 Tommy Best 1920 Q991055
1115 Eileen Beasley 1921 2012 Q5714715
1116 Gwyn Martin 1921 2001 Q7165408
1117 Robert Jones 1921 País de Galas
1118 Jane Freeman 1921 País de Galas
1119 Tommy Cooper 1921 1984 Q909119
1120 Brynley Allen 1921 2005 Q3401786
1121 Ossie Williams 1921 1988 Q990125
1122 Alwyn Williams 1921 2004 Q319369
1123 Aled Eames 1921 1996 Q996492
1124 Raymond Williams 1921 1988 País de Galas
1125 Harry Secombe 1921 2001 Swansea
1126 Kenneth Griffith 1921 2006 Q558878
1127 Barry Watkins 1921 2004 Q3910782
1128 Ron Davies 1921 2013 Q1765460
1129 Ken Jones 1921 2006 Q804282
1130 Thomas Nathaniel Davies 1922 1996 Q5302695
1131 Trevor Rowlands 1922 1973 Q7975052
1132 Francis Pym 1922 2008 Q609161
1133 Ken Wookey 1922 2003 Newport
1134 Anthony Trafford James 1922 2006 Cardiff
1135 Algernon Islay de Courcy Lyons 1922 1993 Q870815
1136 Colin Fletcher 1922 2007 Cardiff
1137 Gwyn Hughes 1922 1999 Q881062
1138 Anthony Oliver 1922 1995 Q3304459
1139 Clifford Wright 1922 2014 Q207176
1140 Ray Lambert 1922 2009 Fflint
1141 Frank Hauser 1922 2007 Cardiff
1142 Bert Evans 1922 2008 Swansea
1143 Talfryn Thomas 1922 1982 Swansea
1144 Ken Hollyman 1922 2009 Cardiff
1145 Densey Clyne 1922 Q1814569
1146 Des Harlock 1922 1981 Q881062
1147 Robin Williams 1923 2004 Q14508708
1148 Billy Shergold 1923 1968 Newport
1149 Doug Rees 1923 2000 Q5137115
1150 Bleddyn Williams 1923 2009 Q870815
1151 Glyn Loosmore 1923 2007 Q6497774
1152 Ronald Cass 1923 2006 Q990125
1153 Paul Whitsun-Jones 1923 1974 Newport
1154 Bernice Rubens 1923 2004 Cardiff
1155 Derek Prag 1923 2010 Q752762
1156 Glen Garfield Williams 1923 1994 Newport
1157 Dannie Abse 1923 2014 Cardiff
1158 Donald Swann 1923 1994 Q990125
1159 Trevor Ford 1923 2003 Swansea
1160 Arthur Banks 1923 1944 Q6661173
1161 Donald Houston 1923 1991 Q1537181
1162 Alf Sherwood 1923 1990 Q2821566
1163 Margaret Courtenay 1923 1996 Cardiff
1164 Elwyn Jones 1923 1982 Q3365170
1165 Tony Summers 1924 2013 Newport
1166 Eric Barnes 1924 2000 Cardiff
1167 David Bowen 1924 2011 Q697126
1168 Leo Callaghan 1924 1987 Q752762
1169 Billy Rees 1924 1996 Q3406145
1170 Peter George 1924 1966 País de Galas
1171 Vincent Cronin 1924 2011 Q1529978
1172 John Stone 1924 2007 Cardiff
1173 Peter Halliday 1924 2012 Q3399883
1174 Donald Davies 1924 2000 Q302872
1175 Harold Williams 1924 2014 Q1858117
1176 Edward Youde 1924 1986 Q427792
1177 John Treasure 1924 2004 Q573757
1178 Jon Manchip White 1924 2013 Cardiff
1179 Albert Stitfall 1924 1998 Cardiff
1180 Reg Blakemore 1924 2006 Newport
1181 Trevor Lloyd 1924 2015 Q7675879
1182 Brian Flowers, Baron Flowers 1924 2010 Swansea
1183 George Noakes 1924 2008 Q217829
1184 John Lasarus Williams 1924 2004 Q3404757
1185 Islwyn Ffowc Elis 1924 2004 Q496368
1186 Timothy Evans 1924 1950 Q752762
1187 Jennie Eirian Davies 1925 1982 Q3272480
1188 John Bury 1925 2000 Q213154
1189 Emlyn Hooson, Baron Hooson 1925 2012 Q1186888
1190 William Williams 1925 2007 Q2272537
1191 Michael Halliday 1925 Q168159
1192 Dennis Lewis 1925 1996 Q7837902
1193 Roy Clarke 1925 2006 Newport
1194 David Gwilym Morris Roberts 1925 Q1024935
1195 Rosie Harris 1925 Cardiff
1196 Douglas Vaughan 1925 1977 Q496368
1197 Stan Stennett 1925 2013 Q2567716
1198 Jim Cole 1925 1997 Q496368
1199 Laura Ashley 1925 1985 Q752762
1200 Gwyn Alfred Williams 1925 1995 Q5302695
1201 Tecwyn Roberts 1925 1988 Q3404314
1202 Richard Burton 1925 1984 Q3072939
1203 Alun Owen 1925 1994 País de Galas
1204 John Maddox 1925 2009 Q7163093
1205 Ron Stitfall 1925 2008 Cardiff
1206 Peggy Cummins 1925 Q1813948
1207 Noel Kinsey 1925 Q302872
1208 John Kendall-Carpenter 1926 1990 Cardiff
1209 Richard Davies 1926 2015 Q5302695
1210 Danny Canning 1926 2014 Q7164562
1211 Jean McFarlane, Baroness McFarlane of Llandaff 1926 2012 Cardiff
1212 George Parsons 1926 2009 Q3401149
1213 Clive Jenkins 1926 1999 Q1072019
1214 John Robins 1926 2007 Cardiff
1215 Billy Foulkes 1926 1979 Q752762
1216 Ernie Bryan 1926 2008 Q2398901
1217 Gareth Alban Davies 1926 2009 Q3399891
1218 Robert Thomas 1926 1999 Q5197252
1219 Elfed Evans 1926 1988 Q3401144
1220 Catherine Glyn Davies 1926 2007 Q7836589
1221 Ruth Ellis 1926 1955 Q2020203
1222 Gordon Pembery 1926 2013 Cardiff
1223 Glyn Houston 1926 Q1537181
1224 Margaret John 1926 2011 Swansea
1225 Geoffrey Howe 1926 2015 Q1072019
1226 Johnny Williams 1926 2007 Q672545
1227 Clifford Williams 1926 2005 Cardiff
1228 Idwal Robling 1927 2011 Q8054077
1229 Wyn Lodwick 1927 Q990125
1230 Geoffrey Eglinton 1927 2016 Cardiff
1231 William Williams 1927 2011 Q1537181
1232 Ron Howells 1927 2011 Q7227990
1233 Ken Thomas 1927 2008 Q427792
1234 John Rees 1927 1994 País de Galas
1235 Ernest Zobole 1927 1999 Q8059804
1236 Bernard Fox 1927 País de Galas
1237 Ken Rowlands 1927 Q2051921
1238 Frank Jackett 1927 2010 Q8059797
1239 Roley Williams 1927 1999 Swansea
1240 Jocelyn Hay 1927 2014 Swansea
1241 Alan Petherbridge 1927 Swansea
1242 Rachel Roberts 1927 1980 Q217840
1243 Brian McGuinness 1927 Q496368
1244 Jane Arden 1927 1982 Q1021164
1245 Jimmy Sangster 1927 2011 País de Galas
1246 Helen Watts 1927 2009 Q991055
1247 Philip Wood 1928 2008 Cardiff
1248 Alun Morgan 1928 Q1024900
1249 Billy Reed 1928 2003 Q1859627
1250 Sam Edwards 1928 2015 Swansea
1251 Stanley Baker 1928 1976 País de Galas
1252 Howell Evans 1928 2014 Q2243637
1253 Reg Evans 1928 2009 País de Galas
1254 Albert Gubay 1928 2016 Q2020203
1255 Jack Evans 1928 1996 Garnant
1256 R. Geraint Gruffydd 1928 2015 Q3398810
1257 Ray Powell 1928 2001 Q302872
1258 Ron Hewitt 1928 2001 Q1428848
1259 Greville Janner 1928 2015 Cardiff
1260 Harry Judge 1928 Cardiff
1261 Cliff Birch 1928 1990 Newport
1262 Emrys James 1928 1989 Q675460
1263 Keith Jones 1928 2007 Q6964399
1264 Bill Harris 1928 1989 Swansea
1265 Ray Daniel 1928 1997 Swansea
1266 Moc Morgan 1928 2015 Q3401544
1267 John Disley 1928 2016 Gwynedd
1268 Ronald Lewis 1928 1982 Q1072019
1269 Gareth Walters 1928 2012 Swansea
1270 Gary Owen 1929 1995 Q7852544
1271 Mervyn Burtch 1929 2015 País de Galas
Q1774850
1272 Clem Thomas 1929 1996 Cardiff
1273 Wyn Morris 1929 2010 Trellech
1274 Herbert Wilson 1929 2008 País de Galas
1275 Malcolm Vaughan 1929 2010 Q3404663
1276 Sybil Christopher 1929 2013 Q7860286
1277 Albert Mays 1929 1973 Q8054077
1278 Reg Davies 1929 2009 Q5199742
1279 Jack Edwards 1929 Q1814569
1280 Alun Hoddinott 1929 2008 País de Galas
1281 Bill James 1929 Cardiff
1282 Victor Spinetti 1929 2012 Q5197175
1283 Tony Rowley 1929 2006 Porthcawl
1284 Ivor Allchurch 1929 1997 Swansea
1285 Roy Bish 1929 2006 Q1072019
1286 Colin Jeavons 1929 Newport
1287 Carwyn James 1929 1983 Q217840
1288 Urien Wiliam 1929 2006 Barry
1289 Jack Kelsey 1929 1992 Swansea
1290 Ron Powell 1929 1992 Q2254730
1291 Owain Owain 1929 1993 Q1025821
1292 Tecwyn Jones 1930 2008 Q3050619
1293 Leighton Durham Reynolds 1930 1999 Q4666797
1294 Cliff Morgan 1930 2013 Q817960
1295 Tony Nelson 1930 Cardiff
1296 June Knox-Mawer 1930 2006 Q496368
1297 Ken Jones 1930 2015 País de Galas
1298 Michael David 1930 Cardiff
1299 George Thomas 1930 Cardiff
1300 Ron Hughes 1930 Q1191195
1301 Stuart Williams 1930 2013 Q496368
1302 Terry Nation 1930 1997 Cardiff
1303 Derrick Sullivan 1930 1983 Newport
1304 Trevor Brewer 1930 Newport
1305 Howard Radford 1930 Q3404663
1306 John Morgan 1930 2004 Q319369
1307 Alan Williams 1930 2014 Q909119
1308 Nicholas Hunt 1930 2013 Q2398901
1309 Douglas Chamberlain 1931 Cardiff
1310 Harry Griffiths 1931 1978 Swansea
1311 Gwilym Prichard 1931 2015 Q1866857
1312 Leslie Thomas 1931 2014 Newport
1313 Bernard Knight 1931 Cardiff
1314 Gerry Humphreys 1931 2006 Q1024885
1315 Bryn Jones 1931 1990 Swansea
1316 James Cellan Jones 1931 Swansea
1317 Illtyd Harrington 1931 2015 Q5302695
1318 Jack Capper 1931 2009 Q496368
1319 Dean Kelley 1931 1996 Monmouth
1320 John Frowen 1931 2011 Q7837990
1321 Dudley Price 1931 Swansea
1322 John Charles 1931 2004 Swansea
1323 John Houghton 1931 Q5319397
1324 Vic Crowe 1932 2009 Q3404663
1325 Molly Parkin 1932 Q7228399
1326 John T. Lewis 1932 2004 Swansea
1327 John Savage 1932 2003 Newport
1328 Glyn Davies 1932 2013 Swansea
1329 Dilys Breese 1932 2007 Q609161
1330 Mary Wynne Warner 1932 1998 Q835835
1331 Derek Tapscott 1932 2008 Barry
1332 Maureen Guy 1932 2015 Q3381195
1333 Colin Webster 1932 2001 Cardiff
1334 Trefor Jenkins 1932 Q6820697
1335 Gwilym Jenkins 1932 1982 Q3401198
1336 Brian Savegar 1932 2007 Q609161
1337 Colin Gale 1932 2008 Q1024900
1338 Bill Meilen 1932 2006 Cardiff
1339 Ron Davies 1932 2007 Q752762
1340 Terry Medwin 1932 Swansea
1341 Ronald Burge 1932 Cardiff
1342 Ray Reardon 1932 Q1529978
1343 Peter Thomas 1932 Q478218
1344 Alvan Williams 1932 2003 Q1992389
1345 John Meurig Thomas 1932 Q7852544
1346 Crispin Nash-Williams 1932 2001 Cardiff
1347 Phil Woosnam 1932 2013 Montgomeryshire
Q635169
1348 Bob Shaw 1932 Q1401784
1349 David Mainwaring 1933 1993 Q7837902
1350 Geoffrey Lloyd 1933 Swansea
1351 Stuart Burrows 1933 Q5119940
1352 Michael Heseltine 1933 Swansea
1353 Ernie Walley 1933 Q428829
1354 Brian Nicholas 1933 Q319369
1355 Anthony Llewellyn 1933 2013 Cardiff
1356 Keith Baxter 1933 Newport
1357 Siân Phillips 1933 Q5623368
1358 Nick Whitehead 1933 2002 Q496368
1359 Norman Solomon 1933 Cardiff
1360 Aled Williams 1933 2005 Q3050619
1361 Michael Baxandall 1933 2008 Cardiff
1362 Len Allchurch 1933 1997 Swansea
1363 Gordon Richards 1933 1993 Q616452
1364 Harry Harris 1933 2004 Q6732359
1365 Alan Harrington 1933 Q427792
1366 Brian Blears 1933 2005 Q1813948
1367 Brian Griffiths 1933 Q7165398
1368 John King 1933 1982 Q3401144
1369 Brian Bedford 1933 Q3401144
1370 Owen Edwards 1933 2010 Q213154
1371 Taffy Williams 1934 1996 País de Galas
1372 Aled Owen 1934 Q4981044
1373 Graham Vearncombe 1934 1992 Cardiff
1374 Delme Bryn-Jones 1934 2001 Brynamman
1375 Dic Jones 1934 2009 Q13131979
1376 Jeffery Rowthorn 1934 Newport
1377 Dick Richardson 1934 1999 Newport
1378 Philip Madoc 1934 2012 Q752762
1379 Dai Ward 1934 1996 Barry
1380 Len Weare 1934 2012 Newport
1381 Cyril Lea 1934 Q496368
1382 Ron Jones 1934 Q319369
1383 Clive W. J. Granger 1934 2009 Swansea
1384 R. Gerallt Jones 1934 1999 Q1974260
1385 George Warburton 1934 Q496368
1386 John Uzzell Edwards 1934 2014 Q5262556
1387 Dudley Peake 1934 2012 Swansea
1388 Mel Hopkins 1934 2010 Q8059804
1389 Dewi Zephaniah Phillips 1934 2006 Swansea
1390 Colin Baker 1934 Cardiff
1391 Robert Alwyn Hughes 1935 Q5302695
1392 Dennis John 1935 2013 Swansea
1393 Cliff Jones 1935 Swansea
1394 Paul Flynn 1935 Cardiff
1395 Gwyn Evans 1935 2000 Q3399891
1396 Gwyn Jones 1935 Q3398294
1397 Wendell Morgan 1935 Q2741540
1398 Fred Hole 1935 2011 Cardiff
1399 Mel Charles 1935 Swansea
1400 John Ffowcs Williams 1935 País de Galas
1401 Brayley Reynolds 1935 Q880986
1402 George Evans 1935 2000 Q7321505
1403 Ken Leek 1935 2007 Q3399762
1404 Ivor Davies 1935 Q3404051
1405 Lyn James 1935 País de Galas
1406 Ken Jones 1936 2013 Q319369
1407 Mike Davies 1936 2015 Swansea
1408 Philip Jones Griffiths 1936 2008 Q1807193
1409 John Rowland 1936 2002 Newport
1410 Vic Rouse 1936 Swansea
1411 Ken Roberts 1936 Q3399883
1412 George Baker 1936 Q2051921
1413 Geraint Stanley Jones 1936 2015 Q1024900
1414 Ray Smith 1936 1991 Q7836589
1415 Elizabeth Rees-Williams 1936 Cardiff
1416 John Golightly 1936 Q7315716
1417 Jennifer Daniel 1936 Q1021164
1418 Hafina Clwyd 1936 2011 Q2599085
1419 Billy Davies 1936 Barry
1420 Alan Fox 1936 Q3050619
1421 Harvey Jones 1936 Q496368
1422 Brian Plummer 1936 2003 Q6497774
1423 Andrew Davies 1936 Rhiwbina
1424 Cliff Sear 1936 2000 Q7321505
1425 Clinton Greyn 1936 Swansea
1426 John Gray 1936 2003 Q2253279
1427 Gwyneth Jones 1936 Q1021164
1428 John Price 1936 Q213154
1429 Graham Williams 1936 Q496368
1430 Prys Morgan 1937 Cardiff
1431 Clive Graham 1937 2007 Swansea
1432 Ray Henwood 1937 Swansea
1433 Shirley Bassey 1937 Tiger Bay
1434 Trevor Edwards 1937 Q1859627
1435 Granville Smith 1937 Q7164562
1436 Bryan Orritt 1937 2014 Q428829
1437 Roy Vernon 1937 1993 Fflint
1438 Gareth Gwenlan 1937 Q904472
1439 John Williams 1937 Q496368
1440 Gillian Clarke 1937 Cardiff
1441 Brian Hughes 1937 Swansea
1442 Jimmy Singer 1937 2010 Q5057266
1443 Ken Barton 1937 1982 Q428829
1444 Richard Marquand 1937 1987 Q3397990
1445 Graham Reynolds 1937 2008 Newport
1446 Gary Hocking 1937 1962 Q1009261
1447 Mel Nurse 1937 Swansea
1448 Beryl Williams 1937 2004 Q1235510
1449 Anthony Hopkins 1937 Q1072019
1450 Barry Hughes 1937 País de Galas
1451 John Davies 1938 2015 Q302872
1452 Fred Jones 1938 2013 Q748065
1453 Dave Hollins 1938 Q234178
1454 Michael Raven 1938 2008 Cardiff
1455 Peter Temple-Morris, Baron Temple-Morris 1938 Cardiff
1456 Deddie Davies 1938 Q6497774
1457 Cynog Dafis 1938 Treboeth
1458 David Williams 1938 Q2741540
1459 Andrew Vicari 1938 Q1072019
1460 Anthony Sweeting 1938 2008 Newport
1461 John Prescott 1938 Q1813948
1462 Gwynne Howell 1938 Q2741540
1463 Meic Stephens 1938 Q478218
1464 Rees Davies 1938 2005 Q6661145
1465 Dewi Bebb 1938 1996 Q234178
1466 Denzil Davies 1938 Q835835
1467 Brian Davies 1938 Q1859627
1468 Brian Purcell 1938 1969 Swansea
1469 Richard Meade 1938 2015 Cas-gwent
País de Galas
1470 Phil Williams 1939 2003 Q1529978
1471 Beti George 1939 Q15987290
1472 Kenny Morgans 1939 2012 Swansea
1473 Howard Winstone 1939 2000 Q752762
1474 Laurie Sheffield 1939 Swansea
1475 Donald Anderson 1939 Swansea
1476 Spencer Davis 1939 Swansea
1477 Frank Rankmore 1939 Cardiff
1478 Peter Gill 1939 Cardiff
1479 Steve Gammon 1939 Swansea
1480 Rhodri Morgan 1939 Cardiff
1481 Neil Sloane 1939 Q1992389
1482 Malcolm Edwards 1939 Q496368
1483 Meg Wynn Owen 1939 País de Galas
1484 Andrew Grieve 1939 Cardiff
1485 Elizabeth Fritsch 1940 País de Galas
1486 Watkin Williams-Wynn 1940 País de Galas
1487 Brian David Josephson 1940 Cardiff
1488 Allan Jones 1940 1993 Q1428848
1489 Tim Wylton 1940 Q3404531
1490 Garel Rhys 1940 Swansea
1491 David Broome 1940 Cardiff
1492 Maureen Evans 1940 Cardiff
1493 Brian Godfrey 1940 2010 Q1428848
1494 Tom Jones 1940 Q1024900
1495 Mike Hughes 1940 Q2741834
1496 Herbie Williams 1940 Swansea
1497 Eric Griffiths 1940 2005 Q1186888
1498 Les Jones 1940 Q496368
1499 William Simons 1940 Q1952591
1500 Alan Halsall 1940 Q2655856
1501 John Bird 1940 Cardiff
1502 Michael Jones 1940 Q496368
1503 Tony Adams 1940 Q168159
1504 David Lewis 1940 Cardiff
1505 Elmer Rees 1941 Q6661267
1506 Janet Price 1941 Q1021164
1507 Jeremy Dunning-Davies 1941 Barry
1508 Jasmine Cresswell 1941 País de Galas
1509 Barry Flanagan 1941 2009 Q1813948
1510 Leslie Dilley 1941 Q1859627
1511 Alan Wood 1941 Newport
1512 Billy Mainwaring 1941 Q1072019
1513 Tecwyn Jones 1941 Q1770481
1514 Richard Page 1941 Q1529978
1515 Charlie Faulkner 1941 Newport
1516 Graham Moore 1941 2016 Q3401108
1517 Gareth Salisbury 1941 Q428829
1518 Martin Hinds 1941 1988 Q427792
1519 Margaret Price 1941 2011 Q880986
1520 Len Hill 1941 2007 Q1009261
1521 Grace Coddington 1941 Q168159
1522 Stuart Watkins 1941 Newport
1523 Geoffrey Thomas 1941 Q2243637
1524 Michael Howard 1941 Q2741540
1525 Alan Durban 1941 Q697126
1526 Arfon Griffiths 1941 Q496368
1527 Ollie Burton 1941 Cas-gwent
1528 Barrie Jones 1941 Swansea
1529 Neil Aspinall 1941 2008 Q1813948
1530 Michael Johnson 1941 1991 Swansea
1531 Nerys Hughes 1941 Q2020203
1532 Mike England 1941 Q3050619
1533 Colin McCormack 1941 2004 Q427792
1534 Glyn James 1941 Q1002793
1535 Alan David 1941 Q752762
1536 Derek Williams 1942 2007 Q1139893
1537 Alex Kersey-Brown 1942 2015 País de Galas
1538 Roy Noble 1942 Brynamman
1539 Robert David Anderson 1942 Cardiff
1540 Geoffrey James 1942 Q548248
1541 Terry Jones 1942 Q527467
1542 Colin Green 1942 Q4980803
1543 John Hughes 1942 Q1813948
1544 Howard Stringer 1942 Cardiff
1545 Trevor Roberts 1942 1972 Q428829
1546 Dave Williams 1942 2015 Newport
1547 John Cale 1942 Garnant
1548 John Mantle 1942 Cardiff
1549 Meic Stevens 1942 Q1022259
1550 Wyn Davies 1942 Q428829
1551 Neil Kinnock 1942 Q1529978
1552 Peter Greenaway 1942 Newport
1553 Geoff Evans 1942 Q990125
1554 John Watson 1942 Q1770481
1555 Ron Davies 1942 2013 Q3050619
1556 Bruce George 1942 País de Galas
1557 Doug Mountjoy 1942 Q870815
1558 Elfed Morris 1942 2013 Q527467
1559 Gillian Gill 1942 Cardiff
1560 Huw Ceredig 1942 2011 Brynamman
1561 Gil Reece 1942 2003 Cardiff
1562 Hywel Gwynfryn 1942 Q168159
1563 Roger Cecil 1942 2015 Q2272537
1564 Graham Rathbone 1942 2012 Newport
1565 Michael Elwyn 1942 Q1024900
1566 Terry Hennessey 1942 Q6661943
1567 Jim Ryan 1942 Q1813948
1568 Peter Sanders 1942 Newport
1569 Ron Roberts 1942 Q496368
1570 Barrie Hole 1942 Swansea
1571 Brian Jenkins 1942 Q1024900
1572 Jean Thomas 1942 Treboeth
1573 Nicholas Jones 1942 Q609161
1574 Nerys Ann Johnson 1942 2001 Q527467
1575 David Crighton 1942 2000 Q996492
1576 Craig Thomas 1942 2011 Cardiff
1577 John James 1943 Q728477
1578 Osi Rhys Osmond 1943 2015 Q7975053
1579 Mick McLaughlin 1943 2015 Newport
1580 Redvern Edmunds 1943 Newport
1581 Rosemarie Frankland 1943 2000 Q496368
1582 Carole Seymour-Jones 1943 2015 Q7830339
1583 Keith Pring 1943 Newport
1584 Clive Sullivan 1943 1985 Cardiff
1585 Tommy Nutter 1943 1992 Q672545
1586 Leon Pownall 1943 2006 Q496368
1587 Gwyn Prosser 1943 Swansea
1588 David Barry 1943 Q234178
1589 Derek Draper 1943 Swansea
1590 Tony Millington 1943 2015 Q2398901
1591 Terry Matthews 1943 Newport
1592 Iain Sinclair 1943 Cardiff
1593 Roy Evans 1943 1969 Swansea
1594 Robert East 1943 Porthcawl
1595 Kenny Simpkins 1943 Q496368
1596 Joan Ruddock 1943 Q1021164
1597 Alan Woods 1944 Swansea
1598 Peter Rodrigues 1944 Cardiff
1599 Karl Jenkins 1944 Swansea
1600 Billy Raybould 1944 Cardiff
1601 Timothy Dalton 1944 Q527467
1602 Steve Jones 1944 Q213154
1603 Mary Balogh 1944 Swansea
1604 Ronnie Rees 1944 País de Galas
1605 Hywel Bennett 1944 Garnant
1606 Dave Edmunds 1944 Cardiff
1607 John Ogwen 1944 Q1883524
1608 John Rhys-Davies 1944 Rhydaman
1609 Roger Rees 1944 2015 Q213154
1610 David Christopher Kelly 1944 2003 Q1859627
1611 Dilwyn John 1944 Q1537181
1612 Betty Williams 1944 Q234178
1613 Peter Biziou 1944 País de Galas
1614 John Cooper 1944 Q991055
1615 Tony Atkinson 1944 Q1009261
1616 Ian Jenkins 1944 2009 Cardiff
1617 Huw Jenkins 1944 2013 Swansea
1618 Julie Morgan 1944 Cardiff
1619 Dari Taylor 1944 Q1859627
1620 Deke Leonard 1944 Q990125
1621 Meirion Pennar 1944 2010 Cardiff
1622 Tyrone O'Sullivan 1945 País de Galas
1623 Lyn Evans 1945 Q319369
1624 Jeffrey Weeks 1945 Q1859627
1625 Jennifer Sullivan 1945 Cardiff
1626 Mike Young 1945 Barry
1627 Barry John 1945 Q1033068
1628 Alan Doss 1945 Cardiff
1629 Gareth Thomas 1945 2016 País de Galas
1630 Glyn Mathias 1945 Q904472
1631 Tom Walley 1945 Q428829
1632 Bernie Lewis 1945 Q752762
1633 Gary Sprake 1945 Swansea
1634 Martyn Lewis 1945 Swansea
1635 Vernon Pugh 1945 2003 Rhydaman
1636 Brian Lewis 1945 Q2243637
1637 Howard Marks 1945 2016 Q6389163
1638 Clive Merrison 1945 Q558878
1639 Alan Jones 1945 Swansea
1640 Graham Coldrick 1945 Newport
1641 Mike Walker 1945 Q527467
1642 Roger Glover 1945 Q904472
1643 Evin Crowley 1945 Q234178
1644 John Metcalf 1946 Swansea
1645 Tony Curtis 1946 Q835835
1646 Terry Cobner 1946 Q804282
1647 Gerry Humphreys 1946 Q996492
1648 Gerry Humphreys 1946 Q996492
1649 Ray Mielczarek 1946 2013 Q428829
1650 Mike Roberts 1946 Q548248
1651 Della Jones 1946 Q16248422
1652 Androw Bennett 1946 Q835835
1653 Steve Upton 1946 Q496368
1654 John Bach 1946 Cardiff
1655 Ian Morris 1946 Q2243637
1656 Ben Johnson 1946 Q996492
1657 Howard King 1946 Q752762
1658 John Roberts 1946 2016 Q3404663
1659 Richie Morgan 1946 Cardiff
1660 Dafydd Elis-Thomas 1946 Q835835
1661 Philip Sayer 1946 1989 Swansea
1662 Chris Slade 1946 Q1024900
1663 Mervyn Davies 1946 2012 Swansea
1664 Kevin Lyons 1946 Cardiff
1665 Wynne Melville Jones 1947 Q2487253
1666 David Edwards 1947 Barry
1667 Rosie Thomas 1947 Q1186888
1668 Nick Evans 1947 Newport
1669 Dai Lawrence 1947 2009 Swansea
1670 Dick Krzywicki 1947 Q3402867
1671 Malcolm Page 1947 Q6423716
1672 John Weathers 1947 Q835835
1673 Martyn Jones 1947 Q496368
1674 Peter Finch 1947 Cardiff
1675 Blue Weaver 1947 Cardiff
1676 Burke Shelley 1947 País de Galas
1677 Pete Ham 1947 1975 Swansea
1678 Gerald Battrick 1947 1999 Q6497774
1679 Jonathan Pryce 1947 Q3050619
1680 Mickey Evans 1947 Q2741834
1681 Gareth Edwards 1947 Q748078
1682 John Hughes 1947 País de Galas
1683 Gomer Edwin Evans 1947 Cardiff
1684 Terry Griffiths 1947 Q990125
1685 Steve Derrett 1947 Cardiff
1686 Dennis Hawkins 1947 Swansea
1687 Val Feld 1947 2001 Q234178
1688 Carl Slee 1947 Swansea
1689 Don Touhig 1947 Q3304459
1690 Pat Murphy 1947 Q752762
1691 Alan Llwyd 1948 Q1235510
1692 Anthony O'Donnell 1948 País de Galas
1693 Catrin Collier 1948 Q1024900
1694 Terry Williams 1948 Swansea
1695 Roger Williams 1948 Q2536016
1696 Bobby Windsor 1948 Newport
1697 Bryn Jones 1948 Q1024885
1698 John Lloyd 1948 1999 Q650682
1699 Geoff Thomas 1948 2013 Swansea
1700 Karl Johnson 1948 País de Galas
1701 Shakin' Stevens 1948 Cardiff
1702 Dai Davies 1948 Rhydaman
1703 John Emanuel 1948 Q7837902
1704 Jim Burns 1948 Cardiff
1705 Laurence Eaves 1948 Q7165282
1706 Keith Jarrett 1948 Newport
1707 Robert Walter 1948 Swansea
1708 Ffred Ffransis 1948 Q527467
1709 Rick Brookes 1948 Q234178
1710 Merryl Wyn Davies 1948 Q752762
1711 Andy Fairweather-Low 1948 Cardiff
1712 William Powell 1948 Q2536016
1713 Lindy Hemming 1948 País de Galas
1714 Phil Basey 1948 Cardiff
1715 Cyril Davies 1948 Swansea
1716 Gareth Armstrong 1948 Q1529978
1717 Lynette Davies 1948 1993 Q1537181
1718 Wayne Jones 1948 Q302872
1719 Phil Bennett 1948 Q990125
1720 Clive Williams 1948 Porthcawl
1721 Tony Bourge 1948 Cardiff
1722 Dave Gwyther 1948 Swansea
1723 Allan Martin 1948 Q1072019
1724 Warren Feeney, Sr. 1949 Swansea
1725 Eirlys Britton 1949 Cardiff
1726 Chard Hayward 1949 País de Galas
1727 Stephen Maybery 1949 Porthcawl
1728 John Collins 1949 Q4879473
1729 David Sullivan 1949 Cardiff
1730 Martin Daunton 1949 Barry
1731 Ray Phillips 1949 Cardiff
1732 J.P.R. Williams 1949 Q6497774
1733 Mike Gibbins 1949 2005 Swansea
1734 John Toshack 1949 Cardiff
1735 Micky Bloor 1949 Q496368
1736 Martyn Sprague 1949 Q1814569
1737 Bernard Purdie 1949 Q496368
1738 Dafydd Ifans 1949 Q213154
1739 Jeff Thomas 1949 Newport
1740 Derek Quinnell 1949 Q990125
1741 Ieuan Wyn Jones 1949 Q1186888
1742 Ken Follett 1949 Cardiff
1743 Wynford Dore 1949 Q7821209
1744 Tom Pryce 1949 1977 Q1013633
1745 Andy Scott 1949 Q496368
1746 Gareth Davies 1949 Q234178
1747 Richard Deacon 1949 Q234178
1748 Peter Price 1949 Q496368
1749 Martin Amis 1949 Swansea
1750 Sharon Morgan 1949 Q6661270
1751 Roy Mathias 1949 Q990125
1752 Alan Smith 1949 Newport
1753 Alun Ffred Jones 1949 Brynamman
1754 Frankie Prince 1949 Q427792
1755 Nicky Stevens 1949 País de Galas
1756 Geraint Jarman 1950 Q1186888
1757 Robert Pugh 1950 Q5119940
1758 Ann Cotton 1950 Cardiff
1759 Paul Brown 1950 1997 País de Galas
1760 John Greaves 1950 Q1813948
1761 Michael Hollingsworth 1950 Swansea
1762 Dai Havard 1950 Q752762
1763 Phil Roberts 1950 Cardiff
1764 Alan Beer 1950 Swansea
1765 Terry Yorath 1950 Cardiff
1766 Myron Wyn Evans 1950 Swansea
1767 Jonathan Evans 1950 Q1529978
1768 Rowan Williams 1950 Swansea
1769 Rod de'Ath 1950 2014 Q3405190
1770 Ben Roberts 1950 Q234178
1771 Ray Elliott 1950 2006 Q8059804
1772 Martyn Woodroffe 1950 Cardiff
1773 Michael Richards 1950 Newport
1774 Clayton Thomas 1950 Q13126340
1775 Terry Hubbard 1950 Q1021164
1776 Christopher Monger 1950 Q1401784
1777 John Parsons 1950 Cardiff
1778 Eirug Wyn 1950 2004 Llanbrynmair
1779 Nigel Edwards 1950 Q496368
1780 Margaret Tisdale 1951 2015 Q1024911
1781 Eirian Llwyd 1951 2014 Q13130874
1782 Philip Caveney 1951 Q1813948
1783 Richard Parry-Jones 1951 Q234178
1784 Peter O'Sullivan 1951 Q527467
1785 John Smith 1951 Q427792
1786 Wyndham Evans 1951 Q990125
1787 Bonnie Tyler 1951 Swansea
1788 Geoff Wheel 1951 Swansea
1789 Steve Fenwick 1951 Q909119
1790 Eddie Woods 1951 Q3399891
1791 Berwyn Price 1951 Q1529978
1792 Ray Gravell 1951 2007 Q3395358
1793 Elfyn Llwyd 1951 Q203387
1794 Julian Lewis 1951 Swansea
1795 Paul Chapman 1951 Cardiff
1796 Grenville Millington 1951 Q2183255
1797 Tony Villars 1952 Q1021164
1798 Michael Jones 1952 Q1024911
1799 Simon Cox 1952 Cardiff
1800 Wyn Davies 1952 Q3401198
1801 David Richards 1952 País de Galas
1802 Jed Williams 1952 2003 Cardiff
1803 Helen Morgan 1952 Barry
1804 Steve Aizlewood 1952 2013 Newport
1805 Paul Davies 1952 Q3050619
1806 Gareth Evans 1952 Newport
1807 Stuart Lane 1952 Q1529978
1808 David Emanuel 1952 Q6497774
1809 Dafydd Bullock 1953 Q1638504
1810 Aled Islwyn 1953 Q1072019
1811 David Crouch 1953 Cardiff
1812 Mike Jenkins 1953 Q213154
1813 Peter Fraser 1953 Cardiff
1814 Derek Showers 1953 Q752762
1815 Jeff Parton 1953 Swansea
1816 David Langford 1953 Newport
1817 Rhodri Glyn Thomas 1953 Q496368
1818 Gareth Williams 1953 2001 Cardiff
1819 Hywel Williams 1953 Q1025821
1820 Keith Allen 1953 Q2741540
1821 Nigel Rees 1953 Q6497774
1822 Nick Deacy 1953 Cardiff
1823 Dave Evans 1953 Q835835
1824 Gillian Elisa 1953 Q835835
1825 Nigel Boulton 1953 Cardiff
1826 Julia Watson 1953 Q2243637
1827 Steve Williams 1953 País de Galas
1828 Keith Burnett 1953 Llwynypia
1829 Phil Dwyer 1953 Cardiff
1830 Ann Jones 1953 Q2020203
1831 Griff Rhys Jones 1953 Cardiff
1832 Jeff Johnson 1953 Cardiff
1833 Ceri Sherlock 1954 Q990125
Reialme Unit
1834 John Sparkes 1954 Swansea
1835 Brian Caswell 1954 Fflint
1836 Robin Davies 1954 2010 Q2272941
1837 Gary Emmanuel 1954 Swansea
1838 Trish Law 1954 Q6964399
1839 Clive Griffiths 1954 Swansea
1840 Alan Curtis 1954 Q7165282
1841 Jon Owen Jones 1954 Q2051921
1842 Peter Aitken 1954 Q427792
1843 Bryn Fôn 1954 Q3399289
1844 Michael Moritz 1954 Cardiff
1845 Adam Phillips 1954 Cardiff
1846 Helen Lederer 1954 Q835835
1847 Gareth Thomas 1954 Q3399272
1848 Eleri Mills 1955 Q6661409
1849 Christopher Meredith 1955 Q1529978
1850 Martyn Jones 1955 Q319369
1851 Janice Gregory 1955 Q302872
1852 Clive Griffiths 1955 Q1024900
1853 Ian Edwards 1955 Q7369807
1854 Joey Jones 1955 Q996492
1855 David Williams 1955 Cardiff
1856 Chalkie Davies 1955 Cardiff
1857 Peter Sayer 1955 Cardiff
1858 Gordon Davies 1955 Q752762
1859 Steve Jones 1955 Q1529978
1860 Brian Attley 1955 Cardiff
1861 Eirian Williams 1955 Q835835
1862 Celia Barlow 1955 Cardiff
1863 Gareth Davies 1955 Q835835
1864 Brian Flynn 1955 Q1072019
1865 John Lewis 1955 Q1529978
1866 Phil Bater 1955 Cardiff
1867 Amanda Levete 1955 Q6497774
1868 Jon Moore 1955 Cardiff
1869 Mark Thomas 1956 Q3381195
1870 Gary Ley 1956 Swansea
1871 Johnny Owen 1956 1980 Q752762
1872 Steve Emery 1956 Q791811
1873 Sean Mathias 1956 Swansea
1874 Keith Pontin 1956 Q3404556
1875 Mike Hedges 1956 Swansea
1876 Venissa Head 1956 Q752762
1877 Byron Stevenson 1956 2007 Q990125
1878 David Giles 1956 Cardiff
1879 John Griffiths 1956 Newport
1880 Catherine Fisher 1957 Newport
1881 Charlotte Voake 1957 País de Galas
1882 Terry Holmes 1957 Cardiff
1883 Robbie James 1957 1998 Swansea
1884 Sandra Gidley 1957 Q7369807
1885 J. D. Davies 1957 Q990125
1886 Donato Nardiello 1957 Q779813
1887 Geraint Wyn Davies 1957 Swansea
1888 John Sloman 1957 Cardiff
1889 Eddie Butler 1957 Newport
1890 Anne Main 1957 Cardiff
1891 Wayne David 1957 Q6497774
1892 Roger Hackney 1957 Swansea
1893 David Morris 1957 Swansea
1894 Dawn French 1957 Q257446
1895 Mike Dowler 1957 Q722585
1896 Pino Palladino 1957 Cardiff
1897 Nigel Evans 1957 Swansea
1898 Glyn Jones 1958 Newport
1899 Caryl Parry Jones 1958 Q5446245
1900 Ross Lovegrove 1958 Cardiff
1901 Cerith Wyn Evans 1958 Q990125
1902 Lucy Vincent 1958 País de Galas
1903 Gary Jones 1958 Swansea
1904 Tony Pulis 1958 Newport
1905 Tony Norman 1958 Mancot
1906 Aneirin Hughes 1958 Q213154
1907 Paul Whitehouse 1958 Q7600082
1908 Siân Lloyd 1958 Q2243637
1909 Chris Ruane 1958 Q2020203
1910 Angharad Tomos 1958 Q234178
1911 Ian Howat 1958 Q496368
1912 Ian Walsh 1958 Q16258519
1913 Ian Puleston-Davies 1958 Q1428848
1914 Stuart Urban 1958 Newport
1915 Neville Southall 1958 Q996492
1916 Mark Kendall 1958 2008 Q880986
1917 Anneka Rice 1958 Q2145305
1918 Bryn Merrick 1958 2015 Barry
1919 Howard Pritchard 1958 Cardiff
1920 Terry Boyle 1958 Rhydaman
1921 Nigel Stevenson 1958 Swansea
1922 Karl Elsey 1958 Swansea
1923 Penelope Evans 1959 Q752762
1924 John Neilson 1959 Q6661768
1925 Peter Morgan 1959 Q4971889
1926 Gwyneth Lewis 1959 Cardiff
1927 Alison Statton 1959 Cardiff
1928 John Harvey 1959 Q6964399
1929 Mike Peters 1959 Q1813948
1930 Mark Elliott 1959 Q1859627
1931 Gary Roberts 1959 Q2020203
1932 Robin Williams 1959 Q168159
1933 Paula Yates 1959 2000 Q527467
1934 Mark Titley 1959 Swansea
1935 Eddie Niedzwiecki 1959 Q234178
1936 Jillian Evans 1959 Q8059804
1937 David Pearce 1959 2000 Newport
1938 Brynley Jones 1959 Q548248
1939 Annabel Giles 1959 Q1021164
1940 Nigel Vaughan 1959 Q1009261
1941 Steve Strange 1959 2015 Q3401149
1942 Jocelyn Davies 1959 Q573757
1943 Stephen Garlick 1959 Swansea
1944 Leigh Jones 1959 Q2536016
1945 Albert Owen 1959 Q257446
1946 Vaughan Jones 1959 Q7823763
1947 Jeremy Charles 1959 Swansea
1948 Mark Aizlewood 1959 Newport
1949 Gareth Davies 1959 Cardiff
1950 Kevin Sheedy 1959 Q1003123
1951 Richard Barrett 1959 Swansea
1952 Peter Nicholas 1959 Newport
1953 Martin Thomas 1959 Q3404686
1954 Michael Kerstgens 1960 Q990125
1955 Elaine Morgan 1960 Cardiff
1956 Mick Flynn 1960 Cardiff
1957 Merlin James 1960 Cardiff
1958 Jonathan Myerson 1960 Cardiff
1959 Gerallt Pennant 1960 Q234178
1960 Russell Coughlin 1960 Swansea
1961 David Felgate 1960 Q881062
1962 David Llewellin 1960 Hwlffordd
1963 Peter Lawlor 1960 Q3401198
1964 Paul Brown 1960 País de Galas
1965 Tony Chappel 1960 Swansea
1966 Philip Palmer 1960 Q1072019
1967 Steve Lowndes 1960 Newport
1968 Ricky Evans 1960 Q319672
1969 Ian Hislop 1960 Swansea
1970 Simon Halliday 1960 Hwlffordd
1971 Steve Lovell 1960 Swansea
1972 Richie Gendall 1960 Q496368
1973 Kevin Ratcliffe 1960 Mancot
1974 Sharon Maguire 1960 Q213154
1975 Trezza Azzopardi 1961 Cardiff
1976 Simon Bowman 1961 Cardiff
1977 Seán Burke 1961 Cardiff
1978 Timothy Everest 1961 Hwlffordd
1979 Tarki Micallef 1961 Cardiff
1980 Paul Giles 1961 País de Galas
1981 Linden Jones 1961 Q3402398
1982 Phil Campbell 1961 Q1024900
1983 Owen Teale 1961 Swansea
1984 Daral Pugh 1961 Q5190499
1985 Kathryn Jenkins 1961 2009 Q1537181
1986 Jonathan Legard 1961 Cardiff
1987 Simon Weston 1961 Q909119
1988 Chris Marustik 1961 2015 Swansea
1989 Huw Edwards 1961 Q6497774
1990 Hugh Schofield 1961 Cardiff
1991 Dermot Tynan 1961 Porthcawl
1992 Julia Gillard 1961 Barry
1993 Gary Taylor 1961 País de Galas
1994 Chris Pike 1961 Cardiff
1995 Ian Rush 1961 Q548248
1996 Barry Elsby 1962 País de Galas
1997 Naz Ball 1962 Q1025821
1998 Mark Rowlands 1962 Newport
1999 Joanna Scanlan 1962 Q1013633
2000 Caradog Jones 1962 Q3401544
2001 Melanie Walters 1962 Q1952591
2002 Robert Wade 1962 Q427792
2003 Geraint Williams 1962 Q5197252
2004 Chris Bryant 1962 Cardiff
2005 Mark Hughes 1962 Q1072019
2006 Rhys Wilmot 1962 Newport
2007 Richie Collins 1962 Cardiff
2008 Steven Blackmore 1962 Cardiff
2009 Barry Horne 1962 Q548248
2010 Suzanne Packer 1962 Q609161
2011 Arthur Jones 1962 Q234178
2012 Paul Maddy 1962 Q5197235
2013 Iolo Williams 1962 Q1003123
2014 Peter Wingfield 1962 Cardiff
2015 Andy Holden 1962 Q1428848
2016 Kevin Allen 1962 Swansea
2017 Sara Sugarman 1962 País de Galas
2018 Mark Ring 1962 Cardiff
2019 Jonathan Davies 1962 Q7842265
2020 Dudley Lewis 1962 Swansea
2021 Ian Thomas 1963 Cardiff
2022 Rhodri Jones 1963 Q3398942
2023 Ioan Hefin 1963 Q6947838
2024 Marc Evans 1963 Cardiff
2025 Peredur Lynch 1963 País de Galas
2026 Andy Jones 1963 Q496368
2027 Paul Blackwell 1963 Mancot
2028 Huw Irranca-Davies 1963 Q3401198
2029 Phil Williams 1963 Swansea
2030 Adrian Hadley 1963 Cardiff
2031 Steve Bates 1963 Q752762
2032 Rakesh Aggarwal 1963 Cardiff
2033 Russell T Davies 1963 Swansea
2034 Nigel Walker 1963 Cardiff
2035 Peter Baynham 1963 Cardiff
2036 Ian Lougher 1963 Cardiff
2037 Julian Hodgson 1963 Q548248
2038 Gary Richards 1963 Swansea
2039 Neville Powell 1963 Q1428848
2040 Kevin Rogers 1963 Q752762
2041 Mark Hughes 1963 Q496368
2042 Gary Slaymaker 1963 Q5197224
2043 Paul John James 1963 Cardiff
2044 Charles Dale 1963 Q558878
2045 Neil Patel 1964 Q234178
2046 Mark Lewis Jones 1964 Q616452
2047 Mererid Hopwood 1964 Cardiff
2048 David Martyn Jones 1964 Q1021164
2049 Laura McAllister 1964 Q6497774
2050 Huw Lewis 1964 Q752762
2051 Dewi Morris 1964 Q2536016
2052 Ieuan Evans 1964 Swansea
2053 Jeff Hopkins 1964 Swansea
2054 Antony John Williams 1964 Q548248
2055 Dean Saunders 1964 Swansea
2056 Tony Rees 1964 Q752762
2057 Nigel Redman 1964 Cardiff
2058 Paul Bodin 1964 Cardiff
2059 Lleucu Roberts 1964 Q213154
2060 Rosemary Joshua 1964 Cardiff
2061 Fiona Fox 1964 Mancot
2062 Ray Pulis 1964 Q7194170
2063 Jo Walton 1964 Q319369
2064 Hilary Summers 1965 Newport
2065 Patrick Jones 1965 Q1529978
2066 Hugo Blick 1965 País de Galas
2067 Gary M Dobbs 1965 Q817960
2068 Paul Wheeler 1965 Q909119
2069 Andrew House 1965 País de Galas
2070 Mark Joseph 1965 Q496368
2071 Steve Speirs 1965 Q7844935
2072 Hugh Justin Smith 1965 2007 País de Galas
2073 Sian Owen 1965 2013 Q3402425
2074 Colin Pascoe 1965 Q1072019
2075 Eddy Temple-Morris 1965 Cardiff
2076 Rob Brydon 1965 Q2477613
2077 Andy Dibble 1965 Q990153
2078 Vincent Regan 1965 Swansea
2079 Kevin Ellis 1965 Q6497774
2080 Chris Lilygreen 1965 Newport
2081 Mark Jones 1965 Q1529978
2082 John Hughes 1965 Swansea
2083 David Taylor 1965 País de Galas
2084 Bryn Terfel 1965 Q7131619
2085 Robert Jones 1965 Trebanos
2086 Richard Lynch 1965 País de Galas
2087 Mike Williams 1965 Mancot
2088 Aled Rhys Hughes 1966 Q8054077
2089 Saul David 1966 Monmouth
2090 Alastair Reynolds 1966 Barry
2091 John Devereux 1966 Q697126
2092 Chris Townsend 1966 Q2272537
2093 Mike Walker 1966 País de Galas
2094 Carl Dale 1966 Q527467
2095 Darren Morgan 1966 Newport
2096 Sally Hodge 1966 Cardiff
2097 Guto Harri 1966 Cardiff
2098 Ian Barker 1966 Cardiff
2099 Elin Jones 1966 Q728477
2100 Ruth Jones 1966 Q6497774
2101 Rhys Hughes 1966 Cardiff
2102 Huw Garmon 1966 Q1002817
2103 Darren Rowbotham 1966 Cardiff
2104 Maxine Evans 1966 País de Galas
2105 Matt Rees 1967 Newport
2106 Mel Rees 1967 1993 Cardiff
2107 Steffan Rhodri 1967 Swansea
2108 Colin Jackson 1967 Cardiff
2109 Carwyn Jones 1967 Swansea
2110 Malcolm Allen 1967 Q2173658
2111 Mark Anthony 1967 Cardiff
2112 Paul Jones 1967 Q2316216
2113 Jon Ronson 1967 Cardiff
2114 Richard Webster 1967 Swansea
2115 Rhys Ifans 1968 Hwlffordd
2116 David Young 1967 Q319369
2117 Tim Wright 1967 Q496368
2118 Sean McCarthy 1967 Q6497774
2119 Huw Bunford 1967 Cardiff
2120 Simon Price 1967 Barry
2121 Dorian West 1967 Q496368
2122 Steve O'Shaughnessy 1967 Q496368
2123 Derek Brockway 1967 Barry
2124 Grant Nicholas 1967 Newport
2125 Andy Clement 1967 Cardiff
2126 Kathy Lloyd 1967 Q737888
2127 Dewi Prysor 1967 Q1235510
2128 Wayne Russell 1967 Cardiff
2129 Richey Edwards 1967 2008 Q748065
2130 Abi Morgan 1968 Cardiff
2131 Dean Gratton 1968 Cardiff
2132 Nadia Chambers 1968 País de Galas
2133 Mark Sconce 1968 Q496368
2134 Jon Lee 1968 2002 Newport
2135 Rakie Ayola 1968 Cardiff
2136 Rhodri Williams 1968 Cardiff
2137 Greg Davies 1968 Q548248
2138 Iwan Roberts 1968 Q234178
2139 Llŷr Ifans 1968 Q1013633
2140 Jules Williams 1968 Q609161
2141 Sean Moore 1968 Q1021164
2142 Julian Richards 1968 Newport
2143 Julian Lewis Jones 1968 Q168159
2144 Lawrence Jones 1968 Q1186888
2145 Roger Freestone 1968 Q1009261
2146 Emyr Lewis 1968 Q835835
2147