Miranda Lambert

Miranda Leigh Lambert (Longview, Tèxas, 10 de novembre de 1983) es una cantautora de musica country americana. Se faguèt famosa quand venguèt finalista de la sason 2003 del programa musical de television Nashville Star. E mai s'es coneguda subretot coma solista, es tanben membra del grop feminin Pistol Annies. Dempuèi la debuta de sa carrièra Lambert es estada recompensada als Prèmis Grammy, als Prèmis de l'Acadèmia de Musica Country e als Prèmus de l'Associacion de Musica Country.

Miranda Lambert en abril de 2010

Foguèt maridada de 2011 a 2015 al cantaire de country Blake Shelton.


DiscografiaModificar

  • Miranda Lambert (2001)
  • Kerosene (2005)
  • Crazy Ex-Girlfriend (2007)
  • Revolution (2009)
  • Four the Record (2011)
  • Platinum (2014)