Dobrir lo menú principal


Michael Jackson durant un concèrt en 1988

Michael Joe Jackson (Gary, Indiana, 29 d'agost de 1958Los Angeles, 25 de junh de 2009) foguèt un famós cantaire, compositor e productor american de pop, R&B e funk. Es considerat coma l'artista musical mai famós de totes los temps pel Libre Guinness dels Recòrds. Son album Thriller, espelit en 1982, es l'album mai vendut de l'istòria de la musica.

DiscografiaModificar

  • Got to Be There (1972)
  • Ben (1972)
  • Music and Me (1973)
  • Forever, Michael (1975)
  • Off the Wall (1979)
  • Thriller (1982)
  • Bad (1987)
  • Dangerous (1991)
  • HIStory – Past, Present, and Future: Book 1 (1995)
  • Invincible (2001)