Lista dels arrondiments franceses

lista d'un projècte Wikimèdia

Lista dels arrondiments francés amb superfícia, composicion e populacion.

Còde INSEE Arrondiment Superfícia Nombre de cantons Nombre de comunas Populacion sens compte doble
011 arrondiment de Belley 1584.2 km2 9 105 121 944
012 arrondiment de Bourg-en-Bresse 2873.7 km2 24 199 335 670
013 arrondiment de Gex 404.9 km2 3 27 96 535
014 arrondiment de Nantua 899.6 km2 7 62 93 485
021 arrondiment de Château-Thierry 1115.2 km2 5 108 70 306
022 arrondiment de Laon 2175.3 km2 13 240 156 123
023 arrondiment de Saint-Quentin 1071.2 km2 9 126 127 944
024 arrondiment de Soissons 1342.3 km2 7 166 107 707
025 arrondiment de Vervins 1657.8 km2 8 160 71 236
031 arrondiment de Montluçon 2116.8 km2 12 89 106 650
032 arrondiment de Molins 2957.9 km2 12 109 105 526
033 arrondiment de Vichèi 2265.5 km2 11 119 124 995
041 arrondiment de Barcilona de Provença 1027.7 km2 2 14 7 803
042 arrondiment de Castelana 1718.1 km2 5 41 11 443
043 arrondiment de Dinha 1574 km2 10 46 47 382
044 arrondiment de Forcauquier 2605.4 km2 13 97 97 440
051 arrondiment de Briançon 2138.1 km2 7 36 34 200
052 arrondiment de Gap 3410.5 km2 23 126 106 498
061 arrondiment de Grassa 1231.2 km2 19 62 563 122
062 arrondiment de Niça 3067.4 km2 33 101 523 097
071 arrondiment de L'Argentièira 2646.4 km2 14 151 102 114
072 arrondiment de Privàs 1145.5 km2 7 66 85 364
073 arrondiment de Tornon 1736.8 km2 12 118 139 128
081 arrondiment de Charleville-Mézières 1825.3 km2 17 157 156 039
082 arrondiment de Rethel 1199.7 km2 6 101 37 328
083 arrondiment de Sedan 792.2 km2 6 73 56 808
084 arrondiment de Vouziers 1412.2 km2 8 118 21 670
091 arrondiment de Fois 1818.5 km2 9 115 47 415
092 arrondiment de Pàmias 1052.2 km2 7 91 64 873
093 arrondiment de Sent Guironç 2019.3 km2 6 121 40 778
101 arrondiment de Bar-sur-Aube 1240.1 km2 5 108 28 103
102 arrondiment de Nogent-sur-Seine 1223.6 km2 6 79 53 907
103 arrondiment de Troyes 3540.4 km2 22 244 228 010
111 arrondiment de Carcassona 2309.7 km2 18 186 161 587
112 arrondiment de Limós 1727.3 km2 8 138 42 286
113 arrondiment de Narbona 2101.9 km2 9 109 168 933
121 arrondiment de Milhau 3741.7 km2 15 110 79 522
122 arrondiment de Rodés 2869.7 km2 23 79 111 875
123 arrondiment de Vilafranca de Roergue 2123.7 km2 8 96 87 877
131 arrondiment d'Ais de Provença 1657.5 km2 10 48 452 978
132 arrondiment d'Arle 2031.5 km2 9 29 171 081
134 arrondiment d'Istre 715.2 km2 8 21 329 194
133 arrondiment de Marselha 683.2 km2 30 21 1 081 104
141 arrondiment de Bayeux 976.6 km2 6 123 73 698
142 arrondiment de Caen 1595.7 km2 24 201 388 206
143 arrondiment de Lisieux 1756.2 km2 13 160 160 551
144 arrondiment de Vire 1205.9 km2 6 44 71 601
151 arrondiment d'Orlhac 1936.9 km2 12 93 81 883
152 arrondiment de Mauriac 1278.5 km2 6 55 25 531
153 arrondiment de Sant Flor 2510.6 km2 9 98 37 351
161 arrondiment d'Engoleime 1867.6 km2 16 115 181 361
162 arrondiment de Conhac 1670.8 km2 9 110 99 219
163 arrondiment de Confolent 2417.6 km2 10 141 71 198
171 arrondiment de Jonzac 1740.1 km2 7 129 68 107
172 arrondiment de Rochefort 1534.6 km2 13 78 190 780
173 arrondiment de La Rochelle 852.8 km2 15 58 219 335
174 arrondiment de Saintes 1320.4 km2 9 88 116 537
175 arrondiment de Saint-Jean-d'Angély 1416 km2 7 110 52 173
181 arrondiment de Borge 2783.9 km2 16 128 171 788
182 arrondiment de Saint-Amand-Montrond 2683.7 km2 11 116 62 545
183 arrondiment de Vierzon 1767.4 km2 8 43 69 075
191 arrondiment de Briva 1471.2 km2 15 96 128 327
192 arrondiment de Tula 2363.7 km2 14 104 70 755
193 arrondiment d'Ussèl 2021.9 km2 8 80 41 501
201 arrondiment d'Ajaccio km2 14
204 arrondiment de Sartène km2 8
202 arrondiment de Bastia km2 16
205 arrondiment de Calvi km2 4
203 arrondiment de Corte km2 10
211 arrondiment de Beaune 2359.1 km2 10 222 110 015
212 arrondiment de Dijon 2808.2 km2 21 224 364 220
213 arrondiment de Montbard 3595.9 km2 12 252 58 985
221 arrondiment de Dinan 984.9 km2 12 67 103 462
222 arrondiment de Guingamp 2292.3 km2 12 111 125 127
223 arrondiment de Lannion 904.4 km2 7 57 99 520
224 arrondiment de Saint-Brieuc 2696 km2 21 113 271 475
231 arrondiment d'au Buçon 2828.7 km2 12 129 43 979
232 arrondiment de Garait 2736.7 km2 15 127 73 524
241 arrondiment de Brageirac 1819.9 km2 14 130 102 530
242 arrondiment de Nontronh 2097.7 km2 8 94 54 230
243 arrondiment de Periguers 2869.3 km2 18 143 175 428
244 arrondiment de Sarlat 2273.1 km2 10 138 81 230
251 Arrondiment de Besançon 1926.4 km2 15 256 250 269
252 Arrondiment de Montbéliard 1255.7 km2 12 168 176 144
253 Arrondiment de Pontarlier 2050.5 km2 8 149 115 041
261 Arrondiment de Diá 2535.6 km2 9 113 68 160
262 Arrondiment de Niom 2478.1 km2 11 149 149 795
263 Arrondiment de Valença 1516.3 km2 16 102 296 777
271 arrondiment dels Andelys 1854.4 km2 12 185 235 319
272 arrondiment de Bernay 3226.7 km2 16 297 226 533
273 arrondiment d'Évreux 958.7 km2 15 103 138 110
281 arrondiment de Chartres 2129.5 km2 11 148 209 270
282 arrondiment de Châteaudun 1438.8 km2 5 61 58 427
283 arrondiment de Dreux 1500.5 km2 9 108 128 924
284 arrondiment de Nogent-le-Rotrou 811.1 km2 4 48 35 376
291 arrondiment de Brest 1396.2 km2 20 77 376 671
292 arrondiment de Châteaulin 1756.6 km2 7 57 81 420
293 arrondiment de Morlaix 1330.6 km2 10 59 129 101
294 arrondiment de Quimper 2249.6 km2 17 84 324 543
301 arrondiment d'Alès 1304.2 km2 12 97 149 234
302 arrondiment de Nimes 3158.1 km2 24 180 556 987
303 arrondiment dau Vigan 1390.6 km2 10 74 39 237
311 arrondiment de Mureth 1630.9 km2 11 126 225 117
312 arrondiment de Sent Gaudenç 2139.6 km2 11 235 77 435
313 arrondiment de Tolosa 2538.9 km2 31 225 1 078 120
321 arrondiment d'Aush 1923.5 km2 12 134 82 380
322 arrondiment de Condòm 2462.2 km2 11 162 66 954
323 arrondiment de Miranda 1871.2 km2 8 165 41 949
336 arrondiment d'Arcaishon 1469.8 km2 4 17 156 358
331 arrondiment de Blaia 782.4 km2 5 62 91 936
332 arrondiment de Bordèu 1521.8 km2 25 82 974 441
333 arrondiment de Lengon 2644.3 km2 15 196 133 341
334 arrondiment de L'Esparra 2274.4 km2 5 49 91 300
335 arrondiment de Liborna 1282.9 km2 9 129 154 469
341 arrondiment de Besièrs 3091.2 km2 19 153 315 425
342 arrondiment de Lodeva 2005 km2 5 122 142 156
343 arrondiment de Montpelhièr 1004.8 km2 25 67 701 639
351 arrondiment de Fougères 2173.2 km2 6 106 185 402
352 arrondiment de Redon 1302.6 km2 7 50 103 392
353 arrondiment de Rennes 2228.4 km2 31 109 612 281
354 arrondiment de Saint-Malo 1070.6 km2 9 68 168 153
361 arrondiment del Blanc 1782.3 km2 6 57 31 121
362 arrondiment de Châteauroux 2621.9 km2 11 84 127 690
363 arrondiment de La Châtre 1204.2 km2 5 51 28 024
364 arrondiment d'Essaudun 1182.3 km2 4 49 33 760
371 arrondiment de Chinon 2296.5 km2 7 106 103 438
373 arrondiment de Loches 2742.5 km2 6 112 117 348
372 arrondiment de Tours 1087.6 km2 24 54 386 974
381 arrondiment de Granòble 4398.7 km2 39 263 741 146
382 arrondiment de La Tour-du-Pin 1543.1 km2 11 136 307 743
383 arrondiment de Viana 1489.7 km2 8 113 214 674
391 arrondiment de Dole 1769.5 km2 10 190 106 359
392 arrondiment de Lons-le-Saunier 2271.9 km2 19 249 104 429
393 arrondiment de Saint-Claude 957.8 km2 5 55 48 958
401 arrondiment de Dacs 3194.2 km2 13 152 229 061
402 arrondiment deu Mont 6048.4 km2 17 175 181 294
411 arrondiment de Bles 1950.2 km2 13 93 150 589
413 arrondiment de Romorantin-Lanthenay 2670.9 km2 8 74 111 060
412 arrondiment de Vendôme 1722.3 km2 9 100 68 599
421 arrondiment de Montbrison 1943.2 km2 10 135 182 936
422 arrondiment de Roanne 1779.9 km2 11 113 156 647
423 arrondiment de Saint-Étienne 1057.5 km2 19 75 423 858
431 arrondiment de Briude 1886.8 km2 10 111 45 356
432 arrondiment dau Puei de Velai 1930.7 km2 17 102 96 725
433 arrondiment de Sinjau 1159.7 km2 9 44 85 471
444 arrondiment d'Ancenis km2 5
441 arrondiment de Châteaubriant km2 10
442 arrondiment de Nantes 1958.7 km2 29 76 852 408
443 arrondiment de Saint-Nazaire 1758.1 km2 15 55 333 894
451 arrondiment de Montargis 2657.2 km2 12 125 169 523
452 arrondiment d'Orléans 2925.4 km2 24 121 446 038
453 arrondiment de Pithiviers 1192.7 km2 5 79 63 284
461 arrondiment de Caors 1860.9 km2 13 98 72 848
462 arrondiment de Fijac 1593.3 km2 9 118 54 615
463 arrondiment de Gordon 1762.3 km2 9 97 46 466
471 arrondiment d'Agen 1013.3 km2 12 71 120 243
472 arrondiment de Marmanda 1387.7 km2 10 98 83 621
474 arrondiment de Nerac 1400.3 km2 7 58 38 772
473 arrondiment de Vilanuèva 1559.7 km2 11 92 89 334
481 arrondiment de Florac 1687.5 km2 7 38 13 119
482 arrondiment de Mende 3479.4 km2 18 114 63 401
491 arrondiment d'Angers 1740.7 km2 17 66 386 382
492 arrondiment de Cholet 2102.5 km2 9 32 224 263
493 arrondiment de Saumur 1968 km2 10 52 134 473
494 arrondiment de Segré 1295.5 km2 5 27 70 765
501 arrondiment d'Avranches 1888.2 km2 16 134 134 341
502 arrondiment de Cherbourg 1643.9 km2 15 144 188 335
503 arrondiment de Coutances 1142.1 km2 10 81 70 379
504 arrondiment de Saint-Lô 1277.3 km2 11 87 102 928
511 arrondiment de Châlons-en-Champagne 2612.4 km2 8 150 108 698
512 arrondiment d'Épernay 2722.4 km2 11 210 118 060
513 arrondiment de Reims 1432.4 km2 16 143 295 926
515 arrondiment de Sainte-Menehould km2 3
514 arrondiment de Vitry-le-François 1402 km2 6 110 44 778
521 arrondiment de Chaumont 2476.3 km2 11 158 63 056
522 arrondiment de Langres 2162.9 km2 10 157 43 274
523 arrondiment de Saint-Dizier 1571.4 km2 11 111 67 739
531 arrondiment de Château-Gontier 1527.4 km2 7 76 73 620
532 arrondiment de Laval 686.1 km2 13 34 113 854
533 arrondiment de Mayenne 2961.8 km2 12 132 119 610
541 arrondiment de Briey 1142.7 km2 10 128 167 254
542 arrondiment de Lunéville 1450.7 km2 9 164 77 709
543 arrondiment de Nancy 1509.4 km2 20 188 419 876
544 arrondiment de Toul 1143 km2 5 111 68 630
551 arrondiment de Bar-le-Duc 1450.6 km2 9 110 58 789
552 arrondiment de Commercy 1932.2 km2 7 135 42 738
553 arrondiment de Verdun 2828.6 km2 15 254 83 828
561 arrondiment de Lorient 1461.8 km2 15 58 315 118
562 arrondiment de Pontivy 2944.6 km2 10 93 155 451
563 arrondiment de Vannes 2416.2 km2 17 99 284 298
571 arrondiment de Boulay-Moselle km2 3
572 arrondiment de Château-Salins km2 5
573 arrondiment de Forbach 1283.3 km2 7 169 240 544
574 arrondiment de Metz Campèstre km2 9
579 arrondiment de Metz Ciutat 1088.7 km2 4 139 344 854
575 arrondiment de Sarrebourg 1966.9 km2 5 230 91 898
576 arrondiment de Sarreguemines 935.9 km2 6 83 98 191
577 arrondiment de Thionville Èst 941.5 km2 6 104 268 037
578 arrondiment de Thionville Oèst km2 6
581 arrondiment de Château-Chinon 2168.3 km2 6 80 27 736
582 arrondiment de Clamecy 1227.6 km2 6 84 20 751
584 arrondiment de Cosne-Cours-sur-Loire 1395.4 km2 7 63 42 944
583 arrondiment de Nevers 2025.4 km2 13 82 114 397
591 arrondiment d'Avesnes-sur-Helpe 1407.5 km2 12 151 228 395
592 arrondiment de Cambrai 901.6 km2 7 116 161 111
593 arrondiment de Douai 476.6 km2 7 64 245 549
594 arrondiment de Dunkerque 1442.7 km2 16 111 374 966
595 arrondiment de Lille 879.5 km2 28 124 1 244 589
596 arrondiment de Valenciennes 634.8 km2 9 82 351 624
601 arrondiment de Beauvais 2099.9 km2 14 245 230 519
602 arrondiment de Clermont 1141.7 km2 7 146 130 298
603 arrondiment de Compenha 1274.5 km2 10 156 182 819
604 arrondiment de Senlis 1344.2 km2 10 132 283 517
611 arrondiment d'Alençon 1548.5 km2 11 111 85 937
612 arrondiment d'Argentan 1904.1 km2 17 123 109 157
613 arrondiment de Mortagne-au-Perche 2650.8 km2 12 151 86 499
621 arrondiment d'Arras 2245.3 km2 17 357 249 196
622 arrondiment de Béthune 707.4 km2 14 104 293 034
623 arrondiment de Boulogne-sur-Mer 633.7 km2 8 74 158 258
626 arrondiment de Calais 593.4 km2 5 52 157 185
627 arrondiment de Lens 351.5 km2 17 50 368 212
624 arrondiment de Montreuil 1327.1 km2 8 164 111 519
625 arrondiment de Saint-Omer 813 km2 8 89 129 339
631 arrondiment d'Embert 1229.8 km2 8 58 27 563
632 arrondiment de Clarmont-Ferrand 912.6 km2 25 74 360 554
633 arrondiment d'Issoire 2268.5 km2 9 133 78 588
634 arrondiment de Riam 2705.3 km2 13 155 136 061
635 arrondiment de Tièrn 853.5 km2 6 44 56 282
641 arrondiment de Baiona 2267.7 km2 19 122 299 635
642 arrondiment d'Auloron 2828.2 km2 12 155 71 917
643 arrondiment de Pau 2548.9 km2 21 269 308 258
651 arrondiment d'Argelès-Gazòst 1300.2 km2 6 87 37 505
652 arrondiment de Banhèras 1783.5 km2 9 170 48 404
653 arrondiment de Tarba 1380.4 km2 19 212 143 282
661 arrondiment de Ceret 1214.1 km2 5 64 131 038
662 arrondiment de Perpinhan 720.5 km2 20 39 285 434
663 arrondiment de Prada 2181.4 km2 6 123 59 885
672 arrondiment de Haguenau 1424.6 km2 3 141 242 096
673 arrondiment de Molsheim 771.2 km2 5 77 103 939
674 arrondiment de Saverne 1241 km2 6 162 129 307
675 arrondiment de Sélestat-Erstein 980.5 km2 7 101 157 700
676 arrondiment d'Estrasborg Campèstre km2 8
678 arrondiment d'Estrasborg Ciutat 337.6 km2 10 33 500 510
677 arrondiment de Wissembourg km2 5
681 arrondiment d'Altkirch 663.1 km2 4 108 69 859
682 arrondiment de Colmar 1247.9 km2 6 98 211 210
683 arrondiment de Guebwiller km2 4
684 arrondiment de Mulhouse 707.1 km2 9 79 354 364
685 arrondiment de Ribeauvillé km2 4
686 arrondiment de Thann 907.1 km2 4 81 129 548
691 arrondiment de Lion 1534.6 km2 43 135 1 607 117
692 arrondiment de Villefranche-sur-Saône 1714.6 km2 11 132 252 407
701 arrondiment de Lure 1906.2 km2 13 193 108 335
702 arrondiment de Vesoul 3453.9 km2 19 346 127 683
711 arrondiment d'Autun 1994.3 km2 11 89 128 664
712 arrondiment de Chalon-sur-Saône 1484.5 km2 15 142 156 037
713 arrondiment de Charolles 2443.8 km2 13 126 86 530
714 arrondiment de Louhans 1430.2 km2 8 88 67 030
715 arrondiment de Mâcon 1221.9 km2 10 120 113 924
721 arrondiment de La Flèche 2521.4 km2 12 118 150 436
722 arrondiment de Mamers 2904.9 km2 16 191 151 403
723 arrondiment del Mans 779.7 km2 12 45 264 124
731 arrondiment d'Albertville 2466.1 km2 9 69 111 739
732 arrondiment de Chambéry 1586.1 km2 22 151 279 095
733 arrondiment de Saint-Jean-de-Maurienne 1976 km2 6 53 42 890
741 arrondiment d'Annecy 1261.6 km2 10 79 286 940
742 arrondiment de Bonneville 1558.2 km2 10 60 188 875
743 arrondiment de Saint-Julien-en-Genevois 660.3 km2 7 72 191 800
744 arrondiment de Thonon-les-Bains 907.7 km2 7 68 149 084
751 París (arrondiment unic) 105.4 km2 20 1 2 175 601
761 arrondiment de Dieppe 3120.1 km2 20 343 234 504
762 arrondiment del Havre 1221.2 km2 20 149 387 085
763 arrondiment de Rouen 1936.2 km2 29 216 634 294
774 arrondiment de Fontainebleau 1228.5 km2 6 85 155 763
771 arrondiment de Meaux 1343.3 km2 8 139 335 284
772 arrondiment de Melun 617.1 km2 10 59 280 798
773 arrondiment de Provins 2344.6 km2 9 174 183 824
775 arrondiment de Torcy 381.8 km2 10 50 456 847
781 arrondiment de Mantes-la-Jolie 759 km2 8 109 275 325
782 arrondiment de Rambouillet 987.3 km2 5 83 228 897
783 arrondiment de Saint-Germain-en-Laye 350.9 km2 16 44 521 230
784 arrondiment de Versailles 187.2 km2 10 23 415 946
791 arrondiment de Bressuire 1938.9 km2 7 57 109 404
792 arrondiment de Niort 2445.1 km2 18 121 199 637
793 arrondiment de Parthenay 1615.4 km2 8 78 65 758
801 arrondiment d'Abbeville 1560.6 km2 13 164 124 338
802 arrondiment d'Amians 2343.1 km2 20 291 304 814
803 arrondiment de Montdidier 781.9 km2 5 109 47 469
804 arrondiment de Péronne 1484.6 km2 8 208 94 041
811 arrondiment d'Albi 2731.7 km2 23 163 192 686
812 arrondiment de Castras 3026.2 km2 23 151 195 910
821 arrondiment de Castèlsarrasin 1601.5 km2 12 103 77 937
822 arrondiment de Montalban 2116.8 km2 18 92 181 187
833 arrondiment de Brinhòla 2518.3 km2 9 67 183 757
831 arrondiment de Draguinhan 2220.8 km2 12 54 308 107
832 arrondiment de Tolon 1233.5 km2 22 32 575 833
841 arrondiment d'Ate 1390.6 km2 6 57 128 316
842 arrondiment d'Avinhon 369.7 km2 10 17 214 814
843 arrondiment de Carpentràs 1807 km2 8 77 216 663
851 arrondiment de Fontenay-le-Comte 2315.8 km2 9 110 141 318
852 arrondiment de La Roche-sur-Yon 2489.1 km2 11 77 298 364
853 arrondiment dels Sables-d'Olonne 1914.7 km2 11 71 240 309
861 arrondiment de Châtellerault 1982.9 km2 12 92 108 532
862 arrondiment de Montmorillon 2876.1 km2 11 91 66 668
863 arrondiment de Peitieus 2131.5 km2 15 83 262 386
871 arrondiment de Belac 1779.9 km2 8 57 38 450
872 arrondiment de Limòtges 2944.8 km2 28 108 297 006
873 arrondiment de Rechoard 795.4 km2 6 30 37 743
881 arrondiment d'Épinal 2598.2 km2 15 236 202 967
882 arrondiment de Neufchâteau 1817.4 km2 7 175 52 883
883 arrondiment de Saint-Dié-des-Vosges 1458.2 km2 9 96 110 262
891 arrondiment d'Auxerre 3431.8 km2 22 170 164 565
892 arrondiment d'Avallon 2078.8 km2 10 135 41 868
893 arrondiment de Sens 1916.8 km2 10 118 131 071
901 Territòri de Belfòrt (arrondiment unic) 609.4 km2 15 101 141 852
911 arrondiment d'Étampes 851.4 km2 6 75 130 818
912 arrondiment d'Évry 469 km2 17 51 538 583
913 arrondiment de Palaiseau 484 km2 19 68 627 240
921 arrondiment d'Antony 47.4 km2 12 11 402 603
923 arrondiment de Boulogne-Billancourt 36.5 km2 9 8 319 603
922 arrondiment de Nanterre 91.8 km2 24 17 896 914
931 arrondiment de Bobingy 39.2 km2 17 9 426 389
932 arrondiment de Le Raincy 149.6 km2 13 22 766 175
933 arrondiment de Saint-Denis (Sèina Saint Denis) 47.4 km2 10 9 440 113
941 arrondiment de Créteil 99.8 km2 25 16 318 284
943 arrondiment de L'Haÿ-les-Roses 88.9 km2 9 18 570 458
942 arrondiment de Nogent-sur-Marne 56.3 km2 15 13 508 171
951 arrondiment d'Argenteuil 108.6 km2 7 17 418 863
953 arrondiment de Sarcelles 766 km2 17 105 344 918
952 arrondiment de Pontoise 371.3 km2 15 62 474 800
9711 arrondiment de Basse-Terre 854.3 km2 17 18 187 070
9712 arrondiment de Pointe-à-Pitre 774.1 km2 23 14 200 559
9721 arrondiment de Fort-de-France 171 km2 16 4 154 706
9723 arrondiment de Le Marin 409.1 km2 13 12 115 068
9724 arrondiment de Saint-Pierre (Martinica) 210.3 km2 5 8 22 576
9722 arrondiment de La Trinité 337.6 km2 11 10 76 433
9731 arrondiment de Cayenne 42588.9 km2 16 14 181 451
9732 arrondiment de Saint-Laurent-du-Maroni 40945 km2 3 8 94 677
9743 arrondiment de Saint-Benoît 735.8 km2 9 6 126 877
9741 arrondiment de Saint-Denis (Reünion) 287.8 km2 11 3 207 487
9744 arrondiment de Saint-Paul 537.2 km2 11 5 210 928
9742 arrondiment de Saint-Pierre (Reünion) 942.8 km2 18 10 310 669
9761 Maiòta (arrondiment unic) 376 km2 19 17 256 518