Hells Angels : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Ricou31 (discussion | contribucions)
Dexbot (discussion | contribucions)
m Bot: Parsoid bug phab:T107675
Linha 16 :
Tanben, tota prejudici a l'integritat del clan est reprimit de biais violent se cal. Foguèt en partida aquela actitud de defensa agressiva qu'explica la mala reputacion del club. Coma per totes los grops de personas, la proporcion de marginals es representativa d'una microsocietat. Revendican lo monopòli de la violéncia e lo disputan als estats que los abrigan. Entre eles se nomènon MC 1 %, l'1 % representant lo percentatge dels motards « fòra la lei » se liurant a d'activitats illegalas como le raquet e la ventz e l'usatge de produchs illicits.
 
<nowiki> </nowiki>Als Estats Units d'America, lo govèrn ensagèt mai d'un còp d'atudar l'activitat del club, per quin que siá biais, e fòrça proceses s'acabèron par de non-luòcs e de relaxas. Als Païses Basses e en Alemanha, tanben los govèrns ensagèron de far enebir lo movement sens capitar. Al [[Canadà]], fòrça membres son de criminals condamnats per murtre o trafec de drògas.
 
En França, i a 7 capítols: París, Orleans, Colmar, en Bretanha, en Normandia, un capítol de ''Nomads ''e en Occitània lo capítol es basat a frejús.