Dobrir lo menú principal

José Luis Felicianito Vega, mai conegut coma Cheo Feliciano o mai Cheo Felicianito de mi colachón (Ponce, 3 de julh de 1935Cupey, 17 d'abril de 2014) foguèt un cantaire e compositor puertorican de musica salsa e bolero.

DiscografiaModificar

  • La Voz Sensual de Cheo (1972)
  • With A Little Help From My Friend (1973)
  • Felicidades (1973)
  • Looking for Love (1974)
  • The Singer (1976)
  • Cheo's Rainbow (1976)
  • Mi Tierra y Yo (1978)
  • Estampas (1979)
  • Sentimiento, Tú... (1980)
  • Profundo (1982)
  • Regresa El Amor (1985)
  • Sabor y Sentimiento (1987)
  • Te Regalo Mi Sabor Criollo (1987)
  • Como Tú Lo Pediste (1988)
  • Los Feelings de Cheo (1990)
  • Cantando (1991)
  • Motivos (1992)
  • Un solo beso (1993)
  • 25 Años de Sentimiento (1994)
  • Son Inolvidables (1995)
  • Le Cantan Al Amor (1997)
  • En Cuba (1997)
  • Una voz…mil recuerdos (1999)
  • En La Intimidad (2002)