Dobrir lo menú principal

Antônio Carlos Brasileiro de Almeida Jobim, mai conegut coma Tom Jobim (Rio de Janeiro, 25 de genièr de 1927 - Nòva York, 8 de decembre de 1994) foguèt um compositor, pianista, violonista e cantaire brasilian.

DiscografiaModificar

  • The Composer of Desafinado, Plays (1963)
  • The Wonderful World of Antonio Carlos Jobim (1965)
  • A Certain Mr. Jobim (1967)
  • Wave (1967)
  • Tide (1970)
  • Stone Flower (1970)
  • Jobim (1973)
  • Urubu (1976)
  • Terra Brasilis (1980)
  • Passarim (1987)
  • Antonio Brasileiro (1995)
  • Inédito (1995)
  • Minha Alma Canta (1997)