Dobrir lo menú principal
Anni-Frid Lyngstad
Anni-Frid Lyngstad
Profession: Cantaira
País: Suècia
Data de naissença: 15 de novembre de 1945
Luòc de naissença: Ballangen, Norvègia


Anni-Frid "Frida" Lyngstad (actualament Princessa Anni-Frid Reuss von Plauen, n. en 1945) es una cantaira suedesa, èx-membre del grop pop ABBA.

DiscografiaModificar

  • 1972 : Anni-Frid Lyngstad
  • 1975 : Frida Ensam #1 Suècia
  • 1982 : Something's Going On #1 Suècia, #18 G.-B., #41 É.-U.
  • 1982 : Frida
  • 1984 :Shine #6 Suècia, #67 G.-B.
  • 1991 : På Egen Hand
  • 1993 : Tre Kvart Från Nu
  • 1996 : Djupa Andetag #1 Suècia