Stromae en 2011

Paul Van Haver, mai conegut coma Stromae (Brussèlas, 12 de març de 1985) es un cantautor bèlga. En 2009, Stromae efectuèt un estagi en çò de NRJ a Brussèlas. Proposèt sei musicas sul malhum. Creèt en parallèl sa pròpria entrepresa de producion musicala. Arribèt a la notorietat en 2009 mercé a la cançon "Alors on danse", sortida de son primièr album Cheese. Lo 3 d'abril de 2010, recebèt lo prèmi NRJ de la revelacion musicala bèlga francofòna de 2009.

DiscografiaModificar

Albums en estudiModificar

  • 2010: Cheese
  • 2013: Racine carrée

Albums cortsModificar

  • 2007: Juste un cerveau, un flow, un fond et un mic...

MescladissasModificar

  • 2006: Freestyle Finest
  • 2009: Mixture Elecstro

VidèoModificar

  • 2015: Racine carrée Live