Sant Esteve de les Roures

Sant Esteve de les Roures es un vilatge imaginari inventat[1] [2] en 2018 per la Guardia Civil[3] e représ per de sites de desinformacion espanhòls, coma El Mundo [4] per descreditar lo pacifisme de l'independentisme catalan.

Referéncias

  1. "La Guàrdia Civil s'inventa un poble per intentar justificar la violència a Catalunya", Nació Digital, 28 de març de 2018.
  2. Empar Moliner, "Sant Esteve de les Roures", Ara, 29 de març de 2018.
  3. "La Guàrdia Civil cau al seu propi parany i interactua amb Sant Esteve de les Roures, un poble fictic", Vilaweb, 15 d'abril de 2018.
  4. "Algunos de los episodios más agresivos tuvieron lugar en Sant Esteve de les Roures, donde "uno de los manifestantes que ya había agredido a otros agentes aprovechó la caída de uno de ellos, que quedó totalmente indefenso para propinarle una brutal patada en la parte posterior de la cabeza". En este mismo lugar, el conductor de una motocicleta intentó atropellar a un policía y robarle el arma reglamentaria." in Esteban Urreiztieta, Ángeles Escrivá, "La Guardia Civil acredita al Tribunal Supremo 315 actos violentos del 'procés' en Cataluña", El Mundo, 28 de març de 2018.