Pia Miranda

Pia Miranda (nascuda en 1973 a Melbourne, Austràlia) qu'ei ua actritz de nacionalitat australiana de cinèma e television.

Pia Miranda.jpg

CarrièraModificar

FilmografiaModificar

  • 2000: Looking for Alibrandi
  • 2002: Queen of the Damned
  • 2002: Garage Days
  • 2003: Travelling Light
  • 2008: Three Blind Mice
  • 2008: The Tender Hook
  • 2009: I Am Bish
  • 2011: Surviving Georgia

TelevisionModificar

  • 2017: Wentworth VR

VidèosModificar

  • 2004: Making 'Travelling Light'

Ligams extèrnesModificar

Suls autres projèctes Wikimèdia :

Aqueste article es un esbòs.

Podètz partejar vòstras coneissenças en lo melhorant (cossí ?).