Dobrir lo menú principal

Passenger (cantaire)

Passenger durant un concèrt a Southampton en 2013

Michael David Rosenberg, mai conegut artisticament coma Passenger (Brighton and Hove, Anglatèrra, 17 de mai de 1984) es un cantaire e cantautor de musica folk anglés. Gardèt lo nom del grop Passenger qu'existiguèt de 2003 a 2009 e n'èra lo menaire. Quand lo grop se dissolvèt en 2009, Rosenberg contunhèt sa carrièra musicala en solista. Sa cançon "Let Her Go" li balhèt una notorietat internacionala en 2013 e lo propulsèt a la cima de las vendas de disques dins mantun país.

DiscografiaModificar

  • Wide Eyes Blind Love (2009)
  • Divers and Submarines (2010)
  • Flight of the Crow (2010)
  • All the Little Lights (2012)
  • Whispers (2014)
  • Whispers II (2015)