Modèl:Annèxa de/Documentacion

Aquò es la pagina de documentacion del Modèl:Annèxa de.
Aquesta pagina es pas destinada a èsser visualizada dirèctament. Los ligams qu'utilizan de pseudovariablas pòdon paréisser romputs (en roge) ; los remplacetz pas per de noms de paginas encodats en dur ni per d'URL.

Utilizacion
Crèa un sostítol senhalant que la pagina ont aqueste modèl es apausat es una annèxa. Lo sostítol punta cap al o als articles principals qu'aquesta pagina n'es l'annèxa.
Sintaxi
{{Annèxa de|article principal}}
{{Annèxa de|article principal 1|article principal 2|...}}

Se pòt indicar fins a 10 articles principals

Paramètres suplementaris
Lo modèl admet lo paramètre suplementari títol=títol corregit que permet de remplaçar lo títol de l'article per un títol corregit.
Un autre paramètre, nocorr=que que siá, permet d'afichar lo bendèl sens corregir lo títol. Es destinat a s'utilizar en cas de demostracion dins las paginas de discussion o de documentacion.
Nòtas
  1. Aqueste modèl categoriza l'article dins Categoria:Pagina utilizant un modèl amb una sintaxi erronèa quand la sintaxi es erronèa.
  2. Lo sostítol es creat amb l'ajuda d'una foncion JavaScript, que lo foncionament n'es descrich sus la pagina de documentacion de Modèl:Títol incorrècte. Quand JavaScript es desactivat, lo sostítol es remplaçat per un bendèl d'avertiment.
Exemples
Lo còde {{Annèxa de|Teheran}} aficha lo sostítol « Annèxa de : Teheran ». Quora JavaScript es desactivat, lo bendèl seguent s'aficha :
Aquesta pagina es una annèxa de : Teheran

Lo còde {{Annèxa de|títol=1{{èr}} arrondiment de Teheran|Teheran}} remplaça lo títol per « 1èr arrondiment de Teheran » e aficha lo sostítol « Annèxa de : Teheran ». Quand JavaScript es desactivat, lo títol es pas corregit e lo bendèl seguent s'aficha :
Aquesta pagina es una annèxa de : Teheran

Vejatz tanben