Jeff Smith (1960, McKees Rocks, Pennsilvània) es un dessenhaire de benda dessenhada dels Estats Units. La sieuna òbra mai coneguda es la seria Bone (1991), publicada per el meteis. Uèi trabalha en una nòva seria, RASL. Tanben a trabalhat coma animador en la Disney. Quan èra pichon ja aviá un grand interes pel mond de la benda dessenhada. Pendent la sieuna epoca d'estudiant en la Universitat d'Ohio, dessenhèt una seria de benda dessenhada amb lo nom de Thorn, que foguèt la genesi de la sieuna seria Bone.

Jeff Simth, dessenhaire de benda dessenhada estatunitenc, a fach divèrsas serias coma Bone o Tüki.

De mai, a trabalhat tanben en la benda dessenhada Tüki dempuèi 2013, ont fa 2,000,000 d'annadas, e pendent una epòca de glaç que i a en la Tèrra, los ominids asajan de sobreviure. Tüki es un homo erectus que viatja cercant la siuena identitat al còp que luta contra'l mond ont demora. Divèrses autres ominids tanben voldrán i viatjar e aital formarán un petit grop d'ominids que serà lo futur de l'umanitat. Es la istòria del primièr uman que deissèt Africa.

Pàginas Web modificar

· Pagina oficial de Tüki https://web.archive.org/web/20160310010321/http://www.boneville.com/comic/tuki-season-one-cover/

. Pagina oficial de Bone http://www.boneville.com/