Gianna Nannini

Gianna Nannini

Gianna codroipo2.jpg
Gianna Nannini en concèrt a Villa Manin, Codroipo en 2008

Naissença 14 de junh de 1956, Siena
N. a
Decès
D. a
Causa de decès
Assassinat/ada per
Luòc d'enterrament
Lenga mairala
Fogal ancestral
País de nacionalitat
Paire
Maire
Oncle
Tanta
Grands
Bèlamaire
Bèlpaire
Fraire
Sòrre
Conjunt
Companh/a
Filh/a
Religion
Membre de
Familha nòbla
Membre de
l'equipa esportiva
posicion de jòc
tir (esquèrra/drecha)
grad dan/kyu
Grop etnic
Orientacion sexuala
Profession
Emplegaire
Domeni d'activitat
Escolaritat
Diplòma
Director de tèsi
Estudiant de tèsi
Foncion politica
Residéncia oficiala
Predecessor
Successor
Partit
Tessitura
Label discografic
Lista de cançons
Discografia
Mission de l'astronauta
Distincions e prèmis
Branca militara
Grad militar
Etapa de canonizacion
Familha nòbla
Títol de noblesa
Títol onorific
Comandament
Conflicte
Jorn de la fèsta
Identificants
ULAN
DOI
RKDimages
Rijksmonument
KGS
Historic Places identifier
ID d'artista de MusicBrainz
ID album de MusicBrainz
ID d'òbra de MusicBrainz
Legislator
Identificant BHL
Identificant ITIS
Identificant IUCN
Identificant NCBI
Identificant TPDB
Identificant GBIF
Identificant WoRMS
Numèro EE
Indicatiu
Còde AITA
Còde OACI
Còde mnemonic
Identificant JPL Small-Body Database
Còde de l'observatòri Minor Planet Center
Identificant Structurae
Identificant Emporis
Numèro CAS
numèro EINECS
SMILES
InChI
InChIKey
Còde ATC
Numèro E
Identificant UNII
Numèro RTECS
Identificant ChemSpider
Identificant PubChem (CID)
Numèro ZVG
Identificant ChEBI
Numèro ONU
Còde Kemler
Identificant Drangbank
Mencion de dangièr SGH
Identificant Wine AppDB
Identificant d'un satellit NSSDC
SCN
Commons-logo.svg Wikimedia Commons prepausa de documents multimèdia liures sus Gianna Nannini.

Gianna Nannini (Siena, 14 de junh de 1956) es una cantautora italiana. Son primièr grand succès arribèt en 1979 amb la cançon America, de l'album California. Se faguèt conéisser dins Euròpa tota gràcias a son títol I maschi qu'arribèt a èsser lo numèro 2 de vendas de singles de França en 1987. Gianna es la sòrre del pilòt de Formula 1 Alessandro Nannini.

DiscografiaModificar

  • Gianna Nannini (1976)
  • Una radura... (1977)
  • California (1979)
  • G.N. (1981)
  • Latin Lover (1982)
  • Puzzle (1984)
  • Profumo (1986)
  • Malafemmina (1988)
  • Scandalo (1990)
  • X forza e X amore (1993)
  • Dispetto (1995)
  • Cuore (1998)
  • Aria (2002)
  • Grazie (2006)
  • Pia come la canto io (2007)
  • Giannadream - Solo i sogni sono veri (2009)
  • Io e te (2011)
  • Inno (2013)