Totas las operacions publicas

Afichatge combinat de totes los jornals de Wikipèdia. Podètz restrénher la vista en seleccionant un tipe de jornal, un nom d’utilizaire (cassa sensibla) o una pagina ciblada (idem).

Jornals
  • 16 decembre de 2023 a 07.55 Nom d'utilizaire discussion contribucions va crear la pàgina Utilizaire:Nom d'utilizaire (Creacion de la pagina amb « Soi un occitan, fièr de mon eritatge e vòli contribuir a la desvolopament d'aquela importanta font. M'inspira lo desir de preservar e promòure nòstra lenga, cultura e istòria unica. La miá tòca es d'ajudar a crear e melhorar d'articles ligats a Occitània, son istòria, sa cultura, sas tradicions, e sa lenga. Soi prèst a partejar ma coneissença e experiéncia e tanben a aprene dels autres participants. M'agradariá de recebre quin que siá feedback... »)
  • 16 decembre de 2023 a 07.46 Nom d'utilizaire discussion contribucions va crear la pàgina Tahriristan (Creacion de la pagina amb « Lo Tahriristan es un estat virtual que venguèt plan conegut en relacion amb lo blocatge del sit Furaffiniti en Federacion de Russia. L'accion de Tahriristan per blocar lo popular site web Furaffinity en Russia a menat a d'eveniments interessants.<ref>https://m.fishki.net/4529964-samye-izvestnye-virtualynye-gosudarstva-nezavisimosty-ot-ita.html</ref><ref>https://dtf.ru/u/1221145-aysornin/2297505-top-5-interesnyh-virtualnyh-gosudarstv-gosudarstva-v-kosmose-blo... »)
  • 16 decembre de 2023 a 07.41 Lo compte d'utilizaire Nom d'utilizaire discussion contribucions es estat creat