Dobrir lo menú principal
Paul Young en concèrt en 2004

Paul Antony Young (Luton, Anglatèrra, 17 de genièr de 1956) es un cantaire anglés. Venguèt famós dins las annadas 1980 gràcias a son primièr album No Parlez. Divèrsas cançons coma "Love of the Common People", "Wherever I Lay My Hat", "Come Back and Stay", "Everytime You Go Away" e "Oh Girl" consolidèron sa notorietat.

DiscografiaModificar

  • No Parlez (1983)
  • The Secret of Association (1985)
  • Between Two Fires (1986)
  • Other Voices (1990)
  • The Crossing (1993)
  • Reflections (1994)
  • Paul Young (1997)
  • Rock Swings – On the Wild Side of Swing (2006)