Los Chalchaleros

(Redirigit dempuèi Los Calchaleros)

Los Chalchaleros (deu nom deus mèrlos de la Província de Salta) qu'ei un deus màgers grops argentins de folclòre. Que ho fondat en Salta en 1948.

DiscografiaModificar

  1. Éxitos de Los Chalchaleros I - 1956
  2. Éxitos de Los Chalchaleros II - 1956
  3. Chakai Manta - 1958
  4. Los Chalchaleros - 1958
  5. Por La Cuesta del Totoral - 1959
  6. Tierra Querida - 1959
  7. El Arriero Va - 1959
  8. En La Noche - 1690
  9. Alma Salteña - 1961
  10. Adentro! (Grabado En Septiembre de 1962) - 1962
  11. Saludos - 1963
  12. Chalchaleros For Export - 1964
  13. Nuestro Folklore En Hollywood - 1965
  14. Recordando Zambas Con... - 1965
  15. En Esta Zamba Ausente - 1966
  16. Por El Mundo - 1967
  17. 20 Años De Canto (2CD's) - 1968
  18. Chiquilin - 1969
  19. Un Día Con... - 1970
  20. Recordándote - 1971
  21. La Cerrillana - 1972
  22. Quiero Nombrar A Mi Pago - 1973
  23. Sus Grandes Exitos - 1974
  24. 25 Años de Canto - 1974
  25. La Historia De... (2CD's) - 1975
  26. Patios de la Casa Vieja - 1976
  27. Del '78 - 1977
  28. 30 Aniversario - 1978
  29. Con Alain Debray - 1979
  30. Vivo En Tu Amor - 1982
  31. Latinoamérica - 1983
  32. La Argentina Que Yo Quiero - 1984
  33. Salta La Linda - 1985
  34. Si De Cantar Se Trata - 1986
  35. Un Canto de 40 Años (2CD's) - 1988
  36. Los Enganchados I - 1989
  37. Los Enganchados II - 1990
  38. Juntando Sueños - 1991
  39. En Europa - 1994
  40. En Europa II - 1994
  41. Adentro... - 1995
  42. Memoria De Un Tiempo Vivo - 1996
  43. Serie Platino - 1997
  44. Todos Somos Chalchaleros - 2000
  45. Una Leyenda: 50 Años (5CD's) - 2001
  46. Folklore Del Sur - 2003
  47. Adiós Chalchaleros Vivo (2CD's) - 2004
  48. La Noche Final - 2004
  49. Por Siempre - 2004