Dobrir lo menú principal

Lista de las vilas italianas de mai de 25 000 abitants

lista d'un projècte Wikimèdia

Lista de vilas d'Itàlia, per òrdre alfabetic. Entre parentèsis, lo nombre aproximatiu d'abitants.


Vejatz tanben Projècte:Vilas del monde

Somari : A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

AModificar

  1. Abbiategrasso : (29 830 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  2. Acerra : (50 808 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  3. Aci Catena : (28 090 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  4. Acireale : (52 490 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  5. Adrano : (35 981 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  6. Afragola : (62 319 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  7. Agrigent : (59 031 ab.) - Region : Sicília | Província : Agrigent
  8. Alatri : (27 924 ab.) - Region : Laci | Província : Frosinone
  9. Alba : (29 759 ab.) - Region : Piemont | Província : Coni
  10. Albano Laziale (35 428 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  11. Alcamo : (44 959 ab.) - Region : Sicília | Província : Trapani
  12. Alexàndria : (91 593 ab.) - Region : Piemont | Província : Alexàndria
  13. L'Alguer : (40 257 ab.) - Region : Sardenha | Província : Sàsser
  14. Altamura : (67 312 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  15. Ancona : (101 859 ab.) - Region : Marchas | Província : Ancona
  16. Andria : (97 835 ab.) - Region : Polha | Província : Barleta-Andria-Trani
  17. Angri : (30 545 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  18. Anzi : (46 074 ab.) - Region : Basilicata | Província : Potenza
  19. Anzio: (47 358 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  20. Aosta : (34 610 ab.) - Region : Val d'Aosta | Província :Val d'Aosta
  21. Aprilia : (63 830 ab.) - Region : Laci | Província : Latina
  22. Ardea (35 263 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  23. Arezzo (95 229 ab.) - Region : Toscana | Província : Arezzo
  24. Arzano : (37 994 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  25. Arzignano : (24 765 ab.) - Region : Venèt | Província : Vicença
  26. Ascoli Piceno : (51 732 ab.) - Region : Marchas | Província : Ascoli Piceno
  27. Assemini (25 343 ab.) - Region : Sardenha | Província: Castèl
  28. Assisi : (26 196 ab.) - Region : Ómbria | Província : Perosa
  29. Ast : (73 434 ab.) - Region : Piemont | Província : Ast
  30. Augusta : (33 466 ab.) - Region : Sicília | Província : Siracusa
  31. Avellino : (56 993 ab.) - Region : Campània | Província : Avellino
  32. Aversa : (53 051 ab.) - Region : Campània | Província : Casèrta
  33. Avezzano : (39 705 ab.) - Region : Abruces | Província : L'Aquila
  34. Avola : (31 650 ab.) - Region : Sicília | Província : Siracusa

BModificar

  1. Bacoli : (27 357 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  2. Bagheria : (54 508 ab.) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  3. Bagno a Ripoli (25 228 ab.) - Region : Toscana | Província : Florença
  4. Barcellona Pozzo di Gotto : (41 569 ab.) - Region : Sicília | Província : Messina
  5. Bari : (326 915 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  6. Barleta : (90 602 ab.) - Region : Polha | Província : Barleta-Andria-Trani
  7. Bassano del Grappa : (40 411 ab.) - Region : Venèt | Província : Vicença
  8. Battipaglia : (50 958 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  9. Belluno : (36 112 ab.) - Region : Venèt | Província : Belluno
  10. Benevent : (63 086 ab.) - Region : Campània | Província : Benevent
  11. Bergam : (117 887 ab.) - Region : Lombardia | Província : Bergam
  12. Bièla : (46 358 ab.) - Region : Piemont | Província : Bièla
  13. Bisceglie : (53 405 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  14. Bitonto : (56 420 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  15. Bollate : (37 556 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  16. Bolonha : (373 743 ab. - 535 900 ab. per l'airal urban) - Region : Emília-Romanha | Província : Bolonha
  17. Bolzano : (99 229 ab.) - Region : Trentin-Naut Adige | Província : Bolzano
  18. Boscoreale : (27 476 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  19. Bra : (28 819 ab.) - Region : Piemont | Província : Coni
  20. Breissa : (191 059 ab.) - Region : Lombardia | Província : Breissa
  21. Bresso : (27 052 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  22. Brindisi : (87 935 ab.) - Region : Polha | Província : Brindisi
  23. Brugherio : (32 724 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  24. Buccinasco : (25 922 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  25. Busto Arsizio : (79 353 ab.) - Region : Lombardia | Província : Varese

CModificar

  1. Castèl (161 465 ab.) - Region : Sardenha | Província: Castèl
  2. Caivano : (36 980 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  3. Caltagirone : (39 228 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  4. Caltanissetta : (60 692 ab.) - Region : Sicília | Província : Caltanissetta
  5. Camaiore : (30 676 ab.) - Region : Toscana | Província : Luca
  6. Campi Bisenzio (37 161 ab.) - Region : Toscana | Província : Florença
  7. Campobasso (52 172 ab.) - Region : Molise | Província : Campobasso
  8. Canicattì : (31 713 ab.) - Region : Sicília | Província : Agrigent
  9. Canosa di Puglia : (31 500 ab.) - Region : Polha | Província : Barleta-Andria-Trani
  10. Cantù (37 111 ab.) - Region : Lombardia | Província: Còme
  11. Capannori : (42 849 ab.) - Region : Toscana | Província : Luca
  12. Carbonia : (30 505 ab.) - Region : Sardenha | Província : Carbonia-Iglesias
  13. Carini : (28 733 ab.) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  14. Carmagnole : (26 061 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  15. Carpi (64 195 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Modena
  16. Carrara (65 296 ab.) - Region: Toscana | Província: Massa-Carrara
  17. Casale Monferrato : (35 328 ab.) - Region : Piemont | Província : Alexàndria
  18. Casalecchio di Reno : (32 877 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Bolonha
  19. Casalnuovo di Napoli : (47 940 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  20. Cascina (40 007 ab.) - Region : Toscana | Província : Pisa
  21. Casèrta : (79 488 ab.) - Region : Campània | Província : Casèrta
  22. Casoria : (81 888 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  23. Cassino (32 592 ab.) - Region : Laci | Província : Frosinone
  24. Castelfranco Emilia (28 000 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Modena
  25. Castelfranco Veneto : (31 480 ab.) - Region : Venèt | Província : Trevís
  26. Castelvetrano : (30 369 ab.) - Region : Sicília | Província : Trapani
  27. Castrovillari : (29 452 ab.) - Region : Calàbria | Província : Cosenza
  28. Catània (305 713 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  29. Catanzaro : (94 969 ab.) - Region : Calàbria | Província : Catanzaro
  30. Cava de' Tirreni : (52 295 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  31. Cecina : (26 355 ab.) - Region : Toscana | Província : Ligorna
  32. Cento (31 475 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Ferrara
  33. Cerignola (57 813 ab.) - Region : Polha | Província : Foggia
  34. Cernusco sul Naviglio : (28 687 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  35. Cerveteri: (32 066 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  36. Cervia (27 104 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Ravena
  37. Cesano Maderno : (34 653 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  38. Cesena (93 857 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Forlì-Cesena
  39. Chiavari : (27 813 ab.) - Region : Ligúria | Província : Gènoa
  40. Chieri : (34 312 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  41. Chieti : (56 127 ab.) - Region : Abruces | Província : Chieti
  42. Chioggia : (51 336 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  43. Ciampino: (32 066 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  44. Cinisello Balsamo : (73 935 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  45. Cisterna di Latina : (31 839 ab.) - Region : Laci | Província : Latina
  46. Città di Castello : (39 342 ab.) - Region : Ómbria | Província : Perosa
  47. Civitanova Marche : (38 293 ab.) - Region : Marchas | Província : Macerata
  48. Civitavecchia: (50 891 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  49. Collegno : (49 6340 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  50. Cologno Monzese : (48 365 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  51. Còme (83 002 ab.) - Region : Lombardia | Província: Còme
  52. Comiso : (29 402 ab.) - Region : Sicília | Província : Ragusa
  53. Conegliano : (35 625 ab.) - Region : Venèt | Província : Trevís
  54. Coni (54 914 ab.) - Region : Piemont | Província: Coni
  55. Conversano : (24 547 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  56. Copertino : (24 247 ab.) - Region : Polha | Província : Lecce
  57. Corato : (36 796 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  58. Corigliano Calabro : (38 739 ab.) - Region : Calàbria | Província : Cosenza
  59. Cosenza : (71 680 ab.) - Region : Calàbria | Província : Cosenza
  60. Crema (32 913 ab.) - Region : Lombardia | Província: Cremona
  61. Cremona (71 533 ab.) - Region : Lombardia | Província: Cremona
  62. Crotona : (60 517 ab.) - Region : Calàbria | Província : Crotone

DModificar

  1. Desio (37 262 ab.) - Region : Lombardia | Província : Monza e La Brianza


EModificar

  1. Eboli : (36 879 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  2. Empoli (46 188 ab.) - Region : Toscana | Província : Florença
  3. Enna : (28 476 ab.) - Region : Sicília | Província : Enna
  4. Ercolano : (55 637 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  5. Erice : (29 169 ab.) - Region : Sicília | Província : Trapani
  6. Espolet : (38 563 ab.) - Region : Ómbria | Província : Perosa

FModificar

  1. Fabriano : (31 147 ab.) - Region : Marchas | Província : Ancona
  2. Faenza : (55 143 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Ravena
  3. Falconara Marittima : (28 154 ab.) - Region : Marchas | Província : Ancona
  4. Fano : (61 675 ab.) - Region : Marchas | Província : Pesaro e Urbin
  5. Fasano : (38 563 ab.) - Region : Polha | Província : Brindisi
  6. Favara : (33 666 ab.) - Region : Sicília | Província : Agrigent
  7. Fermo : (35 418 ab.) - Region : Marchas | Província : Fermo
  8. Ferrara (131 907 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Ferrara
  9. Fiumicino (56 602 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  10. Florença (366 488 ab.) - Region : Toscana | Província : Florença
  11. Foggia (154 780 ab.) - Region : Polha | Província : Foggia
  12. Foligno (53 818 ab.) - Region : Ómbria | Província : Perosa
  13. Fondi: (34 910 ab.) - Region : Laci | Província: Latina
  14. Fonte Nuova (24 659 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  15. Forlì (110 209 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Forlì-Cesena
  16. Formia (36 688 ab.) - Region : Polha | Província : Latina
  17. Formigine (31 402 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Modena
  18. Fossano (24 198 ab.) - Region : Piemont | Província: Coni
  19. Francavilla Fontana : (36 523 ab.) - Region : Polha | Província : Brindisi
  20. Frattamaggiore : (31 831 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  21. Frosinone : (48 793 ab.) - Region : Laci | Província : Frosinone

GModificar

  1. Galatina : (28 081 ab.) - Region : Polha | Província : Lecce
  2. Gallarate : (48 927 ab.) - Region : Lombardia | Província : Varese
  3. Gela : (77 260 ab.) - Region : Sicília | Província : Caltanissetta
  4. Gènoa : (611 476 ab. - 674 500 ab. per l'airal urban) - Region : Ligúria | Província : Gènoa
  5. Giarre : (26 808 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  6. Gioi : (27 762 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  7. Gioia del Colle : (26 369 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  8. Giugliano in Campania : (105 951 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  9. Gorizia : (36 615 ab.) - Region : Friol-Venècia Júlia | Província : Gorizia
  10. Gragnano : (28 991 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  11. Gravina di Catania : (28 018 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  12. Gravina in Puglia : (41 988 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  13. Grosseto (77 057 ab.) - Region : Toscana | Província : Grosseto
  14. Grottaglie : (32 460 ab.) - Region : Polha | Província : Tarent
  15. Grugliasco : (38 327 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  16. Gubbio : (32 563 ab.) - Region : Ómbria | Província : Perosa
  17. Guidonia Montecelio: (76 831 ab.) - Region : Laci | Província : Roma

HModificar

IModificar

  1. Iglesias (27 932 ab.) - Region : Sardenha | Província : Carbonia-Iglesias
  2. Imola (66 170 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Bolonha
  3. Impèria (40 440 ab.) Region : Ligúria | Província : Impèria
  4. Ivrèa : (24 095 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin

JModificar

  1. Jesi : (39 685 ab.) - Region : Marchas | Província : Ancona
  2. Jesolo : (23 465 ab.) Region : Venèt | Província : Venècia

KModificar

LModificar

  1. L'Aquila : (71 989 ab.) - Region : Abruces | Província : L'Aquila
  2. La Spezia : (94 263 ab.) - Region : Ligúria | Província : La Spezia
  3. Ladispoli: (35 895 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  4. Lainate : (24 290 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  5. Lamezia Terme : (70 501 ab.) - Region : Calàbria | Província : Catanzaro
  6. Lanciano : (36 228 ab.) - Region : Abruces | Província : Chieti
  7. Latina: (112 943 ab.) - Region : Laci | Província: Latina
  8. Lecce : (92 688 ab.) - Region : Polha | Província : Lecce
  9. Lecco : (46 477 ab.) - Region : Lombardia | Província : Lecco
  10. Legnago : (25 181 ab.) - Region : Venèt | Província : Verona
  11. Legnano : (56 157 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  12. Lentini : (24 441 ab.) - Region : Sicília | Província : Siracusa
  13. Licata : (38 812 ab.) - Region : Sicília | Província : Agrigent
  14. Ligorna : (155 986 ab.) - Region : Toscana | Província : Ligorna
  15. Limbiate : (32 168 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  16. Lissone : (38 088 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  17. Livorno: vejatz Ligorna
  18. Lodi : (42 702 ab.) - Region : Lombardia | Província : Lodi
  19. Lucera (35 036 ab.) - Region : Polha | Província : Foggia
  20. Luca : (85 984 ab.) - Region : Toscana | Província : Luca
  21. Lugo : (31 519 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Ravena
  22. Lumezzane : (24 049 ab.) - Region : Lombardia | Província : Breissa

MModificar

  1. Macerata : (42 361 ab.) - Region : Marchas | Província : Macerata
  2. Maddaloni : (38 420 ab.) - Region : Campània | Província : Casèrta
  3. Manduria : (31 771 ab.) - Region : Polha | Província : Tarent
  4. Manfredonia : (57 424 ab.) - Region : Polha | Província : Foggia
  5. Màntoa : (48 103 ab.) - Region : Lombardia | Província : Màntoa
  6. Marano di Napoli : (49 128 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  7. Marcianise : (43 139 ab.) - Region : Campània | Província : Casèrta
  8. Marigliano : (30 443 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  9. Marino: (30 626 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  10. Marsala : (77 013 ab.) - Region : Sicília | Província : Trapani
  11. Martina Franca : (47 023 ab.) - Region : Polha | Província : Tarent
  12. Mascalucia : (26 284 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  13. Massa : (66 097 ab.) - Region : Toscana | Província : Massa-Carrara
  14. Massafra : (31 242 ab.) - Region : Polha | Província : Tarent
  15. Matera : (59 407 ab.) - Region : Basilicata | Província : Matera
  16. Mazara del Vallo : (50 377 ab.) - Region : Sicília | Província : Trapani
  17. Melito di Napoli : (34 606 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  18. Merano : (35 602 ab.) - Region : Trentin-Naut Adige | Província : Bolzano
  19. Mesagne : (28 117 ab.) - Region : Polha | Província : Brindisi
  20. Messina : (247 592 ab.) - Region : Sicília | Província : Messina
  21. Milan : (1 308 735 ab. - 4 051 500 ab. per l'airal urban) - Region : Lombardia | Província : Milan
  22. Milazzo : (32 550 ab.) - Region : Sicília | Província : Messina
  23. Mira : (37 737 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  24. Mirano : (26 236 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  25. Misilmeri : (25 572 ab.) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  26. Misterbianco : (46 251 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  27. Modena (180 469 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Modena
  28. Modica : (53 380 ab.) - Region : Sicília | Província : Ragusa
  29. Modugno : (37 036 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  30. Mogliano Veneto : (26 292 ab.) - Region : Venèt | Província : Trevís
  31. Mola di Bari : (26 819 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  32. Molfetta : (61 184 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  33. Moncalieri : (55 059 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  34. Mondragone : (26 626 ab.) - Region : Campània | Província : Casèrta
  35. Monfalcone : (27 668 ab.) - Region : Friol-Venècia Júlia | Província : Gorizia
  36. Monopoli : (49 734 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  37. Monreale (31 964 ab.) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  38. Montebelluna : (29 249 ab.) - Region : Venèt | Província : Trevís
  39. Monterotondo: (36 751 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  40. Montesilvano : (49 128 ab.) - Region : Abruces | Província : Pescara
  41. Monza : (121 961 ab.) - Region : Lombardia | Província : Monza e La Brianza
  42. Mugnano di Napoli : (33 897 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols

NModificar

  1. Nàpols (1 000 470 ab. - 3 620 300 ab. per l'airal urban) - Region : Campània | Província : Nàpols
  2. Nardò : (30 807 ab.) - Region : Polha | Província : Lecce
  3. Nettuno (41 867 ab.) - Region : Laci | Província: Roma
  4. Nichelino : (48 297 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  5. Niscemi : (26 911 ab.) - Region : Sicília | Província : Caltanissetta
  6. Nocera Inferiore : (47 932 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  7. Noicattaro : (24 379 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  8. Nola (32 935 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  9. Novara (102 817 ab.) - Region : Piemont | Província : Novara
  10. Novi Ligure : (28 360 ab.) - Region : Piemont | Província : Alexàndria
  11. Nuoro : (36 567 ab.) - Region : Sardenha | Província : Nuoro

OModificar

  1. Olbia : (48 611 ab.) - Region : Sardenha | Província : Olbia-Tempio
  2. Oristano : (32 781 ab.) - Region : Sardenha | Província : Oristano
  3. Osimo : (30 239 ab.) - Region : Marchas | Província : Ancona
  4. Ostuni : (32 819 ab.) - Region : Polha | Província : Brindisi

PModificar

  1. Paderno Dugnano : (46 023 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  2. Pàdoa (210 821 ab.) - Region : Venèt | Província : Pàdoa
  3. Pagani : (34 775 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  4. Palèrme (721 163 ab. - 945 600 ab. per l'airal urban) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  5. Parabiago : (24 825 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  6. Parma (175 789 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Parma
  7. Partinico (31 515 ab.) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  8. Paternò (49 006 ab.) - Region : Sicília | Província : Catània
  9. Pavia : (71 486 ab.) - Region : Lombardia | Província : Pavia
  10. Perosa (157 489 ab.) - Region : Ómbria | Província : Perosa
  11. Pesaro : (91 983 ab.) - Region : Marchas | Província : Pesaro e Urbin
  12. Pescara : (123 318 ab.) - Region : Abruces | Província : Pescara
  13. Pietrasanta : (24 547 ab.) - Region : Toscana | Província : Luca
  14. Pineròl : (34 264 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  15. Pioltello : (32 337 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  16. Piombino : (34 370 ab.) - Region : Toscana | Província : Ligorna
  17. Pisa (88 363 ab.) - Region : Toscana | Província : Pisa
  18. Pistòia : (92.267 ab.) - Region : Toscana | Província : Pistòia
  19. Plasença (99 150 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Plasença
  20. Poggibonsi : (28 637 ab.) - Region : Toscana | Província : Siena
  21. Pomezia (48 385 ab.) - Region : Laci | Província: Roma
  22. Pomigliano d'Arco : (39 588 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  23. Pompei : (25 751 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  24. Pontedera (26 842 ab.) - Region : Toscana | Província : Pisa
  25. Pordenone : (51 044 ab.) - Region : Friol-Venècia Júlia | Província : Pordenone
  26. Porto Sant'Elpidio : (24 114 ab.) - Region : Marchas | Província : Ascoli Piceno
  27. Portogruaro : (25 158 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  28. Potenza : (69 295 ab.) - Region : Basilicata | Província : Potenza
  29. Pozzuoli : (82 535 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  30. Prato (185 074 ab.) - Region : Toscana | Província : Prato
  31. Putignano : (27 913 ab.) - Region : Polha | Província : Bari

QModificar

  1. Qualiano : (25 452 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  2. Quarrata : (24 017 ab.) - Region : Toscana | Província : Pistoia
  3. Quarto : (35 434 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  4. Quartu Sant'Elena (68 508 ab.) - Region : Sardenha | Província: Castèl

RModificar

  1. Ragusa : (71 765 ab.) - Region : Sicília | Província : Ragusa
  2. Rapallo : (30 224 ab.) - Region : Ligúria | Província : Gènoa
  3. Ravena : (146 989 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Ravena
  4. Reggio d'Emília : (141 383 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Reggio d'Emília
  5. Reggio de Calàbria : (190 127 ab.) - Region : Calàbria | Província : Reggio de Calàbria
  6. Rende : (35 221 ab.) - Region : Calàbria | Província : Cosenza
  7. Rho : (51 229 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  8. Riccione : (34 682 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Rimini
  9. Rieti : (46 834 ab.) - Region : Laci | Província : Rieti
  10. Rimini : (136 100 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Rimini
  11. Rivoli : (50 694 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  12. Roma : (2 553 873 ab. - 3 552 600 ab. per l'airal urban) - Region : Laci | Província : Roma
  13. Rosignano Marittimo : (31 695 ab.) - Region : Toscana | Província : Ligorna
  14. Rossano : (36 361 ab.) - Region : Calàbria | Província : Cosenza
  15. Rovereto : (35 136 ab.) - Region : Trentin-Naut Adige | Província : Trent
  16. Rovigo : (50 883 ab.) - Region : Venèt | Província : Rovigo
  17. Rozzano : (38 598 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  18. Ruvo di Puglia : (25 635 ab.) - Region : Polha | Província : Bari

SModificar

  1. Salèrne : (146 324 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  2. San Benedetto del Tronto : (52 099 ab.) - Region : Marchas | Província : Ascoli Piceno
  3. San Donato Milanese : (31 659 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  4. San Donà di Piave : (38 904 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  5. San Giorgio a Cremano : (52 807 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  6. San Giovanni Rotondo (26 078 ab.) - Region : Polha | Província : Foggia
  7. San Giovanni in Persiceto : (25 115 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Bolonha
  8. San Giuliano Milanese : (32 814 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  9. San Giuliano Terme (30 330 ab.) - Region : Toscana | Província : Pisa
  10. San Giuseppe Vesuviano : (27 871 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  11. San Lazzaro di Savena : (30 200 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Bolonha
  12. San Miniato (26 353 ab.) - Region : Toscana | Província : Pisa
  13. San Severo (55 861 ab.) - Region : Polha | Província : Foggia
  14. Sant Rémol (56 903 ab.) Region : Ligúria | Província : Impèria
  15. Sant'Anastasia : (28 040 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  16. Sant'Antimo : (31 114 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  17. Santa Maria Capua Vetere : (30 842 ab.) - Region : Campània | Província : Casèrta
  18. Santeramo in Colle : (26 050 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  19. Sarno : (31 580 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  20. Saronno : (37 472 ab.) - Region : Lombardia | Província : Varese
  21. Sàsser (127 400 ab.) - Region : Sardenha | Província: Sàsser
  22. Sassuolo (41 746 ab.) - Region : Emília-Romanha | Província : Modena
  23. Savona : (61 742 ab.) - Region : Ligúria | Província : Savona
  24. Scafati : (50 525 ab.) - Region : Campània | Província : Salèrne
  25. Scandicci (50 003 ab.) - Region : Toscana | Província : Florença
  26. Schio : (38 638 ab.) - Region : Venèt | Província : Vicença
  27. Sciacca : (40 854 ab.) - Region : Sicília | Província : Agrigent
  28. Scicli : (25 832 ab.) - Region : Sicília | Província : Ragusa
  29. Segrate : (33 373 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  30. Selargius (28 548 ab.) - Region : Sardenha | Província: Castèl
  31. Senigallia : (44 023 ab.) - Region : Marchas | Província : Ancona
  32. Seregno : (39 997 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  33. Sesto Fiorentino (45 748 ab.) - Region : Toscana | Província : Florença
  34. Sesto San Giovanni : (83 477 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  35. Settimo Torinese : (47 372 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  36. Siena : (54 498 ab.) - Region : Toscana | Província : Siena
  37. Somma Vesuviana : (32 838 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  38. Sora (26 418 ab.) - Region : Laci | Província : Frosinone
  39. Spinea : (24 798 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  40. Spoleto: vejatz Espolet.
  41. Sulmona : (25 419 ab.) - Region : Abruces | Província : L'Aquila
  42. Siracusa : (123 322 ab.) - Region : Sicília | Província : Siracusa

TModificar

  1. Tarent : (201 349 ab.) - Region : Polha | Província : Tarent
  2. Teramo : (52 695 ab.) - Region : Abruces | Província : Teramo
  3. Terlizzi : (27 452 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  4. Termini Imerese : (26 290 ab.) - Region : Sicília | Província : Palèrme
  5. Termoli : (31 006 ab.) - Region : Molise | Província : Campobasso
  6. Terni : (108 999 ab.) - Region : Ómbria | Província : Terni
  7. Terracina : (42 475 ab.) - Region : Laci | Província : Latina
  8. Tivoli: (51 309 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  9. Torre Annunziata : (48 720 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  10. Torre del Greco : (88 372 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  11. Tortona : (26 623 ab.) - Region : Piemont | Província : Alexàndria
  12. Trani : (53 520 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  13. Trapani : (70 735 ab.) - Region : Sicília | Província : Trapani
  14. Trent : (110 142 ab.) - Region : Trentin-Naut Adige | Província : Trent
  15. Treviglio : (27 162 ab.) - Region : Lombardia | Província : Bergam
  16. Trevís : (82 112 ab.) - Region : Venèt | Província : Trevís
  17. Trieste : (207 069 ab.) - Region : Friol-Venècia Júlia | Província : Trieste
  18. Triggiano : (27 325 ab.) - Region : Polha | Província : Bari
  19. Turin : (900 608 ab. - 1 700 000 per l'airal urban) - Region : Piemont | Província : Turin

UModificar

  1. Udine (96 678 ab.) - Region : Friol-Venècia Júlia | Província : Udine

VModificar

  1. Valdagno : (27 483 ab.) - Region : Venèt | Província : Vicença
  2. Varese : (96 917 ab.) - Region : Lombardia | Província : Varese
  3. Vasto : (37 213 ab.) - Region : Abruces | Província : Chieti
  4. Velletri: (50 699 ab.) - Region : Laci | Província : Roma
  5. Venaria Reale : (34 777 ab.) - Region : Piemont | Província : Turin
  6. Venècia : (271 251 ab.) - Region : Venèt | Província : Venècia
  7. Verbania : (30 796 ab.) - Region : Piemont | Província : Verbano-Cusio-Ossola
  8. Vercèlh : (44 967 ab.) - Region : Piemont | Província : Vercèlh
  9. Verona : (259 068 ab.) - Region : Venèt | Província : Verona
  10. Viareggio : (63 389 ab.) - Region : Toscana | Província : Luca
  11. Vibo Valentia : (33 957 ab.) - Region : Calàbria | Província : Vibo Valentia
  12. Vicença : (113 483 ab.) - Region : Venèt | Província : Vicença
  13. Vigevano : (59 964 ab.) - Region : Lombardia | Província : Pavia
  14. Villafranca di Verona : (30 521 ab.) - Region : Venèt | Província : Verona
  15. Villaricca : (28 705 ab.) - Region : Campània | Província : Nàpols
  16. Vimercate : (25 787 ab.) - Region : Lombardia | Província : Milan
  17. Ventemilha : (25 509 ab.) - Region : Ligúria | Província : Impèria
  18. Vitèrbe (60 254 ab.) - Region : Laci | Província : Vitèrbe
  19. Vittoria : (54 320 ab.) - Region : Sicília | Província : Ragusa
  20. Vittorio Veneto : (29 229 ab.) - Region : Venèt | Província : Trevís
  21. Voghera : (38 374 ab.) - Region : Lombardia | Província : Pavia

WModificar

XModificar

YModificar

ZModificar

Ligams extèrnesModificar