Fichièr d'origina(3 311 × 4 717 pixèl, talha del fichièr: 7,66 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Imatge de l'année
Imatge de l'année
Imatge remarquable

Wikimedia CommonsWikipèdia

Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges remirables) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Wikipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en turc (Seçkin resimler) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

Descripcion "Fredrich von Schiller", lithograph
Data
Font Library of Congress[1]
Autor Jos. Koehler, publisher
Autras versions Restored version of File:Schiller.jpg. Cropped. Crease corrected. Dirt and scratches removed. Curves adjusted. Text sharpened. See also File:Schiller edit1.tif (uncompressed restoration).


Public domain
Cette œuvre est dans le domaine public aux États-Unis car elle a été publiée avant le 1er janvier 1929.

Les œuvres dans le domaine public doivent être inéligibles pour le droit d'auteur à la fois aux États-Unis et dans leur pays d'origine pour pouvoir être hébergées sur Commons. Si l'œuvre ne provient pas des États-Unis, le fichier doit comporter un bandeau de licence supplémentaire indiquant la situation vis-à-vis du droit d'auteur dans le pays d'origine.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Sinar 54H catalan

image/jpeg

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual8 genièr de 2010 a 04.23Miniatura per la version del 8 genièr de 2010 a 04.233 311×4 717 (7,66 Mo)Durova{{Information |Description="Fredrich von Schiller", lithograph |Source=Library of Congress[http://hdl.loc.gov/loc.pnp/cph.3c36145] |Date=1905 |Author=Jos. Koehler, publisher |Permission= |other_versions=Restored version of File:Schiller.jpg. Cropped

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas