Fichièr:Pagina d'acuèlh de LibreOffice 6.png

Fichièr d'origina(1 366 × 706 pixèl, talha del fichièr: 39 Ko, tipe MIME: image/png)

Descripcion

Descripcion Pagina d'acuèlh de LibreOffice 6 en occitan.
Data
Font Self-taken; derivative work
Autor The Document Foundation and contributors
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)

Aquesta captura de pantalla no conté restriccions de copyright en cap de les seves parts o imatge visual amb copyright de programari, o l'autor l'ha publicat sota llicència lliure (la qual s'ha d'indicar a sota d'aquesta notificació), i per tant segueix les indicacions de llicència de les captures de pantalla de Wikimedia Commons. La pots usar lliurement d'acord amb aquesta llicència. Llicència de programari lliure:

Le contenu de ce fichier est placé sous la Mozilla Public License Version 1.1 (la "Licence") ; vous ne pouvez utiliser ce fichier qu'en respectant les termes de cette licence.

Le logiciel distribué la Licence est distribué sur une base « TEL QUEL », SANS GARANTIE D'AUCUNE SORTE, qu'elle soit expresse ou implicite. Consultez la Licence pour connaître les dispositions spécifiques régissant les droits et les limitations qui s'appliquent.

Nota: si aquesta captura de pantalla mostra una obra que no no és el resultat directe del codi del programari que cita, així com un text o gràfic que no forma part del programari, la llicència per aquesta obra s'ha d'indicar per separat.


Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual20 novembre de 2019 a 11.10Miniatura per la version del 20 novembre de 2019 a 11.101 366×706 (39 Ko)Luna Lyons{{Information |Description=Pagina d'acuèlh de LibreOffice 6 en occitan. |Source=Self-taken; derivative work |Date=20/11/2019 |Author={{w|The Document Foundation}} and contributors |Permission={{free screenshot|license={{MPL}}}} |other_versions= }} Category:Screenshots of LibreOffice 6.0

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Metadonadas