Fichièr d'origina(4 824 × 3 099 pixèl, talha del fichièr: 3,56 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Descripcion

Descripcion
العربية: بلورات الأوزميوم (Os) النقية بنسبة 99.9%. ناتجةٌ عن تفاعل النقل الكيميائي في غاز الكلور
Deutsch: Osmium Os, Kristalle, Reinheit ≥ 99,99%, 2,2 g. Hergestellt nach dem chemischen Transportprozess im Chlorgas.
English: Osmium Os, crystals, purity ≥ 99.99%, 2.2 g. Produced by chemical transport reaction in chlorine gas
Français : Cristaux d'Osmium (Os), cristallisé produit par réaction de transport chimique dans une atmosphère de chlore. Masse : 2,2 g, pureté ≥ 99.99%.
Ελληνικά: Όσμιο (Os), κρύσταλλοι, καθαρότητα ≥ 99,99%, 2,2 γραμ. Παράγονται με χημική αντίδραση μεταφοράς μέσα σε αέριο χλωρίου.
Italiano: Un cristallo di osmio ultrapuro (≥ 99,99%) prodotto artificialmente attraverso una reazione di trasporto di vapore chimico in un'atmosfera di gas di cloro
Polski: Kryształy osmu (2,2 g) o czystości ≥ 99,99%, wytworzone metodą reakcji transportu chemicznego w atmosferze chloru.
Data
Font Trabalh personal
Autor Alchemist-hp (talk) (www.pse-mendelejew.de)

This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file to Facebook.

Appareil photo Canon 5D Mark II
Objectif Canon MP-E 65mm
Notes made by focus stacking software from 7x single shots
Això és una imatge retocada, cosa que vol dir que ha estat alterada digitalment de la seva versió original. Modificacions: Focus stack with Helicon Focus of 7 images.

Distinctions

Imatge de l'année
Imatge de l'année
Imatge remarquable
Imatge de qualitat
Imatge de qualitat

Wikimedia CommonsWikipèdia

Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges remirables) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
Aquesta és una Imatge de qualitat i segueix els criteris d'imatges de qualitat.
 Pel seu format de 8:5, 16:10 o 16:9 aquesta imatge és adequada com a fons de pantalla ample.

Wikipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en àrab (صور مختارة) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en alemany (Exzellente Bilder) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en polonès (Ilustracja na medal) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en turc (Seçkin resimler) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

Publicat jos licéncia(s)

Please select "one" of your favorite license.

Creative Commons License

This file is licensed under the Creative Commons ‘Attribution-NonCommercial-NonDerivative 3.0 (US)’
Licence: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/

Licence Art Libre Copyleft: Aquesta és una obra d'art lliure: Podeu redistribuir-la i modificar-la sota els termes de la Llicència d'Art Lliure. Trobareu una còpia d'aquesta llicència al web Copyleft Attitude, així com en altres llocs web.
GNU head S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU versió 1.2, publicada per la Free Software Foundation; sense seccions invariants, ni textos de portada, ni textos de contraportada. S'inclou una còpia d'aquesta llicència en la secció titulada GNU Free Documentation License. 1.2 només

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

0,1 segonda

número f catalan

8

65 mil·límetre

400

image/jpeg

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual16 febrièr de 2010 a 22.13Miniatura per la version del 16 febrièr de 2010 a 22.134 824×3 099 (3,56 Mo)Alchemist-hp{{== {{int:filedesc}} == |Description=={{en|1=Osmium Os, crystals, purity >=99,99%, 2,2g}} {{de|1=Osmium Os, Kristalle, Reinheit >=99,99%, 2,2g}} |Source={{own}} |Date={{date|2010|2|16}} |Author=[[User:Alchemist-hp|Alchemist-

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas