Mar_Cantabrico.png(459 × 253 pixèl, talha del fichièr: 21 Ko, tipe MIME: image/png)

Descripcion

Aquesta imatge (de tipus mapa) s'hauria de tornar a crear utilitzant gràfics vectorials com ara un fitxer SVG. Això té diversos avantatges; en trobareu més informació a Commons:Media for cleanup. Si ja disposeu d'una versió d'aquesta imatge en format SVG, us preguem que la pengeu; després, reemplaceu aquesta plantilla amb la plantilla {{Vector version available|nom nou de la imatge.svg}} en aquesta imatge.
Descripcion
English: Bay of Biscay
Español: Mar Cantábrico
Català: Mar Cantàbrica
Data
Font Trabalh personal
Autor Tony Rotondas
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)
GNU head

Aquest treball és programari lliure. Podeu redistribuir-lo i modificar-lo sota els termes de la Llicència Pública General GNU (GNU GPL), publicada per la Free Software Foundation; en la seva versió número 2 o en qualsevol posterior. Aquesta obra es distribueix sota l'esperança que sigui d'utilitat, però sense cap mena de garantia, fins i tot sense la garantia implícita de comercialització o d'adequació per a un propòsit particular. Vegeu els texts de la versió 2 i de la versió 3 de la GNU GPL per a més detalls.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Algun valor sense element de Wikidata

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual25 julhet de 2005 a 19.18Miniatura per la version del 25 julhet de 2005 a 19.18459×253 (21 Ko)Tony Rotondas*'''Title''' {{es icon}} Mar Cantábrico<br/> {{en icon}} Bay of Biscay<br /> *'''Author''' [http://commons.wikimedia.org/wiki/User_talk:Tony_Rotondas Tony Rotondas] *'''Date''' Julio de 2005

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :