Fichièr:Le pouvoir est tranquille.jpg

Fichièr d'origina(749 × 1 181 pixèl, talha del fichièr: 72 Ko, tipe MIME: image/jpeg)

Descripcion

Descripcion
Français : Le pouvoir est tranquille, sa machine électorale il l'a construite lui-même. Battons nous sur notre terrain l'occupation des usines. Atelier populaire ex-Ecole des Beaux-Arts. Affiche Mai 1968.
Data
Font
Gallica
Aquest fitxer procedeix de la biblioteca digital Gallica, i està disponible en línia amb l'identificador ARK btv1b530746827

Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor de la imatge carregada. Cal un senyal de drets d'autor. Vegeu Commons:Sobre les llicències.

Altres idiomes:
Autor DesconegutUnknown author

Publicat jos licéncia(s)

Aquesta imatge no és apta per tenir drets d'autor perquè consta totalment d'informació que és propietat comuna i no conté cap creació original. Per tant, és en el domini públic.
Public domain
Aquest fitxer només consisteix en formes geomètriques simples i/o text. Això no arriba al llindar de l'originalitat necessari per a estar protegit per drets d'autor, per tant, està en domini públic.
No obstant això, podria estar subjecte altres tipus de restriccions. Vegeu WP:PD § Fonts o Template talk:PD-textlogo per a més informació.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual20 abril de 2015 a 22.21Miniatura per la version del 20 abril de 2015 a 22.21749×1 181 (72 Ko)Yann{{Information |Description={{fr|''Le pouvoir est tranquille, sa machine électorale il l'a construite lui-même. Battons nous sur notre terrain l'occupation des usines.'' Atelier populaire ex-Ecole des Beaux-Arts. Affiche Mai 1968.}} |Source={{gallica|...

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :