Fichièr:Escudo de Granada (Granada).svg

Fichièr d'origina(Fichièr SVG, resolucion de 512 × 844 pixèls, talha : 320 Ko)

Descripcion

Escut d'armes
InfoField
English: Granada, Granada, Spain.
Español: Granada, Granada, España.
Blasonament
InfoField
Español: El escudo oficial actual de la ciudad de Granada está cubierto por la corona real, orlado con una cinta rematada en su parte inferior por una borla de oro, en la que van grabadas en igual metal los títulos de la ciudad, y su interior se divide en tres cuarteles, el que ocupa su mitad superior con los Reyes Católicos sentados en sus tronos, con corona y manto, en sus colores naturales, el Rey Fernando II a la derecha con una espada en la mano diestra y la Reina Isabel I con un cetro en la suya, ambos sobre campo de plata y cubiertos por un dosel rojo. La parte inferior se divide en dos cuarteles, el de la izquierda con la Torre de la Vela en plata, tremolándose en su parte superior la bandera de España, roja y amarilla, sobre fondo de oro. En el cuartel inferior izquierdo hay una granada abierta en sus colores naturales, sobre fondo de plata. Todo queda rodeado con dos castillos en el centro de su parte superior e inferior de la orla, en plata, con dos banderas de España rojas y amarillas en lo alto de cada una y en diagonal, sobre fondo de oro, alternándose a sus lados con un total de seis leones en sus colores naturales y vueltos hacia el interior, con cuatro torres de oro sobre fondo rojo.
Referències
InfoField
Data 20 decembre de 2021
Artista
InfoField
Erlenmeyer
Font Trabalh personal
Permission
(Reütilizacion d'aqueste fichièr)
 = 

«De sable, un lleó rampant d'or.»
Aquesta il·lustració d'un escut d'armes no és igual a la utilitzada per la institució respectiva
Aquest escut d'armes ha estat dissenyat d'acord amb la seva descripció heràldica, coneguda com blasonament. Qualsevol il·lustració que compleixi la descripció escrita del blasonament és correcta heràldicament. Es a dir, poden existir diverses interpretacions artístiques del mateix escut d'armes. De vegades, la il·lustració específica utilitzada oficialment per una institució (ja siga un organisme, autoritat pública o municipi) pot estar protegida per drets d'autor i, en aquest cas, no es podria utilitzar aquí.

català  deutsch  english  español  français  italiano  беларуская (тарашкевіца)  nederlands  русский  македонски  lëtzebuergesch  svenska  suomi  українська  ไทย  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.
Erlenmeyer, autor d'aquesta òbra, l'a publicat o publica jos la licéncia seguenta:
w:oc:Creative Commons
atribucion partiment a l'identic
Atribucion: Erlenmeyer
Sètz liure :
  • de partejar – de copiar, distribuir e transmetre aquesta òbra
  • d'adaptar – d'adaptar aquesta òbra
Jos las condicions seguentas :
  • atribucion – Vos cal atribuir aquesta òbra amb lo biais especificat per l'autor o lo concedent (mas pas dins un sens que suggerís que vos apròvan o qu'apròvan l'utilizacion d'aquesta òbra).
  • partiment a l'identic – Se modificatz, transformatz, o vos basatz sus aquesta òbra, vos cal distribuir l'òbra resultanta jos la meteissa licéncia o una licéncia similara a aquesta.
Autras versions

fields =
SVG information
InfoField
 
El codi font d'aquest SVG és vàlid.
 
Aquesta imatge vectorial va ser creada amb Inkscape, i posteriorment modificada manualment
.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

image/svg+xml

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual20 decembre de 2021 a 12.36Miniatura per la version del 20 decembre de 2021 a 12.36512×844 (320 Ko)Erlenmeyer== {{int:filedesc}} == {{COAInformation |blazon of = {{en|1=''Granada, Granada, Spain.''}}{{es|1=''Granada, Granada, España.''}} |blazon = {{es|1=''El escudo oficial actual de la ciudad de Granada está cubierto por la corona real, orlado con una cinta rematada en su parte inferior por una borla de oro, en la que van grabadas en igual metal los títulos de la ciudad, y su interior se divide en tres cuarteles, el que ocupa su mitad superior con los Reyes Católicos sentados en sus...

Las paginas çaijós compòrtan aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas