Fichièr:Blue Mosque Courtyard Dusk Wikimedia Commons.jpg

Fichièr d'origina(7 937 × 5 580 pixèl, talha del fichièr: 6,7 Mo, tipe MIME: image/jpeg)

Descripcion

Descripcion
العربية: صورة پانوراميَّة لصحن الجامع الأزرق أو جامع السلطان أحمد بمدينة إسطنبول، بتركيَّا. الصحن مربَّع الشكل، لكن الإسقاط المركاتوري اللازم لضغط كامل مجال الرؤية ضمن الإطار يتسبب في انحناء الخطوط الأفقيَّة. صُنعت الصورة الپانوراميَّة باستخدام برمجيَّة هوگين.
English: Panoramic view of the courtyard of the Blue Mosque, in Istanbul, Turkey. The courtyard has a square shape, but the mercator projection necessary to squeeze all the field of view into the frame bends the horizontal lines. Panorama created with Hugin.
Français : Vue panoramique de la cour de la Mosquée Bleue, à Istanbul, en Turquie. La cour a une forme carrée, mais la projection utilisée (mercator) pour faire tenir le grand champ de vision dans le cadre déforme un peu les choses. Panorama créé avec Hugin.
Data
Font Blue Mosque Istanbul
Autor Benh LIEU SONG (Flickr)
Posició de la càmera41° 00′ 20,63″ N, 28° 58′ 34,59″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Aquesta i altres imatges properes a: OpenStreetMapinfo
Imatge remarquable
Imatge de qualitat
Imatge de qualitat

Wikimedia CommonsWikipèdia

Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges remirables) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
Aquesta és una Imatge de qualitat i segueix els criteris d'imatges de qualitat.

Wikipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en àrab (صور مختارة) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en japonès (秀逸な画像) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en turc (Seçkin resimler) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

Publicat jos licéncia(s)

Ieu, autor d'aquesta òbra, publiqui jos las licéncias seguentas:
w:oc:Creative Commons
atribucion partiment a l'identic
Sètz liure :
  • de partejar – de copiar, distribuir e transmetre aquesta òbra
  • d'adaptar – d'adaptar aquesta òbra
Jos las condicions seguentas :
  • atribucion – Vos cal atribuir aquesta òbra amb lo biais especificat per l'autor o lo concedent (mas pas dins un sens que suggerís que vos apròvan o qu'apròvan l'utilizacion d'aquesta òbra).
  • partiment a l'identic – Se modificatz, transformatz, o vos basatz sus aquesta òbra, vos cal distribuir l'òbra resultanta jos la meteissa licéncia o una licéncia similara a aquesta.
GNU head Avètz la permission de copiar, distribuir e modificar aqueste document segon los tèrmes de la Licéncia de documentacion liura GNU, version 1.2 o mai recenta publicada per la Free Software Foundation; sens seccions inalterablas, sens tèxte de primièra pagina de tempa e sens tèxte de darrièra pagina de tempa. Un exemplar de la licéncia es inclús dins la seccion intitulada GNU Free Documentation License.
Podètz causir la licéncia que volètz.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
Panoramic view of the courtyard of the Blue Mosque, in Istanbul, Turkey.

Elements representats en aquest fitxer

subjècte representat

41°0'20.632"N, 28°58'34.590"E

2,5 segonda

número f catalan

5,7

100

image/jpeg

3c73a8713bca6d1f0f36279a527a8ebb1603dcb7

7 025 195 Byte

5 580 píxel

amplada catalan

7 937 píxel

Istoric del fichièr

Clicar sus una data e una ora per veire lo fichièr tal coma èra a aqueste moment

Data e oraMiniaturaDimensionsUtilizaireComentari
actual9 octobre de 2019 a 18.14Miniatura per la version del 9 octobre de 2019 a 18.147 937×5 580 (6,7 Mo)BenhPanini general projection
10 genièr de 2011 a 19.38Miniatura per la version del 10 genièr de 2011 a 19.386 930×4 563 (8,18 Mo)Benh{{Information |Description={{fr|1=Vue panoramique de la cour de la Mosquée Bleue, à Istanbul, en Turquie. La cour a une forme carrée, mais la projection utilisée (mercator) pour faire tenir le grand champ de vision dans le cadre déforme un peu les ch

La pagina çaijós compòrta aqueste imatge :

Usatge global del fichièr

Los autres wikis seguents utilizan aqueste imatge :

Veire l'utilizacion globala d'aqueste fichièr.

Metadonadas