Wikipèdia:Demandar un article

Wikipèdia:Demandar un article


Sciéncias exactas e naturalas
Geografia
Sciéncias umanas
Vida de la ciutat
Art e cultura
Vida vidanta e lésers
Biografias e autres

Se recercatz un article sus un subjècte precís, notatz-o dins aquesta rubrica (a la fin de la categoria que lo concernís) ; i aurà totjorn un volontari especialista per vos lo redigir. Mas soscatz tanben a utilizar aquesta possibilitat per inserir un article sus un subjècte que vos ten e còr, perque sufís de lo notar dins la rubrica e puèi de redigir l'article que li correspond. Un còp que l'article es estat creat, pensatz de lo levar d'aquesta lista.

Notatz çaquelà qu'òm es jamai tant plan servit que per se meteis e qu'avètz las meteissas possibilitats que tot utilizaire de wikipèdia, es a dire de crear vos meteis l'article mancant.

Vos podètz tanben reportar a la lista de las paginas mai demandadas, que recensa automaticament los articles non existent qu'an lo mai de ligams dins los articles de Wikipèdia. Per d'autras idèas de paginas, vejatz tanben l'indèx tematic.

Podètz escriure vòstre pseudonim (se n'avètz un) al costat de l'article que prepausatz sus aquesta pagina per facilitar la discussion amb los autres wikipedians. Esitetz pas a balhar de ligams vèrs de sits extèrnes ont se pòt trapar d'informacions sus aqueste subjècte.


Modèl "De Far" modificar

Metre dins ma lista de seguit - Modificar - Discutir -

  Vaquí qualques pretzfaches de realizar :