Contengut suprimit Contengut apondut
Mertyl (discussion | contribucions)
mCap resum de modificació
Vivarés (discussion | contribucions)
→‎AutoWikiBrowser : seccion novèla
Linha 76 :
:Grand mercé de vòstra intervencion vist que per ieu es pus aisit de demandar d'escafar un article que lo melhorar. [[Utilizaire:Tuc negre|Tuc negre]] ([[Discussion Utilizaire:Tuc negre|d]]) 22 abril de 2010 a 11.56 (UTC)
::Ben en fach sabi pas tròp que far, es una pèrda de temps de demandar un vòte per una error de tipografia o de títol, aquò's segur. Passem ja un de temps sus las errors gramaticalas, sus la conjugason e soi urós d'aver de correccions. Cal saupre qu'es pas «legal» sus Wikipèdia d'escafar un article sens un vòte (se l'article es pas un vandalisme), de mai se i a dos contributors se deuriá pas far del tot. Mas lo problèma es que son d'articles coma d'autras e la qualitat generala de la Wikipèdia occitana es bona e los articles de Tuc negre son bons. Un article es dins lo domeni public e un article es pas la proprietat d'un òme o d'una femna. Mas tot aquò son de règlas, e de mon vejaire es melhor de conservar un article de qualques linhas qu'es pas marrit puslèu que d'escafar tot e tornar far l'article. Avèm pas un fum de tèxtes en occitan sul web, se començam d'escafar es gaireben una pèrda culturala, cal pas oblidar que Wikipèdia es lo pus grand site web en occitan e pensi pas qu'es deman que serà lo segond. Pòdi comprene que Tuc negre vòl un escafament d'un article qu'es «lo sieu» mas se deuriá pas far, compreni de mai en mai l'utilitat de l'enciclopèdia, es un trabalh collectiu fòrça important, e qualques còp oblidam qu'es util de far tot aquò. Amistats [[Utilizaire:Mertyl|Mertyl]] ([[Discussion Utilizaire:Mertyl|d]]) 22 abril de 2010 a 19.41 (UTC)
 
== AutoWikiBrowser ==
 
Adieu Mertyl, e grandmercé per aqueleis informacions que poiràn ajudar... d'autrei que ieu, utilizaire de Mac OSX. Coralament, [[Utilizaire:Vivarés|Vivarés]] ([[Discussion Utilizaire:Vivarés|d]]) 26 mai de 2010 a 18.45 (UTC).