Ajuda:Pagina d'utilizaire : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Vivarés (discussion | contribucions)
Vivarés (discussion | contribucions)
Linha 86 :
==Escafament==
 
Se la comunautat vos ne fa lao demanda, val mai d'escafar d'elements litigioses, quiti a los transferir sus un autre sit e a crear un ligam. Aqueste ligam deu çaquelà el- meteis èsser compatible amb la filosofia de Wikipèdia.
 
Se pòt qu'aqueste retrach siá a títol provisòri : la reputacion qu'aquerriretzaqueriretz al fial de vòstres articles menarà benlèu la comunautat a percebre mièlhs la pertinéncia de vòstras intencions. Vos meteis, amb l'experiéncia, seretz benlèu menatportat a reformular vòstres prepauses.
 
<center>'''Consideratz qu'es la reconeissença de vòstres pars que vos conferís la qualitat de ''wikipedian''.'''</center>
 
Se sètz mal comprés, esitetz pas a donar una explicacion mas vos entestetz pas : s'adoptatz una actitud jutjada pauc cooperativa quitament pels maipus tolerants, vos expausatz a de rectificacions d'ofici e mai, en cas de recidiva, a una proposicion d'escafament somesa al vòte de la comunautat. Cèrts abuses expausan lor autor a l'exclusion provisòria o definitiva, gra de sancion mai elevat.
 
== Cossí escafar una sospagina personala ? ==