Ajuda:Redireccion : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Peiresc (discussion | contribucions)
mCap resum de modificació
Vivarés (discussion | contribucions)
Linha 14 :
*Ligatz l'article a '''almens''' una categoria (o sos-categoria) : començatz per una linha <nowiki>[[Categoria:identificacion]]</nowiki> ont ''identificacion'' es lo títol d'una '''categoria''' o d'una '''sos-categoria'''. Per la sintaxi precisa, consultatz [[Ajuda:Sintaxi Wikipèdia]]. Se lo restacament es vèrs una sos-categoria, fagatz pas de restacament vèrs la categoria de nivèl superior.
 
*Redigissètz un paragraf cort que repren lo títol de l'article en metent en '''gras''' lo mòt o l'expression principala. S'aqueste paragraf compòrta pas cap de títol, apareisserà al dessús del somari e permetrà al lector d'aver lo minimomminimum d'informacions necessàrias per verificar qu'es sus la pagina que l'interèssa.
 
*Redigissètz lo còrs de l'article en utilizant de títols per las seccions e las sos-seccions. Aquestes títols son enquadrats respectivament pels signes <nowiki>==</nowiki> o <nowiki>===</nowiki>. Los títols e sos-títols apareisseràn automaticament dins lo somari de l'article. Per la sintaxi precisa, consultatz [[Ajuda:Sintaxi Wikipèdia]]