Wikipèdia:Règlas : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Cedric31 (discussion | contribucions)
Modif
Cedric31 (discussion | contribucions)
Modif
Linha 42 :
===Telecargament===
 
Lo transferiment de l'imatge sul serveireservidor del Wikipèdia occitan s'efectua a partir del formulari d'[[Special:Upload|aquesta pagina]] (valent a dire la pagina ''Importar un imatge'').
 
Notatz que la redaccion de la pagina de descripcion se pòt far tre lo telecargament en respectant la sintaxi en exemple çai jos, mas es tanben simple de se contentar de la legenda e de la licéncia, puèi de completar un còp lo telecargament realizat.
Linha 90 :
===Cas particular : modificacion d'un imatge inserit===
 
La solucion mai simpla es d'importar l'imatge modificat amb lo meteis nom d'estocatge que la version anteriora. Lo serveireservidor vos indica alara qu'un imatge pòrta ja aqueste nom. Sufís alara de confirmar la modificacion de l'imatge.
 
Certans navigatorsnavigadors ratifican pas sulcòp la modificacion (problèma d'amagatal). Una pichona reactualizacion e/o un ''Ctrl F5'' tracta lo problèma. En cas de remòrs, es totjorn possible de restablir una version anteriora en anant dins l'istoric de l'imatge.
 
Podètz totjorn tanben inscriure l'imatge dins la lista de las [[Wikipèdia:Paginas de suprimir/Imatges|paginas de suprimir]] en justificant simplament vòstra demanda.
Linha 232 :
=== Creacion de las paginas de descripcion al cargament de l'imatge ===
 
Al moment del cargament de l'imatge sul serveireservidor, vos es demandat de picar una descripcion de l'imatge. Aquesta descripcion es copiada tala e quala sus la pagina de descripcion de l'imatge. Es possible d'utilizar dins la descripcion de l'imatge la sintaxi dels articles de Wikipèdia. Per exemple una descripcion del tipe : <tt><nowiki>'''Descripcion:''' descripcion de l'imatge<br />'''Font:''' Jean Dupond<br />'''Licéncia:''' {{GFDL}}</nowiki></tt> crearà una pagina del tipe :
 
'''Descripcion:''' descripcion de l'imatge <br />