Wikipèdia:Candidatura al pòst d'administrator : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Cedric31 (discussion | contribucions)
utilisator -> utilizaire
Mertyl (discussion | contribucions)
Linha 36 :
== Demandas de dreches d'utilizaire suplementaris ==
<div dir="ltr">
===[[Utilizaire:Mertyl|Mertyl]]===
=== ===
Adieu a tot, prepausi ma candidatura al pòst d'administrator, fach un moment que l'idèa es dins ma cap e es lo moment, la decision es dins vòstres mans.
 
Alara perqué votar contra ieu ? De 1 mon nivèl en occitan qu'es pas terrible e benlèu los administrators devon parlar e escriure un occitan corrècte. Personalament pensi que mon occitan es feble mas ma progression es granda dempuèi 3 mes. De 2 soi aicí dempuèi 3 mes solament mas ai fach un fum de cambiaments e participi a la vida de la comunautat e aimi amelhorar los articles.
 
Alara perqué votar per ? De 1 soi motivi, e pensi personalament que 2 administrors es insufisent (los actuals son [[Utilizaire:Cedric31|Cedric31]] e [[Utilizaire:ScArf|ScArf]]), dins una jornada i a 24h oras e i a que qualques vandalisme pel moment mas es une primièra motivacion, lutar contra lo vandalisme. Mas de manièra generala es per "executar las decisions que la comunautat (que ne fa partida) a presas". Sabi pas tròp que dire de mai es per nòstre wikipèdia que fach la demanda, de veire : [[Wikip%C3%A8dia:Administrator]]
 
Sabi pas si es util de me presentar personalament, m'apeli "tony" (tòní ?) e pel moment ai 22 anadas, soi actualament estudiant en informatica e donc de fach, soi sovent davant un ordenador. Soi a Montpelhièr lo temps dels estudis, soi benlèu lo sol a pas aima aquesta vila. Ma vila de còr es Milhau, soi a Milhau que qualques jorns per mes, mas son los jorns que preferi.
Per vòta per : "<nowiki>{{per}} ~~~~</nowiki>" e contra : "<nowiki>{{contra}} ~~~~</nowiki>"
[[User:Mertyl|Mertyl]] ([[User talk:Mertyl|d]]) 21 d'abril de 2008 a 23:30 (UTC)
 
*Per
 
#{{Per}}--
#{{Per}}--
#{{Per}}--
*Contra
#{{contra}}
 
</div>
 
== ligams ==