Contengut suprimit Contengut apondut
Balisa : Distribution par MassMessage
Linha 168 :
<bdi lang="en" dir="ltr">[[User:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]]</bdi> 6 febrièr de 2023 a 10.21 (UTC)
<!-- Message mandat per User:Quiddity (WMF)@metawiki en utilizant la lista a https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Global_message_delivery/Targets/Tech_ambassadors&oldid=24491749 -->
 
== Classicizacion del nom "Reischofèn" mistralenc ==
 
Adieu,
 
Ai trobat a [https://books.google.com/books?id=bvYYAAAAYAAJ&pg=RA1-PA45&dq=%22Graveloto%22&hl=en&newbks=1&newbks_redir=0&sa=X&ved=2ahUKEwiazrqsz4f9AhVDHzQIHSwuCnEQ6AF6BAgKEAI#v=onepage&q=%22Graveloto%22&f=false aqueste ligam] una font amb lo nom d'una luòc de batalha de la Guèrra Francoprussiana: [[Reichshoffen|Reischofèn]]. La grafia es, mai que mai, de nòrma mistralenca, mas pòdi pas lo transcriure en òc alibertin pr'amor que lo nom francés conforma pas a las prononciacions "estandardas" francesas. Es, en francés, ​[ʁaiʃsofən] o [ʁaiçsofən]. Se te plai, podes m'ajudar?
 
Amicalament en òc,
[[Utilizaire:Briantin de Montrei|Briantin de Montrei]] ([[Discussion Utilizaire:Briantin de Montrei|d]]) 10 febrièr de 2023 a 05.42 (UTC)