Wikipèdia:Contacte : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Balisa : Revertida
Jiròni (discussion | contribucions)
Anullacion de las modificacions 2252506 de 209.107.196.40 (discussion)
Balisa : Desfés
Linha 9 :
__TOC__
==Questions sul foncionament==
===Sul site===
QGW8MWQH4V9D9OSWXF www.google.com Where are you located ? I want to come to you one of these days
*S’avètz de questions concernent lo contengut enciclopedic, per exemple per pausar una question de sciéncias o d'istòria, adreçatz-vos dirèctament a l'[[Wikipèdia:Oracle|Oracle]]. Garantissèm ni responsa, ni exactitud d'una eventuala responsa.
*S’avètz de reflexions o de comentaris sul foncionament de Wikipèdia, fasètz un torn a la [[Wikipèdia:La tavèrna|Tavèrna]]. Vos suggerissèm de consultar al prealable [[Ajuda:FAQ|nòstras listas de questions o objeccions frequentas]] : avèm benlèu ja una responsa.
*S’avètz de comentaris, o de reflexions sus un article precís, utilizatz la pagina de discussion de l'article concernit (onglet "Discussion" en naut de la pagina de l'article)
*Se trobatz d’errors, las podètz corregir dirèctament. Vejatz per aquò [[Wikipèdia:Cossí modificar una pagina]]. Se sètz pas segur de vos, escrivètz puslèu sus la pagina de discussion.
*Se volètz contactar l'autor o los autors d'un article, clicatz sus l'onglet "istoric" en naut de la pagina, veiretz s'afichar la lista dels autors. Clicatz sus lor nom per accedir a lor [[Wikipèdia:Paginas personalas|pagina personala]]. Lor podètz daissar un messatge en clicant sus l'onglet "discussion" de lor pagina d'utilizaire.
 
===Autres mejans de comunicacion===