Lauren Singer : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Crèa en tradusissent la pagina « Lauren Singer »
 
Traduccion de l'anglesa. En cors.
Linha 1 :
 
'''Lauren Singer''' es una [[activisme|activista]] [[ecologisme|ecologista]] <nowiki>[[Estats Units d'America|estatsunidenca]]</nowiki>, [[entrepreneire|entrepreneira]] e [[blòg|blogaira]] dins lo movement [[zèro degalh]]. Mena una vida zèro degalh dempuèi [[2012]]. Lauren es coneguda per requectar totes los degalhs qu'a creats dempuèi 2012 dins un [[pòt Mason]] de 16 oz. Son blòg "Trash is for Tossers" forniguèt als lectors dels conselhs per viure de manièra mai durabla tot en documentant son pròpria mòda de vida zèro degalh. Es la fondadora de Package Free e de The Simply Co. Singer es estada nomenada "femna a susvelhar" de [[Business Insider]], l'una de las "50 femnas a còire que càmbian lo mond" de [[InStyle"]] e una "creadora de cambiament 2020" de [[Well & Good]].
 
== Primièra vida e educacion ==
Es nascuda dins una familha [[Judaïsme|jusieva]] e cresquèt a [[Nòva York]]. Frequentèt [[Universitat de Nòva York|NYU]] e obtenguèt un diplòma en estudis environamentals en 2013. A puèi trabalhat coma analista del desvolopament durable pel [[New York City Department of Environmental Protection]], abans de fondar The Simply Co e Package Free.
 
== Carrièra e activisme ==
En 2012, Singer comencèt a requectar los degalhs que produsissiá dins un pòt Mason de 16 oz. e a detalhar sa vida zèro degalh sus son blòg "Trash is for tossersTossers". Simultanèament, comencèt a fabricar sos pròpris produsits de suènhs personals e a modificar son comportament de consomacion per desviar los degalhs dels sits d'enterrament e se désengager de las indústrias que causan la contaminacion de l'environament.
 
Singer abandonèt son emplec a temps plen en 2014 e lancèt The Simply Co. amb la tòca de comercializar de produches de lessiu durables e non toxics. Son detergent a lessiu biologic a tres ingredients obtenguèt un sosten sus [[Kickstarter]] e es estat vendut via lo sit Web de Kickstarter e dins de magasins de gròsses a travèrs dels Estats Units.
 
En 2017, Singer dobriguèt Package Free coma botiga efemèra de tres meses a [[Williamsburg]]. Dempuèi sa dubertura, Package Free empediguèt centenas de milions de degalhs de venir dels degalhs d'enterrament.
 
== Nòtas e Referéncias ==