Tot en òc : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Cedric31 (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
Cedric31 (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
Linha 4 :
}}
[[Fichièr:logo totenoc.png|right|300px|thumb|Lògo de l'associacion Tot en òc]]
'''Tot en òc''' es una associacion culturala segon la lei de 1901, creada en [[2010]]. A per tòca sus totes los territòris ont se parla la lenga occitana, en particular, e endacòm mai per via electronica, de provesir d'esplechesaisinas e de traduire d'interfàcias per tot mèdia electronic e informatic en lenga occitana.
 
==Objectius==
Linha 12 :
* Assegurar la perennitat de las traduccions e la possibilitat sistematica de lor mesa a jorn gràcias a la centralizacion e a l'escambi dels fichièrs e dels còdes d'accès a aqueles.
* Se posicionar coma interlocutor privilegiat alprèp de las institucions, de las entrepresas, de las autras associacions...
* Beneficiar d'un budgètbudget que poiriá permetre lo finançament de projèctes e d'una comunicacion de qualitat.
* Escambiar d'un biais convivial e de far dels contactes electronics d'encontres amicals vertadièrs.
* Poder aplicar las preconizacions lingüisticas dels organismes de referéncia d'un biais omogenèu e coerent, per evitar que las formas sián diferentas d'un site a l'autre.
Linha 32 :
 
==Actualitat==
Trabalharà tanbenTrabalha amb las associacions de promocion dels logicials liures e los autres organismes de traduccion de logicials, en particular amb los que partejan son interès per las lengas menorizadas.
L'associacion es a prene de contactes per trabalhar en contacte e en collaboracion amb las grandas associacions occitanistas ([[CREO]], [[Calandreta]], [[FELCO]], [[IEO]], OCBI...) e las institucions occitanas coma lo [[CIRDOC]], l'[[INÒC]], [[Convergéncia Occitana]] o lo [[CROM]].
 
Trabalharà tanben amb las associacions de promocion dels logicials liures e los autres organismes de traduccion de logicials, en particular amb los que partejan son interès per las lengas menorizadas.
 
== Coordenadas ==