Contengut suprimit Contengut apondut
Cap resum de modificació
Gabones (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
Balisas : cambiament per telefonet Modificacion pel web mobil
Linha 6 :
 
Adiu,
de fach, as benlèu vist que i a qauquesquauques jorns caliacaliá causir una lenga per las consignas qu'èran pas estadas traduchas e se causiguèt justament lo catalan. Se causisses com ieu l'occitan com lenga d'interfaciainterfaç veiras(??) veiràs sovent de catalan apareisseraparéisser. Per los articles, malurosament aquoaquò arrivaarriba. N'i a que quand volenvòlen traduire començan amb lo catalan e aquoaquò de copcòps que i a triga e demora... Sabi pas ont son los prejectesprojèctes de far de traductor informatic occitan/catalan mai quand me mostrenmostran lo assags (fa mantuna annada ja) per ieu me semblava pas bon, meme com ponch de despart, perque la sintaxasintaxi es pas per ieu çoçò que lo catalan partajapartatja mai amb (emé) l'occitan (aquiaquí la presenciapreséncia de l'espanholespanhòl es forta). En mai d'aquoaquò (es encara una opinion personala) los articles en catalan son pas totjorn autanautant avançats com o esperariam despuei nostrenòstra pichona realitat occitana. Quand ai besonh d'informacion, es realament en anglés que fau mas recercasrecèrcas (meme en espanholespanhòl, la wikipedia manca quand meme forçafòrça de rigor e d'omogeneitatomogeneïtat). Aquo son pas que d'opinion personala encara un còp, quand un contengut te sembla mancamancar aquiaquí e te semblesèmbla que siasiá forçafòrça interessant en catalan, esites pas a o far saber, veirem çoçò que podempodèm "pescar".
 
A ben lèu.
 
PS : sens indiscressionindiscrecion, auriasauriás una relacion particulara amb [[Gabon]] que porriapoiriá nos ajudar a enriquir los articles subre aqueste subjècte ?
 
Som l'utilizator Gabones, tròbi que sus de subjèctes internacionals e non occitans la Wikipèdia catalana generalament es melhora que l'occitana. Ai corregit amb lo clavièr, que te recomandi, SwiftKey per tauletas e telefons mobils que corregís l'ortografia en occitan mai 3 autras lengas a l'encòp.
 
---[[Utilizaire:Lembeye|Lembeye]] ([[Discussion Utilizaire:Lembeye|d]])