Contengut suprimit Contengut apondut
Raidako (discussion | contribucions)
Jiròni (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
Linha 10 :
:Bonjorn a totei dos. Coma ditz Vivarés, es verai que l'ortografia dau CLO conselha de destacar l'article definit. Aquò s'apren pas a a Raidako, que fa un trabalh fòrça constructiu; aquò s'apren a l'incoeréncia dei publicacions sus la toponimia occitana (per ex. la brocadura ''Los parlars carcinòls'' de Poulet e Krispin, que pòrta lei toponims d'Òlt, es fòrça incoerenta dau ponch de vista ortografic). I a tanben d'autrei principis dau CLO e de la nòrma d'Alibèrt que caudriá aplicar. Quand aurai temps, farai una proposicion de revision completa dei noms de comunas occitanas dins Wikipèdia, per fin de resòuver aqueste problèma. Ne caudrà parlar tanben amb d'autreis usatgiers qu'an trabalhat subre lei toponims. Coralament.--[[Utilizaire:Aubadaurada|Aubadaurada]] 2 de julh de 2007 a 10:01 (UTC)
:::Soi d'acòrdi amb totes dos. Faguèri la causida de sègre la brocadura citada per tal d'o poder far a la lèsta. Tenètz-vos fièrs [[Utilizaire:Raidako|Raidako]] 2 de julh de 2007 a 13:40 (UTC)
 
==Rites e costumas==
Adieu Raidako. Me soi permes d'apondre doas causetas a ton article, lo subjècte es vast e cresi que lo podràn desvolopar totes amassa per d'autres articles ligats! Coralament [[Utilizaire:Jiròni|Jiròni]] 9 de julh de 2007 a 19:16 (UTC)