Contengut suprimit Contengut apondut
Aubadaurada (discussion | contribucions)
Aubadaurada (discussion | contribucions)
Linha 2 :
==Ajuda en revirada==
Adieussiatz, Caesaraix! Podètz reviar mon tèxt ''[[Economia de Sri Lanka]]''? Mercé, e coralament, [[Utilizaire:Joao Xavier|Joao Xavier]] 31 de mai de 2007 a 20:05 (UTC)
 
== Adieu ==
 
Adieu Caesaraix, me siáu permés, de còps que i a, de retocar un pauc la forma lingüistica de teis articles mai en tot cas, te vòli dire que prèsi fòrça ton espontaneïtat e ta participacion dins la Wikipèdia. Vesi que siás un afogat de rock e que rèstas a Ais de Provença. Ieu tanben, visquèri a Ais fa quauqueis ans (ara siáu a Rodés) e ieu tanben siáu un fanatic de rock. Per còntra siáu pus vièlh, ai passat lei trenta ans... Se la grafia classica te pausa de dificultats, es pas ben grèu, çò que còmpta es de participar. I a de libres que te pòdon ajudar per practicar la grafia classica ''en provençau'', que son editats a Ais, tot bèu just (benlèu lei coneisses ja):
* LÈBRE Elias, & MARTIN Guiu, & MOLIN Bernat (2004) = LÈBRE Élie, & MARTIN Guy, & MOULIN Bernard, ''Dictionnaire de base français-provençal / Diccionari de basa francés-provençau'', Ais de Provença: Crèo Provença / Edisud [1a ed. 1992]
* MARTIN Guiu, & MOLIN Bernat (1998) = MARTIN Guy, & MOULIN Bernard, ''Grammaire provençale et cartes linguistiques'', Ais de Provença: Comitat Sestian d’Estudis Occitans / Centre Regionau d’Estudis Occitans-Provença / Edisud
Coralament.--[[Utilizaire:Aubadaurada|Aubadaurada]] 12 de junh de 2007 a 22:06 (UTC)
:Adieu Caesaraix. Te desconselhi panoccitan.org, es un sit de marrida qualitat que difusa de formas artificialas. Lo melhor mejan, cresi, per avançar en provençau, es d'utilizar lei libres que t'ai suggerits. Rèsti a ton servici. Coralament.--[[Utilizaire:Aubadaurada|Aubadaurada]] 13 de junh de 2007 a 07:34 (UTC)
:Un detalh: dins una pagina de discussion, l'usatge es d'escriure ''enbàs'', a la fin de la pagina. Per començar un subjècte novèu, sufís de clicar sus la vinheta "+" qu'es au començament la fenèstra d'edicion. Coralament.--[[Utilizaire:Aubadaurada|Aubadaurada]] 13 de junh de 2007 a 07:36 (UTC)