Wikipèdia:Presa de decision/Medalha Utilizaire Cedric31 : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
Gavach (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
Gavach (discussion | contribucions)
Linha 9 :
 
=Discussion=
 
 
Adieu a totes,
O aviái ja demandat d'un biais mai informal e o parlèri recentament amb Aubadaurada e pensi dempuèi un brave momenton que seriá plan de porgir una recompensa a Cedric per son trabalh remirable dins la creacion e gestion de l'enciclopèdia. Aquí, espèri que mon bram se farà ausir aqueste còp e que l'ensems de la comunitat me seguirà per mostrar sa gratitud cap al trabalh, los esfòrces e lo temps passat per aqueste mèstre ès wikipèdia nòstre. Mercés de legir aqueste messatge e eventualament d'apiejar ma crida. Coralament, al còp que ven, [[Utilizaire:Capsot|Capsot]] 17 de mai de 2007 a 10:19 (UTC)
:Soi d'acòrdi amb tu !!! Mas quina recompensa ?? Per que la medalha d'aur es pas pron fòrta per el !!! [[Utilizaire:ScArf|ScArf]] 17 de mai de 2007 a 16:46 (UTC)
:Sostèni tanben aquesta proposicion. La wikipèdia occitana seriá pas çò qu'es sensa l'òbra multiforma (creacion d'articles, organizacion...) de Cedric. [[Utilizaire:Vivarés|Vivarés]] 17 de mai de 2007 a 17:44 (UTC)
:Solid que Cedric amerita d'èsser recompensat, per tot lo travalh complit, per sa preséncia, (cresi que i aguèt pas gaire de jorn dempuèi que soi arribat que l'ai pas vist passar sus la Wiki!) e tanben per sa disponibilitat granda. Per tot aquò, la Wiki occitana li deu fòrça.[[Utilizaire:Jiròni|Jiròni]] 17 de mai de 2007 a 18:25 (UTC)
:Tanben soi d'acòrdi amb la recompensa!! Coralament a totes, [[Utilizaire:Joao Xavier|Joao Xavier]] 17 de mai de 2007 a 22:22 (UTC)
:Do solide, jo tanben. Que torni diser co qu'e ja dit mei haut : constancia, eficacitat, activitat sus mantun front (portaus, articles, adobaments, gestion e, en mei d'aquo 24/24 e 7/7... Dinc a las purmeras,--[[Utilizaire:Lembeye|Lembeye]] 18 de mai de 2007 a 02:50 (UTC)
::De segur, sosteni d'a fons la proposicion de medalha per nòstre companh Cedric: es l'arma de la Wikipèdia occitana e totei presam sei qualitats nombrosas, coma per exemple son abnegacion, son coratge davant lo trabalh, son onestetat intellectuala e son saber-viure. Visca Cedric!--[[Utilizaire:Aubadaurada|Aubadaurada]] 18 de mai de 2007 a 10:35 (UTC)
:::Mercé plan per totes aqueles compliments... Arriban just al moment que soi mens disponible... La vida vertadièra es de còps mai acaparanta... {{;)}} Tròbi un pauc delicat de lançar ieu meteis lo vòte... [[Utilizaire:Cedric31|Cedric31]] 22 de mai de 2007 a 13:37 (UTC)
 
=Proposicions=