Ferdinand Foish : Diferéncia entre lei versions

Contengut suprimit Contengut apondut
CommonsDelinker (discussion | contribucions)
m Lo fichièr Ferdinand_foch_grabmal.jpg es estat escafat coma o es estat sus Commons per PierreSelim (Per commons:Commons:Deletion requests/Works by Paul Landowski)
Jiròni (discussion | contribucions)
Linha 7 :
Per tal de recompensar son eroïsme Foish recebèt lo títol de Marescal de Camp britanic en 1919. E mai per encausa de sos conselhs durant la [[Guèrra Polonesobolchevica]] de 1920, e tanben per la pression que s'exerciguèt sus Alemanha del temps del Grand soslevament de Polonha, foguèt recompensat amb lo títol de [[Marescal de Polonha]] en 1923.
 
L'1 de novembre de 1921 Foish èra a [[Kansas City, Missouri|Kansas City]] per participar take part a la ceremonia del [[Memorial a la Libertat]] que s'i construsiá. I èran tanben presents lo Luòctenent General Baron Jacques de Belgica, l'Amiralh [[David Beatty]] de Granda Bretanha, lo General [[Armando Diaz]] d'Itàlia e lo General [[John J. Pershing]] dels Estats Units. Un dels locutors principals ne foguèt lo vicepresident dels Estats Units, [[Calvin Coolidge]]. En 1935 de basses-relèus de Foish, Jacques, Diaz e Pershing foguèron aponduts al memorial per l'escultor [[Walker Hancock]].
 
Foish moriguèt lo 20 de març de 1929, e foguèt enterrat als [[Les Invalides|Invalides]], a ras de [[Napoleon]] e fòrça autres militars celèbres de l'estat francés.