Contengut suprimit Contengut apondut
Capsot (discussion | contribucions)
Cap resum de modificació
m minor fix, if you don't mind
Linha 6 :
Coma mantun de vosautres o sap (que fòrça son d'amics a mai siá virtualament!), soi tanben membre de l' [http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_CAT/en Association catalana "Amical de la Viquipèdia"] qu'ensaja de venir un Capítol [http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_chapters '''Chapter'''].
 
Lo Capítol/Chapter es una estructura intermediària entre las Wikipèdias e la [[:en:Wikimedia Foundation|Fondacion Wikimedia]]. Sa tòca es d'ajudar a promòure las activitats de las diversas Wikipèdias, en lor porgir un accès oficial per liberar de material, tanben per aplechar de moneda per la Fondacion e de ne recebre, demest mai de causas... (clicar ennaut per mai de detalhs).
 
Aprèp una campanha iniciala en çò dels membres de la Viquipèdia catalana, me foguèt demandat de veire se podiái trobar supòrt en cò dels occitans, doncas aicí (qu'i soi pas gaire present per de rasons explicitadas enjós mas que contribuïssi pro al Wikiccionari) e me prepausèri d'anar mai luènh e de 'viatjar pel Wikimond e de far passar la nòva', en pensar que la màger part dels Wikipedians que partetjan de valors semblants serián dispausats a donar supòrt a nòstra causa.