Centre Medic Soroka

Lo Centre Medic Soroka es un espital de Beerxeba, Israèl. Es lo centre medic mai grand de la region del sud del país, e lo quatren mai grand d'Israèl amb aperaquí 1,000 lièchs. Es proprietat de Clalit Health Services, l'organizacion de salut mai granda d'Israèl. Soroka ofrís assisténcia medica als membres de totas las populacions de la region; los beduïns del Neguev, e los palestinianes de Cisjordania e la Franja de Gaza.

Centre medic Soroka.

Es un centre d'ensenhament qu'es afiliat amb la Facultat de Sciéncias de la salut de l'Universitat Plan Gurion del Nègueb, lo campus de l'universitat se tròba dins un airal al bòrd de l'espital.

Centre pel tractament del càncer modificar

Lo centre medic Soroka a previst la mesa en marcha d'un centre pel tractament del càncer. Per tractar un pacient que demòra en l'extrèm sud del Nègueb, cal recórrer aperaquí 221 milas fins a arribar dins un espital situat al centre del país. Quand s'inaugurarà lo nòu centre pel tractament del càncer a Beerxeva, i aurà mai quantitat d'espaci per menar a tèrme los tractaments, atencion ambulatòria per pacientas extèrnes, pacients espitalizats e hematologia, de centres de trasplantacion de medul·la ossosa, equipas avançadas, farmacia oncologica, laboratòris agrandits, airals confortables, talhièrs aucupacionales, abitacions e nòvas terapias. Après la siá inauguracion, aquela part de l'espital comprendrà quatre plantas: una planta ambulatòria, una d'oncologia e una autra de hematologia, aital coma atencion ambulatòria, espitalizacion d'oncologia, hematologia e atencion espitalària.

Centre pel tractament dels traumes Milstein modificar

Lo centre pòrta lo nom de Vivian e Seymour Milstein, aquel centre es estat creat per tractar de mainats e als adolescents. Los traumes son divèrses, accidents de transit, cremadas grèus, e d'atacs terroristas. A travèrs de l'experiéncia d'un psiquiatre, un psicològ de reabilitacion, un terapeuta de l'art, e los trabalhadors socials, lo Centre pel Tractament del Trauma Milstein, a ajudat los pacients a suportar e a superar las experiéncias traumàtiques. Los membres de l'equipa van sovent a la vila de Sederot, pel suenh dels mainats que i vivon e que son estats afectats pels atacs de missils.

Centre pediàtric Saban modificar

Aquela installacion pediàtrica foguèt bastida après recebre un don de 14 milions de dolars faches de la part del magnat e filàntrop Haim Saban. Lo centre ofrís atencion pediàtrica a la populacion beduïna del Nègueb. Aquela region del sud es lo larèr de 400,000 mainats, aiçò fa qu'aquel centre pediàtric siá fòrça necessari.

Centre de salut neonatal e maternal modificar

Lo centre medic Soroka a previst inaugurar un centre d'atencion per la salut mairala e neonatal. Doncas qu'aquel centre es situat al sud d'Israèl, ont los abitants son mai propensos a patir l'atac dels missils, se bastiguèt una installacion a pròva de missils, per garantir la seguretat dels pacients. En mai dels plans per inaugurar l'installacion a pròva de missils, l'espital a previst agrandir las installacions disponiblas en aquel centre en particular. I aurà un aument en lo nombre de lièchs, una zòna neonatal, abitacions familialas individualas, espacis dubèrtes, salas de procediments, una farmacia, un laboratòri, una installacion per la lactància mairala, una zòna de supòrt multidisciplinari, e un centre de formacion medica. Totas aquelas òbras son menadas a tèrme per'mor de melhorar l'atencion neonatal. Lo centre medic Soroka es una de las maternitats amb mai pacientas d'Israèl, doncas que coma mejana naisson en ela 35 mainatjons al jorn. Aquel nòu centre de salut neonatal e mairala es cruciala per la populacion del sud d'Israèl.

Centre de fecundació artificial modificar

Lo centre de fertilització artificial de l'espital Soroka a un luòc destacat entre los melhors centres medics. A l'unitat de fecundació in vitro cal menar a tèrme de reformas destinadas a melhorar las installacions fisicas e l'infrastructura. L'objectiu es triplar la mesura de l'unitat, especificament en tèrmes de nombre de tractaments administrats e pacients recebuts. Siás previst apondre a aquel centre; de salas d'espera, laboratòris, quiròfans, e de salas de recuperacion.

Centre Nègueb pel tractament dels parrabastatges alimentaris modificar

Existisson pas de centres especializats en lo tractament dels parrabastatges alimentaris a la region del Nègueb. Lo centre Nègueb pels parrabastatges alimentaris tractarà a pacients que patisson de parrabastatges ligats a l'alimentacion. Los tractaments se centraràn principalament en l'avaloracion, lo diagnostic, e lo tractament dels parrabastatges de l'alimentacion, aital coma l'educacion e la prevencion d'aqueles parrabastatges.

Ligams extèrnes modificar